פורסם 2007 ביולי 718 שנים ראיתי בכמה בדיקות שהBIG TYPHOON לוקח את הINFINITY, גם בקייס פתוח או סגור, ורק כאשר יש לאינפיניטי שתיי מאווררים הוא מתחיל להיות מועיל, אבל גם אז לא בהרבה מהBTוכאן כולם ממליצים על האינפינטי, אז מישהו יכול להגיד לי איזה מהם עדיף למעבד C2D?או שאולי בעצם TUNIQ TOWER?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני יגיד לך ככה:מבחינת טמפ' נמוכה,''מקום ראשון'' - Tuniq Tower 120''מקום שני'' - Big Typhoon VX''מקום שלישי'' - Infinity Dual Fanבין הטוניק לביג טייפון,אין הבדל גדול (2-3 מעלות),ובין האינפיניטי לבין הטוניק 5-6 מעלות.(וזה תלוי במהירות השעון של המעבד).מקווה שעזרתי,בתודה, MuTaTiOn.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מקום ראשון Thermalright Ultra120 Xtremeמקום שני Thermalright Ultima 90מקום שישי Tuniq Towerמקום עשירי Scythe Infinityמקום ארבע עשרBig Typhoon VXhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106971סתם לצורך השוואה ותיקון הטעות.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים ^^^יש לי טבלאות מעודכנות של קירורים,והטמפ' שלהם לפי מהירות השעון של המעבד,ולפי הרישומים שביידי ה-Big Typhoon עם טמפ' יותר נמוכה מאשר ה-Infinity.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים לכל אחד מהקרורים המובילים אפשר למצוא השוואה שמוכיחה שהוא הטוב ביותר !ככה שהוויכוח על מי יותר טוב לא יגמר לעולם , ולא ממש קריטי ההבדלים בין הקרורים הטובים , ואפשר לקנות בלב שלם אחד מהם
פורסם 2007 ביולי 818 שנים האינפיניטי טוב יותר מהביג טייפון גם בקירור וגם בשקט.אז אולי מצאתם כמה REVIEWS שאפשר לספור אותם על יד אחת שהטייפון מוביל.אך ברוב הבדיקות שנערכו האינפיניטי לוקח אותו ובגדול.אינפיניטי בעל 2 מאווררים ויותר מישר קו עם הטוניק.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני יאישית מעדיף את הביג טיפון לא צריך להוסיף עוד מאוורר והוא עומד טוב יותר פחות סיכוי שיפול (כמו שקרא לאחד כאן ועוד אחד באתר בUSA)
פורסם 2007 ביולי 818 שנים שני הקרורים (אינפיניטי ו VX) באים עם פושפין, ללא תמיכה אחורית, מה שמאוד מפחיד במשקל שלהם. אם תוכל להשיג טוניק זה יהיה עדיף.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים שני הקרורים (אינפיניטי ו VX) באים עם פושפין, ללא תמיכה אחורית, מה שמאוד מפחיד במשקל שלהם. אם תוכל להשיג טוניק זה יהיה עדיף.אכן כן, לכן אני ממליץ לבעלי האינפיניטי לעשות את מה שאני עשיתי.(בתמונות למטה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.