פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר כן ti לא מגיע עם 32 רק עם 64 ואני עכשיו מנסה להתקין מחדש את הדריבר נראה מה זה יעשה
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר אההההההההההההההלא עובד !!!!!!!!!!!!יש סיכוי שנשרף חלק ואז הוא פשוט אומר שיש 32?
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים זה בגלל שה-WINDOWS שלך בעברית :lol: :lol: מיקרוסופט ישראל לא יודעים לספור מעבר ל-32 בכל מה שקשור לזיכרון :D :D
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים הזיכרון הוא דו-צדדי או חד-צדדי ?כלומר , האם יש צ'יפים על הצד האחורי של הכרטיס ?וכן , יכול להיות שנשרפו או נפגמו חלק מהזכרונות .של איזה חברה הכרטיס ?ותנסה לבדוק בDXTOOLS , יכול להיות שהדריוור מדווח לא טוב .
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים ti לא מגיע עם 32 רק עם 64 פה אתה טועה יש חברות שכן מייצרות GF 2 TI עם 32 מגה זכרון!אבל חזרה לשאלה שלךיכול להיות שנשרף לך רכיב זכרון אבל קצת קשה להבין את זה כי אם הוא נשרף אז לפי דעתי היו לך קצרים בכרטיסכי רכיב שרוף לא מעביר זרם אבל תשמע יכול להיות שאיך שהו הכרטיס ממשיך לפעול תנסה להתקין גרסה ישנה יותר של דרברים או משהוואולי משהו נדפק בביוס של הכרטיס והוא לא סופר את הזכרו ן נכון
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר לעזאזל רק קניתי אותו !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:וזה קרה בגלל הפסקות חשמל ? כי היו לי לא מעט הפסקות על המחשב
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים הפסקות חשמל גורמות לניתוק לא תקין של המחשב מזרם החשמל. אני לא יודע אם זה גורם להריסה של כרטיסי הרחבה אבל אם יש קפיצות מתח זה בהחלט יכול לגרום נזקים ואת זה אתה לא יכול לראות. זאת הסיבה שטוב לחבר מחשב שהשקעת בו הרבה כסף והוא חשוב לך, לאל פסק שגם סופג זעזועים בזרם החשמל וגם סופג נפילות/הפסקות חשמל.אם יש לך אחריות אז אל תתבייש לנצל אותה. מבחינתך הכרטיס היה מותקן במחשב תקין ולא עשית שום דבר חריג שאמור לפגוע באחריות.
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים כשקנית את הכרטיס, היה רשום שם 64MB ?אם זה פתאום קרה, אולי נשרף הזיכרון, גם לא נראה לי הגיוני אבל אולי. רק שתדע שכל עוד לא תשחק ב1600*1200 לא תרגיש בהבדל שבין 32MB לבין 64MB.
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר אני לא ביישן ( ;D)ברגע שאני משיג כרטיס חלופי (שלפחות אני יכול להיות באינטרנט) אני ישר שולח אותו להחלפה וחוץ מזה אני כבר מרגיש בהבדל נRTWC הוא מתחיל לקרטע לצבוע חלקים בלבן וכו'....בקשר לאלפסק יש כזה מין מפצל(חשמל) שהוא גם משהו כזה או שהוא רק סופג מכות ברקים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.