פורסם 2007 ביולי 918 שנים הבנתי לפי מה שאומרים שה CPU צריך להיות בהפרש של איזה 10 מעלות מהליבות עצמם שבודקים טמפ'. זה הגיוני שאצלי זה ההפך? צירפתי תמונה. תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אין איזה חוק לגבי המדידות...יש לך מידע קצת יותר מדויק בסטיקי..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247185.0כמו כן תמדוד עם TAT...
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר ה TAT מראה לי טמפ' אחת - שתיים יותר מהליבות בEVEREST.שמעתי אבל שהCPU אמור להיות פחות מהליבות, אולי כדאי לי לעדכן ביוס?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים דווקא אצלי הטמפ' של ה-CPU יותר גבוהה מהליבות אחריי עידכון ביוס. בכל אופן אתה לא צריך להילחץ מזה,מה שצריך לעניין אותך זה הטמפ' של הליבות.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אם קראת את המידע השגוי שצריך להיות הבדל של 10-15 מעלות בסטיקי של טומס, אז הרשה לי להרגיע אותך שהוא פשוט מלא בטעויות ואי דיוקים.אין לך מה לדאוג, פשוט תסתמך על חיישן הליבות. לא סביר שהוא מזייף מכמה טעמים. החיישן השני(ה-CPU) יכול בקלות לזייף.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר פשוט אני רוצה לעשות OC ושהעלתי למתח 1.35 ובאס 366 המעלות הגיעו ל 66 לפי ה TAT, אז אני לא יודע אם הוא "משתלם" כל כך.עכשיו החזרתי לבאס 350 ומתחים רגילים.כדאי לי לעשות את ה OC הזה? הוא דיי שיפר לי בביצועים אבל אני לא יודע אם זה טוב מבחינת הטמפ'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.