עבור לתוכן

זקוק לעזרה בחילוק אינטרנט לשני מחשבים ברשת אל חוטית

Featured Replies

פורסם

אני ממש חדש בקטע של הרשתות ובקרוב אקנה רואטר כמו כולם ,יש לי שני מחשבים בבית ואין לי אפשרות לחבר בינהם בכבל ולכן עלי להשתמש בחיבור אל-חוטי.

שאלתי היא, איזה ראוטר כדי ליקנות בסביבות ה-300 ש"ח שיחלק את המהירות בין שני מחשבים בבית ברשת על חוטית, האם ספק האינטרנט שלי מעורב בפעילות חילוק האינטרנט, ואיך אני גורם לכל זה לעבוד, כלומר לאן לחבר את הראוטר ואת המודם ופעולות תיכנות כדומה...

תודה D:

פורסם

כל ראוטר יכול לעשות את העבודה, בצורה שקופה לגמרי ופשוטה מאוד. לספק אין שום קשר לעניין, רק שצריך לקנות ראוטר שתומך בפרוטוקול ההתקשרות של הספק. כולם פחות או יותר תומכים ב-DHCP (חיבור ללא חייגן) וב-PPPOE (בזק ADSL), אך לא כולם ב-PPTP ו-L2TP (חייגן כבלים).

המודם מחובר לנתב, והנתב מטפל בחלוקת האינטרנט לכל המחשבים.

אני ממליץ על EDIMAX 6204WG - זול ומצוין.

פורסם

אין הגדרות מיוחדות בספק.

האדימקס אמנם זול, אבל הוא זול.

בתחום המחירים האלו, אני ממליץ על 3CRWER100-75 של 3COM, עולה פחות מ50 שקל יותר ונותן יותר מ50 שקל יותר.

הבעיה העיקרית שלו זה שבחיבור לכבלים (בחלק מהגרסאות) הוא לא עובד טוב עם L2TP, אז פשוט עוברים ל PPTP בלי בעיות.

ואם אתה בADSL בכלל אין לך בעיה.

פורסם

מה בדיוק הוא נותן יותר? אתה אפילו מודה שהוא מקרטע ב-L2TP.

פורסם

יש לי שני חברים, לשניהם היה את הנתב הזה, שניהם סבלו מהנתקויות מהאינטרנט ומהרשת האלחוטי.

לעומת זאת, יש לי נסיון מצויין עם ה3COM, שמותקן אצלי, אצל ההורים שלי ואצל אנשים שאני מכיר בלי שום בעיות.

אצלי הוא סוחב 3 מחשבים עם הרבה תעבורה, כולל תוכנות שיתוף.

אני פשוט לא מרגיש אותו וזה מה שחשוב, הוא יושב בחדר ועושה את העבודה.

חוצמזה, הסיבה שיש לו בעיה עם L2TP זה בגלל הישום של הפרוטוקול בארץ.

לא שזה משנה, אני מתחבר בPPTP בלי שום בעיה.

פורסם

הכל עניין של איזה נסיון היה לך, אני מניח. לי עד עכשיו היה רק נסיון טוב עם כל מוצר אדימקס. וכן - אצלי הם סוחבים הרבה.

פורסם

אני לא נגד מוצרים של אדימקס, דרך אגב, אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי שלהם ומאוד מרוצה.

ואני שמח שלך יש נסיון טוב עם המוצרים שלהם.

אני גם חושב שכדאי שישמעו את כל הצדדים, שום דבר אישי :xyxthumbs:

פורסם

מסכים איתך לחלוטין. :xyxthumbs:

על כל נתב מספיק פופולרי (EDIMAX,3COM,LINKSYS) שמעתי דברים טובים וגם רעים. אני לא בא לטעון ש-EDIMAX הכי טובים או משהו כזה, אלא רק ש (על סמך נסיוני האישי) הם לא פחות טובים ממוצרים (לרוב יקרים יותר) של חברות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים