עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב למשחקים / סרטים - עד 3600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

החלטתי לפתוח דיון חדש ויותר ברור בנושא :) כי הדיון הקודם קצת התבלגן...

אז ככה, כמו שרשמתי בדיון אחר, עבדתי הרבה בשביל הכסף הזה ואני ממש לא רוצה להתאכזב,

ראיתי הצעות מפטות ב-ivroy וב-k.s.p, אבל כל הזמן אנשים נותנים לי חוות דעת גרועות עליהם...

אז אני פשוט אודה לכם אם תעזרו לי ותתנו לי מפרטים של מחשבים שאני יכול לקנות בתקציב

שהם מהירים, יעילים וטובים, כי אני ממש לא מבין גדול בחומרה... אז ככה, הנה הקריטריונים:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

3600 ש"ח, גמיש בצורת תשלום

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

משחקים חדשים כמו NFS וכדומה, אבל לא צריך לגראפיקה ממש כבדה, וגם לצפייה בסרטים, הורדות וכו'

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

מסך דק 17 אינץ' ומעלה.. אני יכול להסתדר בלי ציוד הקפי אחר...

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

אם זה ממש משנה את המחיר אז יש לי כבר צורב DVD דיי חדש

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

intel core 2 Duo , וכרטיס מסך geforce של nvidia

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

הקירור והשקט חשוב, אני לא רוצה שהמחשב יתחמם או ירעיש, עיצוב לא כל כך חשוב, אבל רצוי שתיהיה התאמה ::)

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

כן, windows xp pro מקורי בזול, אבל זה כבר בלי קשר לתקציב למחשב.. הייתי מתקין ווינדוס פרוץ, אבל כמו שכבר אמרתי בדיון אחר, הבעיה שלי שאני רוצה לעשות עידכונים והאינטרנט רשום על החברה של ההורים שלי ואמא שלי מפחדת שמיקרוסופט יעלו על זה ויגיעו לעסק שלהם דרך זה ::)

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

לא, פשוט מחשב שיעבוד מהר וטוב, שלא יעשה בעיות, שאני לא אתאכזב... שיוכל להריץ משחקים טובים (לא עם הגראפיקה הכי מתקדמת אבל עדיין טובים) כבר אמרתי בסגנון NFS החדש, ושיהיה בעיקרון מתאים להכל.. אני לא רוצה אותו למשהו ספציפי

זהו חברים, תודה אנשים למי שיעזור :hi:

נ.ב: אני יודע שהתקציב שלי קטן, בגלל זה אני מבקש ממכם לעזור לי להרכיב ממנו מחשב הכי טוב שאפשר... ואם מצאתם אחד שהוא חורג מהתקציב זה גם בסדר, אבל לא יותר מידי.. תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים