עבור לתוכן

למה כשאני מדליק את האור בחדר הרמקולים שלי עושים קולות מוזרים?

Featured Replies

פורסם

האור אצלי בחדר זב נאון והוא נדלק בשלבים יענו מהבהב קודם זה גורם לרמקולים לעשות קולות מחרידים

למה זה קורה?

פורסם

זו תופעה חשמלית

גם אצלי שאני מדליק את האור והמגבר דולק אני שומע את ההבהוב ברמקולים.בדרך כלל זה נובע מהארקה לא מוצלחת במערכת כולה כלומר

מגבר -- מחשב -- תאורה.

מה שקורה בעצם זה מתח מסויים שעובר בחשמל ברגע שאתה מצרף עוד צרכן למעגל וגורם לקפיצות מתח קלות שמתורגמות לקול.זה לא מזיק אבל זה בהחלט מעצבן.

מקווה שהסברתי לך את זה ברור כי לי יש משהו דומה.

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק הבעיה בהארקה?

פורסם

לי יש אותו דבר עם מנורה (לא פלורסנט) שנמצאת שתי מטר מהמחשב וכשמדליקים/מכבים הרמקולים של המחשב עושים רעש..

פורסם

הבעיה במעגלים החשמלים.ובתשתית החשמל.

המנורה והמחשב מחוברים על אותו קו מבחינת מתח.הפיתרון היחיד שאתה יכול לעשות זה לשים אל פסק שיסנן את הפיקים שהם בעצם הרעשים החשמליים שהמחשב

מתרגם לקול.ככה יגיע למחשב מתח נקי מהרשת מסונן מרעשים (מה שהוא אמור לקבל באופן קבוע בלי כל החולרות האלה)

פורסם

אצלי זה עוד יותר נורא :-\

אצלי אין מחשב וכאשר מדליקים את האור אין סאונד עד מכוונים מחדש את הרסיבר למצב שצריך.

יש פתרון כלשהו?

החשמלאי שהיה אצלנו אמר שהוא לא יודע ונזמין מגרש שדים לבית ;D (היו הרבה בעיות ביום)

פורסם

כמו שנאמר פה זה קשור להארקה ש להשקע החשמלי

אצלי זה היה יותר גרוע

רכשתי מסך מחשב והוא נשרף

הלכתי התלוננתי וקיבלתי מסך חלופי וגם הוא עשה בעיות

אז הלכתי והחזרתי וקיבלתי זיכוי והזמנתי את החשמלאי

מסתבר שהחשמלאי ביצא עבודה לא טובה בהכנת השקע והוא התבלבל בחיווט של ההארקה :pissed:

אם ההייתי ממשיך להשאיר את המחשב שלי על השקע המקולקל הוא לבטח היה מתקלקל :s07:

פורסם
  • מחבר

תודה חברים :xyxthumbs:

אני בדיוק שוקל לקנות אל פסק.הבנתי שאל פסק הוא גם מייצב מתח שזה טוב למחשב בכללי

פורסם

עם ספק כוח איכותי עדיין צריך אל פסק?? או שזה לא קשור אחד לשני??

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת אפשר לקבל המלצה על אל פסק איכותי וזול שייצב את המתח המעצבן הזה.

פורסם

לשתי התגובות מעליי- נא לפתוח דיון במקום המתאים, זה גם לא הפורום המתאים וגם דיון של מישהו אחר בנושא אחר.

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שבאתי להגיד חח

פורסם

זה תופעה בהחלט מוזרה, אבל יש פתרון מאוד קל אליה, שים מפצל אחר, בדרך כלל זה עוזר,

אני אישית עובד בחברת הגברה אצלנו, ובפאב שלנו כל הזמן יש את התקלות,

ישנם ששלוש שיטות להעיף את הרעש, אחת להחליף למנורה רגילה (תאמינו לי המנורות הרגילות הם הכי טובות), זו השיטה הפשוטה ביותר...

השניה היא להחליף מפצל/תקע (ככה אנחנו היינו פותרים את זה), לא תמיד עובד...

השלישית, אם יש לך EQ על הרמקול להוריד את הצליל הזה-אזהרה: זה פוגע באיכות השמיעה, וגם לוקח הרבה זמן...

פורסם

לעבור שקע לא יעזור בבית בפאב זה לא תמיד עובד כי לא תמיד עברת פאזה אלוהים ישמור אם אנשים שמתעסקים עם ציוד כזה לא יודעים אפילו מה זה פאזה...

בבתים בד"כ כלל יש פאזה אחת, רק בבתים גדולים במיוחד יש 3.

בכל מקרה גם אם יש 3 הסיכוי ש2 שקעים בחדר 1 יסגרו מעגל בין 2 פאזות שונות הוא מאוד נמוך.

פורסם

לא בדקתי מעולם איזה חיבורים ישנם בפאב אצלנו (כמה פאזות), אבל כבר למדנו לאיזה שקעים מחברים את הרמקולים...

בכל מקרה זה בערך מאותה סיבה גם שמתי שאתה עם הפלאפון ליד הרמקול, הרמקול עושה צלילים איזה שניה לפני שאתה שומע

את הצלצול בפלא'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים