פורסם 2007 ביולי 818 שנים הורדתי את אפשרות המחשב לעזרה (SYSTEM AID) ועדיין אני לא יכול להעביר הילוכים בלי שהמחשב יעביר לי גם!איך משנים את זה? התחרפנתי אני משחק עם הגה וזה מעצבן ביותר...
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אנשים אם אפשר תשובה לא מצאתי כלום באתרים... :-\אני לא כ"כ זוכר,תנסה להכינס בתפריט הראשי לאפשריות או משהו כזה ואח"כ לכרטיסיה הכי ימנית,שם אמור להיות לך אפשרות לשנות את הגיר.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים לא מצאתי שם... \=זה חייב להיות שם אפשהו.שוב,כנס לתפריט הראשי.בחר בoption או performance (לא זוכר מה היה שם).עכשיו אמור להיות לך תפריט עם לשוניות.בינהם תפריט של וידאו ותפריט של כפתורי תפעול.הם לא קשורים לשינוי הגיר.אבל יש לשונית שכן.נדמה לי שבה גם אפשר לשנות את מד המהירות (MPH/KPH) זה חייב להיות שם.נסה לשחק קצת עם התפריטים.בטוח תמצא.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר הלשונית היחידה שמצאתי זה של SYSTEM AIDולא ראיתי את זה שם..זה מעצבן שאני משחק עם MOMO והמחשב ממשיך להעביר לי הילוכים לבד :-\גם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...אוף זה מעצבן.דרך אגב תודה על העזרה...
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים הלשונית היחידה שמצאתי זה של SYSTEM AID ולא ראיתי את זה שם..זה מעצבן שאני משחק עם MOMO והמחשב ממשיך להעביר לי הילוכים לבד :-\ גם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...אוף זה מעצבן. דרך אגב תודה על העזרה... אם הייתי יכול הייתי מתקין את המשחק מחדש ומסביר לך טוב יותר.אבל הצורב בתיקון (NEC )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.