עבור לתוכן

מפרט למשחקים ב2.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 שקל במזומן.

2. מטרות המחשב? משחקים, לא מאוד כבדים! בעקרון המחשב (השדרוג) לMoH: Airborne

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא X:

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי כונן קשיח (250GB SATA2 של מקסטור), יש לי צורב DVD של סמסונג ,

יש לי זכרון ראם - 2*512MB DDR2 667MHZ

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL וכרטיסי מסך של ATi אבל לא חובה. אתם המומחים :cool2:

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? המארז לא צריך להיות מיוחד, אבל הקירור חייב להיות טוב!!! שיהיה שקט וטוב!

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, לא ולא :)

8. הערות:

יש לי מאוורר למעבד (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399) ואני רוצה מארז קטן ושקט! בלי חלונות ובלי לדים, לא בא לי פאקינג area 51 לול

יש לי עכשיו טרנספורמר ואני סובל מזה :(

תודה אחים שלי :]

פורסם

מקווה שלא שכחתי כלום..

אופצית העתקה נוחה לפורומים:

נא להשאיר את הקרדיט. תודה.

מעבד:

INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤495

לוח אם:

ALBATRON PX945P ¤433

כרטיס מסך:

HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 512MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤1177

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤405

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79

מחיר סופי: ¤2589

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

מקווה שלא שכחתי כלום..

אופצית העתקה נוחה לפורומים:

נא להשאיר את הקרדיט. תודה.

מעבד:

INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤495

לוח אם:

ALBATRON PX945P ¤433

כרטיס מסך:

HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 512MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤1177

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤405

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79

מחיר סופי: ¤2589

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

בקשר למעבד, איך הוא? טוב בסטוק? כי אני לא מתכוון לעשות OC בזמן הקרוב. והספק בטוח מספיק?

אני לא צריך הרכבה, והלוח נראה די ישן. יענו הוא 945, אני רוצה משהו כמו 965

עריכה: הרגע נזכרתי שצפויה ירידת מחירים ב22 ביולי למעבדים. אני אחכה ואז אקפיץ ת'דיון :P

תודה P:

פורסם

אם לא מתוכנן OC אז אין טעם להשקיע בלוח יותר מדי. הלוח הזה גם יספיק ל-OC מכובד סה"כ ככה שבאמת אין טעם לדעתי.

בכל מקרה אם אתה לא צריך הרכבה אולי כן כדאי לשקול לקחת לוח 965 של אלבטרון שעולה 599 ש"ח אבל לדעתי לא כדאי אלא אם כן אתה מוכן לחרוג.

המעבד לא יהנה מירידת המחירים ב-22 לחודש ככה שאין לך טעם לחכות. לפי מה שהבנתי הוא פחות או יותר כפו ה-3800X2 של AMD בסטוק וב-OC יכול לעקוף אותו וגם טובים ממנו (היתי מציע לשקול את עניין ה-OC בחיוב),אבל בכל מקרה הסיבה העיקרית ששמתי אותו היא שיש לך קירור טוב לאינטל ולא ל-AMD לכן ראיתי לנכון לשים מעבד אינטל

פורסם
  • מחבר

אם לא מתוכנן OC אז אין טעם להשקיע בלוח יותר מדי. הלוח הזה גם יספיק ל-OC מכובד סה"כ ככה שבאמת אין טעם לדעתי.

בכל מקרה אם אתה לא צריך הרכבה אולי כן כדאי לשקול לקחת לוח 965 של אלבטרון שעולה 599 ש"ח אבל לדעתי לא כדאי אלא אם כן אתה מוכן לחרוג.

המעבד לא יהנה מירידת המחירים ב-22 לחודש ככה שאין לך טעם לחכות. לפי מה שהבנתי הוא פחות או יותר כפו ה-3800X2 של AMD בסטוק וב-OC יכול לעקוף אותו וגם טובים ממנו (היתי מציע לשקול את עניין ה-OC בחיוב),אבל בכל מקרה הסיבה העיקרית ששמתי אותו היא שיש לך קירור טוב לאינטל ולא ל-AMD לכן ראיתי לנכון לשים מעבד אינטל

ומה בקשר לספק? לא עדיף להשקיע קצת יותר באיזה Liberty 400W או לא יודע מה? ס:

פורסם

אין שום צורך בכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים