פורסם 2007 ביולי 718 שנים קניתי (מארצות הברית) את המשחק HALF LIFE 2 :holiday collection 2006 וכשאני מתחיל להתקין הוא מבקש ממני cd key פתאום נופל לי האסימון... אין cd key בשום מקום על האריזה...גם לא על התווית מחיר או משהו כזה... בתוך האריזה יש כמה מדבקות אבל אני בספק אם זה שם...אם מישהו יודע מה אני יוכל לעשות אני ישמח לעצה...
פורסם 2007 ביולי 718 שנים הוא אמור ליהיות על אחת המדבקות בתוך האריזה..ואם אפשר לדעת, בכמה קנית? אני גם רוצה לקנות...
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר 50$ ניסיתי את זה...אלא רק מדבקות כאלא שמזעיקות אם אתה יוצא מהחנות בלי לשלם... אין...
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר אין חוברת... זה אוסף של HOLIDAYS... יש מצב שאם אני יצור קשר עם VALVE הם יתנו לי CD KEY?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים לא ניראה לי שיתנו לך CDKEY, תחפש טוב על כל מה שהגיע באריזה. פעם זה היה כתוב על החלק החיצוני של האריזה ואז היה אפשר ללכת לחנויות ולגנוב מספרים אלה היו ימים טובים.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים תבדוק ב-הד ארצי, אומנם הם לא חייבים לך כלום, אבל בכל זאת הם משווקים את המשחקים של Valve בארץ.בזמנו שקניתי את HL2, קיבלתי cd-key פרוץ והם החליפו לי בלי בעיה.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר לא כתוב על אחד הדיסקים וסרקתי את האריזה לאורך ולרוחב האפשרות האחרונה שנשאר לי זה לתרגם את הברקוד למספרים אבל יש לי הרגשה שזה פשוט לא זה.... אני ינסה את הד ארצי או איך שהו אני יצור קשר עם החברה שקניתי ממנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.