עבור לתוכן

מעבד כפול ליבה - הצעות

Featured Replies

פורסם

שלום

הלוח אם שלי במפרט - תבדקו אם הוא בכלל תומך מעבד כפול ליבה, אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה שיציג לי חלק HDTV הכי כבד :H264, 1080P וכו'.

שיהיה חזק יחסית, והכי סטנדרטי, לא משנה לי, שהמחיר יחסית יהיה נמוך. לא להתפרע, מעבד חזק וזול.

תודה

פורסם

אני חושב שהמעבד שלך יספיק

אם כבר תיקנה איזה HD2600 או 8600 לתמיכה מלאה בHD

אבל אני לא חושב שהלוח עצמו תומך בהגנות של הHD

צריך להיות ציפ במסך\לוח\ובכרטיס מסך לתמוך במדיות HD חוקיות

פורסם

בשביל HD מלא במחשב, תצטרך מסך עם רזולוציה גבוהה, גודל פיזי משהו כמו 24".

פורסם

המעבד שלך חלש מידי כדי להציג HD בכזאת איכות.

מעבדים בסוקט 939 כבר קשה למצוא ואם הכוונה היא לשיפור רק בצפייה בסרטים 3800X2 לא ייתן לך תוספת כזאת רצינית.

פורסם

בכרטיסים כמו 8600 וHD2600 יש חלק שלוקח את רוב העיבוד של סירטי הHD לעצמו

ככה שהוא לא באמת חיב לשדרג מעבד הבעיה שללוח בטח אין תמיכה בהגנה הזאת

ובלי זה הוא יוכל ליראות רק לא חוקי

פורסם

ככה, בתור אחד שהיה באותה סירה כמוך עד ללפני כחודש אני יכול להגיד לך את זה -

המעבד שלך הוא באמת חלש מידי לתכני HD (בייחוד דחוסים כמו X264) וישנם הרבה קטעים שיש לאגים - אני יודע כי היה לי מעבד כזה ויש לי אותו עדיין בארון..

גם כאשר הרמתי אותו ב OC ל 2200 זה עדיין היה נתקע פה ושם..

מעבד כמו X2-3800 מספיק מעל ומעבר. קניתי כזה לפני כחודש דרך EBAY מארה"ב והחלפתי את ה 3000 שהיה לי וזה עולם אחר !!

אני כרגע עם OC ל 2700MHZ ויכול להריץ במקביל שני סרטי X264 ב 720P ואין לי אפילו לאג לשניה באף אחד מהם . אחוז שימוש במעבד לא עובר את ה 80 אחוז בשום מצב (כאשר שני סרטים במקביל ..)

לפי דעתי ה 440 ש"ח שהוצאתי על קניית המעבד היתה ללא ספק אחת הקניות היותר טובות שעשיתי..

*עריכה* ובתור אחד שיש לו גם 8600GTS אני יכול לסכם את הדעה שלי על התמיכה שלו - חארטה בארטה. התמיכה שלו בהאצת HD נעשית אך ורק תחת ויסטה !

והאמת, מי צריך בכלל את הטובות שלו??! יש לי קודקים של CCCP והמעבד שלי כאמור מספיק לי מעל ומעבר .. שייתאמץ קצת.. אז מה?!

פורסם
התמיכה שלו בהאצת HD נעשית אך ורק תחת ויסטה

את זה לא ידעתי אבל במקרים מסוימים זה יכול לחסוך קנית מעבד

למרות שבמיקרה הזה יש לו כרטיס בסדר ככה שעדיף שידרוג מעבד באמת

פורסם

שים לב שהוא רוצה לראות סרטים ברזולוציה עוד יותר גבוהה.

פורסם

הייתי בודק את זה עכשיו אם היה לי סרט ב 1080P.. אבל אין לי..

יש לי רק 720P..

אתה חושב ששני 720P לא מתשווים ל 1080P אחד ?

פורסם

אני חושב (או בטוח) שהידע שלי בשיטות דחיסה הוא עלוב :)

אני בטוח שכדי להריץ חלק 1080P צריך משהו בסגנון E6600.

