עבור לתוכן

צריך דחוף ספק איכותי עד 750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לSLI של 2 GTX, או לCROSSFIRE או לPCIE 2.0 לא אבל כן הוא יספיק לך לSLI, רק של GTS.

• תגובות 55
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על התשובה. :xyxthumbs: אני את הבחירה הסופית שלי עשיתי אני הולך על CORSAIR ואני ממליץ עליו בחום לכולם :yelclap:

פורסם

אוקיי תודה רבה על התשובה. :xyxthumbs: אני את הבחירה הסופית שלי עשיתי אני הולך על CORSAIR ואני ממליץ עליו בחום לכולם :yelclap:

תתחדש :yelclap::xyxthumbs:

אבל עדיין, אני מאד ממליץ לך (וכמעט אוסר עליך) לא לעשות SLI

פורסם
  • מחבר

אחי תאמין לי שלי יהיה SLI GTS לך יהיה GTX מסכן :'(, אם אתה לא יודע שני GTS מביאים ביצועים יותר גבוהים מזה של GTX אחד והם כמעט באותו מחיר בהפרש של 200 ש"ח, רק שתדע ש-SLI זה אחד הדברים השולטים!!!! :cool2:

פורסם

מה עם ENERMAX ?

פורסם

אני רק מזכיר לכולם שזה פורום ספקים ומארזים. אם אנשים ימשיכו להכניס נושאים כמו כרטיסי מסך ו-SLI ומעבדים ושאר דברים לא קשורים אזהרות יחולקו בשמחה.

מה עם ENERMAX ?

מה איתה?

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי ש-ENERMAX זאת אישה ::) מה איתו התכוונת הרי אתה מדבר על הספק... :smile1:

פורסם

הוא כתב ככה כי אנרמקס היא חברה, וחברה היא בלשון נקבה, סוף שיעור העברית.

פורסם

אופיר,Enermax (כפי שדניס אמר) זו חברה ולא ספק לכן אמרתי איתה ולא איתו.

בכל מקרה לא הבנתי עדיין מה הכוונה שלך..על איזה ספק בדיוק דיברת? ליברטי 400/500?

פורסם
  • מחבר

יא אלה למה לחפור בסך הכל תיקנתי אותך כי הוא התכוון לספק כוח מן הסתם כי אנחנו בפורום ספקים ומארזים, למה שהוא סתם יגיד ENERMAX הרי ברור שהתכוון לספק כוח אבל לא משנה לא צריך לחפור על כל עניין תתעלם וזהו...ודניס מה אתה מחפה על כל אחד....דבר בשם עצמך... תאמין לי XTRACT יודע לדבר לבד בשביל זה ה' ברא לו פה, דרך אגב דניס שלא נדבר על הפעמים שאתה טועה בשפה העברית הכל כך קשה, מה לעשות עברית שפה מגניב ;D

פורסם

כל אחד טועה לפעמים וזה ממש לא הקטע,אני לא מעוניין להתחיל פה ויכוח אז בוא נגיד שאנרמקס היא גם זכר וגם נקבה ונסגור עניין.

עדיין לא הצלתתי להבין מה היתה השאלה שלך בעצם..(עכשיו שאתה יודע שאנרמקס זו חברה ולא ספק ספציפי)

פורסם

ofir אל תהיה כפויי טובה אל אנשים שעזרו לך בבקשה

חוץ מזה אור תפסיק לדחוף מוצרים , אפחד לא משלם לך בשביל זה ( או שכן )

פורסם

ofir אל תהיה כפויי טובה אל אנשים שעזרו לך בבקשה

חוץ מזה אור תפסיק לדחוף מוצרים , אפחד לא משלם לך בשביל זה ( או שכן )

אני אמליץ על מה שאני חושב שטוב ויועיל לדעתי, אתה יכול לחלוק עליי (לעצמך)

פורסם

אתה לא יכול להטעות אנשים עם המלצות מטופשות וחסרות ביסוס ממשי.

פורסם

וואו חבר'ה תרגעו אם הייתם מגיבים ככה על כל שגיאה שכל אחד עושה פה,ולא חסר כאלה הייתם מקבלים פה דיונים על נשגיאות האלה וזהו.

אם זה כל כך מפריע לכם,תשימו את החתימה שלכם אצלכם לאות הזדהות ;D

בנוגע לשאלה שלי ,התכוונתי לשאול למה אתם לא ממליצים עליהם,התקציב דיי גדול ככה שלמה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים