עבור לתוכן

הקובץ -"Ntfs.sys" נדפק והמחשב לא עולה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רקע כללי על המחשב:

יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר.

תיאור הבעיה:

אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה.

כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד.

עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה.

הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו:

Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt:

system32\Drivers\Ntfs.sys

You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-rom.

Select 'r' at the first screen to start repair

???

מה הבעיה? אפשר תרגום?

פורסם

קובץ ממע' ההפעלה נדפק לך.

בכל מקרה מאורר על המחשב לא מספיק טוב,הספק חייב מאורר פנימי אחרת הוא רותח.

יש לך אפשרות לעשות REPAIR ואולי זה יתקן לך את הקבצים החסרים/דפוקים.

פורסם

תכניס את הדיסק המקורי של הווינדוס (ואיך זה יכול להיות שיש לך ntfs במחשב לפני 14 שנה?!?!?!?!?)...

בכל מקרה כשיש לך אפשרות לעשות r ל-repair תלחץ ואז אולי תיפתר הבעיה... אם זה נכון ויש לך ntfs חסר לך קובץ מאוד חשוב שמונע ממערכת ניהול הקבצים שלך לעבוד...

בכל מקרה או שתשיג ספק חילופי או שאם אתה מבין אלקטרוניקה תשיג מאוור אחר שיתחבר לספק...

פורסם
  • מחבר

תכניס את הדיסק המקורי של הווינדוס (ואיך זה יכול להיות שיש לך ntfs במחשב לפני 14 שנה?!?!?!?!?)...

בכל מקרה כשיש לך אפשרות לעשות r ל-repair תלחץ ואז אולי תיפתר הבעיה... אם זה נכון ויש לך ntfs חסר לך קובץ מאוד חשוב שמונע ממערכת ניהול הקבצים שלך לעבוד...

בכל מקרה או שתשיג ספק חילופי או שאם אתה מבין אלקטרוניקה תשיג מאוור אחר שיתחבר לספק...

סליחה התבלבלתי...המחשב אצלי 9 שנים. לא יודע איך הגעתי ל14 =].

מה הסיבה שחסר את הקובץ הזה? איך זה יכול לקרות?

פורסם

ומה בידיוק הקשר אם מותר לשאול?

פורסם
  • מחבר

הכנסתי את הדיסק של הווינדוס.

נכנסתי לחלון הכחול ומופיע לי הודעה:

File setupdd.sys could not be loaded.

The error code is 4

Setup cannot confinue.

Press any key to exit.

פורסם

עשית BOOT מה-CD?או שסתם הכנסת אותו לכונן?

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי boot

פורסם

תנסה דיסק אחר של ווינדוס זהה... הבעיה כרגע בדיסק... אבל יכול להיות שאני טועה... אני חושב על זה עכשיו...

חיפשתי בגוגל ת'בעיה שלך ומצאתי את זה: http://registrysmart.com/?hop=orderform2&p=2&gid=1068415716&oid=&aid={adcenterID}

אולי זה יעזור לך... טעיתי הבעיה היא בכל זאת במחשב כי הוא זה שלא מצליח לקרוא את הקובץ... בכל אופן תוריד תתוכנה ותצרוב אותה... היא מחליפה קבצי dll והכי חשוב מתקנת שגיאות של התקנת ווינדוס.

פורסם

NTFS יצא בשנת 1993,אז לפני שאתה קופץ ושם אלף סימני קריאה ושאלה תקרא קצת לפני התשובות שלא קשורות בכלל.

http://en.wikipedia.org/wiki/NTFS

ואם לא שמת לב אז התאריך יציאה רשום בצד ימין. :P

עריכה:ושוב מה הקשר:ממתי תוכנות של REG עושות REPAIR?אני ממש לא מבין את התשובות שלך.ואתה עוד כותב לו שזה עושה REPAIR..חחחח :screwy:

פורסם

תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בלי ה - (אני לא יודע תסיבה)

דבר שני אפילו אם פתחת את המארז וכיוונת מאורר לכיוון המעבד זה לא הכי אפקטיבי , ויכול מאוד להיות שזו הסיבה

תחליף את המאורר קודם כול, ולאחר מכן תנסה לעשות repair ולראות איך הדברים עובדים

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה.

לצרוב אותה על דיסק ולהפעיל במחשב השני? [br]פורסם בתאריך: 7.07.2007 בשעה 21:19:15

תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בלי ה - (אני לא יודע תסיבה)

דבר שני אפילו אם פתחת את המארז וכיוונת מאורר לכיוון המעבד זה לא הכי אפקטיבי , ויכול מאוד להיות שזו הסיבה

תחליף את המאורר קודם כול, ולאחר מכן תנסה לעשות repair ולראות איך הדברים עובדים

המאוורר של המעבד עובד.

רק המאוורר של הספק ועוד מאוורר לא עובדים.

כשיש לי אפשרות לעשות repair אני עושה וזה פשוט חוזר לאותו מצב, גם כשיש תדיסק של ווינדוס בפנים.

פורסם

בסדר, מצטער על ה-ntfs.

התכוונתי שיעשה repair למחשב דרך הדיסק של ווינדוס המקורי ודרך התוכנה הוא יכול להחליף קבצי dll, לתקן שגיאות של startup והכי חשוב- התוכנה גם מתקנת טעויות של התקנת ווינדוס...

בתגובה ל-kong5- עזוב את הרעיון הזה, טעיתי, נסה דיסק אחר של ווינדוס למקרה שאולי הבעיה היא בדיסק הקודם (למרות שאני חושב עדיין שהבעיה היא במחשב)

wh1t3 מתכוון למאוורר של הספק ואם הוא לא עובד אז זה נורא ומאוורר רגיל לא יעשה את העבודה של מאוור הספק... לכן תנסה להחליף מאוורר של ספק או להחליף ספק לגמרי...

פורסם

התכוונתי למאורר של הספק, לא קראתי נכון אבל זה עדיין לא תקין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים