עבור לתוכן

מפרט של מחשב תקציב 8500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמתי לב ... יהיו לי הרבה וויכוחים עם ההורים שלי כי ממש חרגתי מהתקציב... גם 8500 זה הרבה בשבילם אני משלם 30% אבל בכל זאת...

תחשוב על זה שבכלל לא דיברתי על ציוד הקיפי כמו מקלדת, אוזניות חדשות... :bash:

שמע... סה"כ זה מחשב טוב מאוד?.. כי אני קצת דואג שהמארז לא יתפקד כי בכל זאת יש לי מארז Thermaltake Xaser 3 והוא ברמה גבוהה ככה שאני לא רוצה ממש לרדת ברמה...

ואתה חושב שהחנויות שנתת לי עדיפות על K.S.P או באותה רמה (של אמינות שירות ומחירים)?

פורסם

המפרט שהבאתי לך זה המפרט שלי (חוץ מהמסך המדהים והמארז) והוא מטיס כול דבר שקיים, כולל המשחקים הכי כבדים שיש על ההגדרות הכי גבוהות.

יש לך גם לוח אם עם תמיכה ל DDR3 ,תמיכה במעבדי הפנרין שיצאו בסוף השנה ויכולות מדהימות ב OC.

הצעה שלי תחכה עד ה 22 לירידת מחירים שזה סה"כ עוד שבוע,

ואז אם אתה רוצה נעשה לך מפרט חדש אם מעבד מהסדרה החדשה ונקווה שייצא כמה שפחות..

Xaser 3 הוא מארז מעולה. אין לך סיבה לקנות אחד חדש, עדיף שתישאר איתו.

פורסם

במפרט כזה הייתי הולך על הE6550 , המעבדים החדשים שיגיעו ביולי יעלו על קודמיהם בהרבה מבחינת OC ... בעקבות סטפינג חדש וFSB יותר גבוה...

the overclocking results have improved significantly. For example, our overclocking experiments revealed that the new processors can work at 3.6-3.8GHz with traditional air-cooling onboard. Therefore, Core 2 Duo E6850, 6750 and 6550 should become very popular among overclockers, especially since Intel is going to price them very affordably. According to the preliminary data, Core 2 Duo E6850 will sell for $266, Core 2 Duo E6750 - for $183, and Core 2 Duo E6550 for $163.

ציטוט ממאמר -

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6850_12.html#sect0

עוד קצת פרטים -

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0

רז

עריכה: מבחינת מארז גם אני חשבתי על הTT JR למפרט שלי ... יש עוד קצת אופציות בתקציב זה...

מארז ללא ספק GIGABYTE 3D AURORA

¤612

http://skypc.co.il/product.asp?pid=40705

מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001

¤594

http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS + מאורר 120MM

פורסם
  • מחבר

Bam אני מתכוון לקנות את המחשב באוגוסט ככה שאין לי בעייה עם זה בכלל :cool2:... אני בינתיים אשמור את המפרט הזה ובסוף יולי אני אשלח לך הודעה פרטית או שאני אפתח דיון חדש בנושא סבבה? שמע... אני מעביר את המחשב שלי למשפחה שלי כי המחשב השני חצי מת... הוא פנטיום 3 1000MHz אז תבין :s05:... אני יודע אם הייתה לי אופציה הייתי קונה אותו שוב אבל בטח יש יותר טובים של Thermaltake

רז אחי... בקשר להצעות שהבאת לי קדם כל תודה :hat: ... אני מעדיף ללכת על ה Thermaltake כי אני רגיל. אני יודע שגם אאורורה נחשב מארז טוב אבל אני נשאר עם החברה האחרונה... אני אפתח דיון חדש או אשלח לך הודעה בסוף יולי כי ב - 22 עד 29 אנלא בבית ככה שאני לא יכול להתעסק עם זה

אם יש לך הצעה טובה מאוד למפרט תביא ... (אם אתה יכול אז כולל ה Dell של Bam)

:xyxthumbs:

פורסם

תחכה קצת עם הקנייה ותקנה אותו בסוף החודש כי אז תוכל לקנות מעבד Q6600 סביב 1500-1600 ש"ח...

שווה לחכות :cool2:

פורסם

BAM בנה לך מפרט מעולה...אני לא מוצא מה לשפר שם...

בבקשה אחי, שמח לעזור ;)

רז

פורסם
  • מחבר

רגע תגיד גבר ... אתה מתכוון שכשיגיעו המעבדים החדשים בסוף יולי אז כדאי לקנות את הישנים או לקנות את החדשים?? ... ומה המחיר של החדשים? :s05:

פורסם

תחכה קצת עם הקנייה ותקנה אותו בסוף החודש כי אז תוכל לקנות מעבד Q6600 סביב 1500-1600 ש"ח...

שווה לחכות :cool2:

פורסם

זה תלוי, אם אתה רוצה מרובע ליבה אתה יכול ללכת על הQ6600 , כפולי ליבה שיגיעו יהיו משופרים מהקודמים ואז תוכל ללכת על הE6550.

אני אישית במפרט שלי הולך על הE6550 בגלל היכולות המעולות בOC ...

יש עוד הרבה מידע בהודעה הקודמת שלי ...

רז

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי תודה ...אבל מתי אתה חושב שאני יוכל ללכת ולברר על המעבדים החדשים ברשתות... תחילת אוגוסט יש מצב שהם יהיו כבר?

פורסם

כן אפילו פחות, כבר בסוף יולי...וכן כדי לברר אחי, את התוצאות של הבירור תפרסם פה בדיון, אני מעוניין לדעת גם :xyxthumbs: ;D

רז

פורסם

עם אתה OC אז הכי משתלם יהיה לקחת את ה E6550 כמו רז.

בכלל כדאי לך לדבר אם רז בפרטי על המפרט לפני שאתה קונה את המחשב.

רז הפך את העולם עד שהוא מצא לעצמו את המפרט המושלם לתקציב שלו. :silly:

קבלו קטע - רק עכשיו שמתי לב שהלוח אם שלקחתי הוא P35-DS3R חסרה ה C אחרי ה P35 :kopfpatsch:.

ככה שאין לי תמיכה ב DDR3. איזה טמבל יצאתי. :lol:

לפחות אפשר להתנחם בזה שמחר ה UBER CHAKRA שלי מגיע ::)

פורסם
  • מחבר

האמת שהלוואי שהייתי מבין על מה אתה מדבר אבל לא מבין מה זה UBBER משהו :nixweiss:

קיצר כן... שמע אחי גם אליך אני אפנה בפרט כי אני אולי אצטרך עזרה...

שמע רז אני אסע ואני אכתוב לך בפרטי תמחירים ואז אולי תעזור לי לבנות מפרט סופי... תודה לכם

:xyxthumbs:

פורסם

בבקשה, שמח לעזור ;D :xyxthumbs:

רז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים