פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מחבר תודה...למשהו יש ניסיון איתם עם תמיכה בלינוקס?כאילו אם אני יתקשר ויבקש תמיכה טכנית בלינוקס, הם יעזרו לי ?
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים יש גם תמיכה במחלקת ISP של קווי זהב (012).בעקרון אין תמיכה רשמית שם אבל יש אנשים שמבינים ואפשר לתפוס אותם מדי פעם עוזרים.הכל שאלה באיזה אופן אתה מתחבר באינטרנט מהיר ועד כמה הציוד שאתה עובד איתו סטנדרטי.כמובן שגם השאלה עד כמה אתה איש טכני וכמה באמת צריך לעזור לך כדי להגיע למטרה, אם זה הדרכה של צעד - צעד או שמספיק להגיד לך הגדרות בגדול ומושגים טכניים ואתה תבין.
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אם זה המודם שיש לך אז יהיה לך בעיות וגם אם אתה מחבר אותו דרך usb זה עוד בעיה כי דרך כרטיס רשת עדיף!
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים יש גם תמיכה במחלקת ISP של קווי זהב (012).בעקרון אין תמיכה רשמית שם אבל יש אנשים שמבינים ואפשר לתפוס אותם מדי פעם עוזרים.הכל שאלה באיזה אופן אתה מתחבר באינטרנט מהיר ועד כמה הציוד שאתה עובד איתו סטנדרטי.כמובן שגם השאלה עד כמה אתה איש טכני וכמה באמת צריך לעזור לך כדי להגיע למטרה, אם זה הדרכה של צעד - צעד או שמספיק להגיד לך הגדרות בגדול ומושגים טכניים ואתה תבין.ממש לא !אני התקשרתי ל- 012 והם לא יודעים כלום על לינוקס ואין שם אף אחד שיכל לעזור לי :-X
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים הכל תלוי עם מי דיברת...צריך למצוא שם את האנשים הנכונים.אני יכול להמליץ לך אם אתה רוצה.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים אבל אם אני יתקשר אליהם ויגיד "שלום יש לי מודם ITEX ואני צריך עזרה בהתקנה" ?מה הם יגידו לי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.