אני עוד יכול להגיד לך, רק על פי היגיון בלבד

שנגיד וה3800 מסוגל להריץ 720P בצורה סבירה כשאתה מפעיל עוד קובץ כזה אתה מפעיל את הליבה השניה ומאמץ אותה כדי להציג את הסרט.

נראה לי שעדיין לא הגעת לרמת מאמץ(לליבה אחת כמובן) כשאתה מפעיל סרט 1080P.

כל מה שמדובר פה מבוסס על היגיון בלבד, מקווה שהבנת את ההשוואה, יכול להיות שאני טועה?

פורסם

אני חושב שאתה קצת נסחף אחי.. E6600 זה כבר מפלצת בשביל 1080P..( לא שזה רע.. אבל לא חושב שזה הכרחי..)

לפי האתר של MICROSOFT הדרישה היא מעבד 3.0GHZ לפחות .. אפילו לא מצויין ליבה כפולה וכו'..

מה שכן , זה משתנה מסרט לסרט ומאד מאד תלוי בשיטת הדחיסה. WMV יהיה שונה מ X264 ב MKV וכו..

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

שווה להוריד ולנסות פשוט..

*חבל שאין לי רק מסך שתומך ב 1080P .. :lol:

פורסם

היה לי ולאינטגרל על זה דיון בנושא אם אני זוכר נכון.

הדרישות של MS להפעלת XP הם מעבד 667MHZ ו128MB של RAM, אתה מוכן להשתתף בניסוי של להשתמש במחשב כזה שבוע ימים בלבד?

אם אני זוכר נכון אפילו E6300 קירטע קצת ב1080P.

פורסם
  • מחבר

הרוב שטויות.

לא סתם ביקשתי מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

רוב מחשבי הHTPC שנועדו לתמוך ולהציג בצורה חלקה את 1080P ויH264, בנויים שיש להם מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

כרטיסי המסך שתומכים בH264, הם חדשים בשוק, הם בחיתוליהם עדיין, הטכנולוגיה הזאת לא כלכך ותיקה.

אמנם הם תומכים בפורמט ^ , הם מורידים עומס מהמעבד לכרטיס מסך, אבל עדין 1080P ו720P המעבד מתאמץ.

לא יודע כמה עולה הE6000+ , אבל לפי מה שזה נשמע, זה מעל 1K.

אני מתכנן לקנות מסך שיציג לי תכני HDTV, עדין לא סגור אם זה יהיה 26'LCDTV או DELL 24'

אבל מה שכן שהחומרה שלי כרגע חלשה, כרטיס מסך GTO2 תומך ברזולציות גבוהותף זה לא הבעיה, המעבד הוא הבעיה.

כפי שנאמר הסוקט הוא 939 של הלוח אם שלי? אז אין הרבה מעבדים שתומכים בזה?

פורסם

אני לא ככ מבין....

יש לי מעבד Barton 2500,1.8Ghz עתיק ... 512DDR 266Mhz

וGeforce 6600GT 128MB AGPx8

עכשיו המעבד לא מזיז 1080P,אבל אחרי שהתקנתי את ה PureVideo לכרטיס מסך (=זו תוכנה שדורשת כ.מסך תואם),תקראו על זה ברשת..חיפוש מהיר יציג תוצאות.

הכל טס לי חלק,גם 1080P. (אני מדבר כמובן על סרטי DVD בפורמט 1080P )

לא מבין על מה אתם מדברים...

H.264 נתמך יפה מאוד גם עם כ.ישנים כמו שלי (ראה לעיל,ואני הוכחה שזה רץ גם טוב מאוד) :

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2665&p=2

פורסם

אני גם לא רואה בעיה בבנצמרקים לרזולוציות גבוהות יותר

גם הכרטיס מסך וגם המעבד נותנים 40 FPS

?FRAME PER SECOND

עדיין זה יכול לקרטע מעט בריבוי משימות ומחסור זיכרון אבל בהחלט עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים