עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך 8800

Featured Replies

פורסם

ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24".

העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה,

אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת)

השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו),

או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא.

מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-GTS640 וכו'...

זה שהכרטיסים מומהרים לא אומר שהם יותר יקרים - אלה הכרטיסים הכי זולים בקטגוריה של כל אחד מהם

בגדול כרגע הכי נראה לי ה-GTX אבל אני לא סגור על זה ולכן אני שואל לדעתכם: בהתחשב במחירים מטה - איזה כרטיס לקחת?

ULTRA עם 660/2300 של MSI ב-2800

GTX עם 610/2000 של MSI ב-2320

GTS640 עם 575/1700 של MSI ב-1700

GTS320 עם 576/1700 של eVga ב-1320

תודה

פורסם

בעקבות הנסיבות:

א.ידידה בחו"ל

ב.תכנון דל 2407

מומלץ ללכת על החזק ביותר

הדל לא מרחם ברוזולוציית ה-FHD שלו,

ולכן עדיף את הכרטיס החזק ביותר על מנת

שיחזיק כמה שיותר זמן עם מפלצת ה-24 של דל

לילה טוב ושבוע טוב,

swg

פורסם

אם התקציב מאפשר אז הGTX הזה יהיה מצויין :xyxthumbs:

פורסם

מחזק בחום,

במידה והכיס מאפשר GTX ללא ספק.

the Z-Guy

פורסם

ה Ultra לא כך כך יותר טוב מה GTX בשביל להצדיק את הפרש המחיר.

אם אפשר GTX OC, אם לא אז רגיל, בכל מקרה הוא יהיה כרטיס מעולה.

פורסם

אני גם קניתי מחו"ל GTX , עם שליח

קח GTX קניתי באותו מחיר ASUS ב NEWEGG

פורסם
  • מחבר

זה לא בקטע של "אם הכיס מאפשר" - כבר הרבה זמן אני רוצה מחשב וכל פעם דחיתי את זה בגלל משהו,

ועכשיו שאני קונה אני כבר רוצה להשקיע ולקנות משהו טוב שיחזיק לאורך זמן

מצטער על כל השאלות המעצבנות, אבל אני באמת רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון:

האולטרא עם תוספת של 50 למעבד ו-300 לזיכרון לעומת ה-GTX - אבל 500 שקל יותר - זה משהו שבכלל מורגש ונראה לעין?

ל-GTS אין סיכוי לעבוד כמו שצריך על מסך כזה?

יש פה מישהו עם המסך הנ"ל שיכול גם להגיד איזה כרטיס יש לו ולתת חוות דעת?

תודה

פורסם

GTS יעבוד אבל לא בצורה הכי טובה , לא כמו הGTX

פורסם
  • מחבר

בקיצור - GTX או ULTRA?

פורסם

ה Ultra לא כך כך יותר טוב מה GTX בשביל להצדיק את הפרש המחיר.

אך אם אם יש לך כסף להוציא ואתה רוצה שהכרטיס יחזיק לך כמה שיותר, אני משער שה ULTRA...

אין הבדלים גדולים בביצועים של ה GTX וה ULTRA... והם קרובים כאשר ממהירים את ה GTX

פורסם

אין שום סיבה שבעולם להוסיף ל - ULTRA (במחשבה שנייה: אם עושים SLI משני כרטיסים ורוצים לשבור שיאי 3DMARK אז אולי כדאי לקחת ולהמהיר את ה - ULTRAים יחד עם מעבד QUAD טוב כמובן).

פורסם

יש תקציב?

תיקח את הGTX...!

__________________________שאלה קטנה

NEWEGG יכולים לשלוח לארץ בלי שטויות מהמכס?

פורסם
  • מחבר

אז ללכת על ה-GTX ולסגור עניין?

בקשר ל-NEWEGG לא נראה לי שהם בכלל שולחים לארץ, וגם אם כן אתה אף פעם לא יכול לדעת איך המכס יטפל בחבילה שלך

אתה צריך תמיד לקחת בחשבון שיש מצב (ומצב טוב) שהוא כן יחייב אותך במכס

פורסם

אוף..

טוב

לך על GTX..

פורסם

אם יש לך תקציש של מעל 20000 למחשב קח ULTRA , אחרת יהיה לך תמיד משהו יותר טוב לעשות עם הכסף , כמו DELL 2407WFP :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים