עבור לתוכן

אפשרי להריץ את DiRT על כרטיסים ישנים יותר?

Featured Replies

פורסם

תשכח מDIRT, זה פורט עלוב וגרוע מאוד בדיוק כמו OVERLORD, ואתה חייב כרטיס עם SM3.0 ושלך זה רק SM2.0 ובשביל המשחק הזה בחיים לא הייתי משקיע שקל... תחכה למשחק מכוניות אחר שתאהב ואז נראה מה עושים.

תגיד מה שאתה רוצה על דירט, גם אני לא אהבתי אותו, אבל OVERLORD שולט והוא פועל אצלי חלק וכמעט סיימתי אותו והוא לא מפסיק להפתיע :P

פורסם

תגיד מה שאתה רוצה על דירט, גם אני לא אהבתי אותו, אבל OVERLORD שולט והוא פועל אצלי חלק וכמעט סיימתי אותו והוא לא מפסיק להפתיע :P

זה שהוא פועל חלק לא הופך אותו לפורט טוב, זה פורט עלוב מאוד שהיה יכול לפעול הרבה יותר טוב והשאלה הוא איך הוא פועל אצלך חלק באיזה הגדרות... חלק עם 8800GTS וE6700 בקושי מריצים אותי משחק בעייתי.. בכל אופן המשחקיות שולטת זה נכון הMINIONS שטניים קטנים וטובים רק חסר UNDERTAKER שהוא בעצם LORD OF DARKNESS אז, רק אז המשחק היה רשע בצורה שאף אדם לא ראה...

פורסם

לזה שכתב שהדמו לע עבד לו טוב ב dirt/

אז גם לי הדמו לא עבד ממש טוב

אבל עכשיו במלא הוא עובד אחלה.....

על רזולוציה של 800 על 600

כל ההגדרות על בינוני. ללא hdr כי מופעל אנטי אלייזינג

אני משחק על 6800 gt.

כנראה שהוא טוב יותר מ 7600 gt. אם אתה טוען שהמשחק לא זז.גם על 1024 המשחק זז אחלה.הכל על בינוני וshadowsעל נמוך.

פורסם

לזה שכתב שהדמו לע עבד לו טוב ב dirt/

אז גם לי הדמו לא עבד ממש טוב

אבל עכשיו במלא הוא עובד אחלה.....

על רזולוציה של 800 על 600

כל ההגדרות על בינוני. ללא hdr כי מופעל אנטי אלייזינג

אני משחק על 6800 gt.

כנראה שהוא טוב יותר מ 7600 gt. אם אתה טוען שהמשחק לא זז.גם על 1024 המשחק זז אחלה.הכל על בינוני וshadowsעל נמוך.

נו ברור שאתה מוריד חצי מהאפשרויות של המשחק .. וזה נראה רץ יותר טוב .

אבל תכלס ה- 68GT שלך חלש יותר משלי .

ועוד דבר , היה לי מסך 17" לפני 5 וחצי שנים אז גם הFPS ירד בצורה משמעותית , אני מאמין עם המסך החדש הוא יעבוד ה-ר-ב-ה יותר טוב !

ו..DXT

נכון , לא שחקתי ב- GTR כי הוא נראה לי משמעמם מידי

LFS זה הדבר לדריפטים .

ו..GT למרות שהוא מרדים לפעמים - הוא אחד המשחקים הטובים שיצאו ;)

פורסם

^^^

ועוד דבר , היה לי מסך 17" לפני 5 וחצי שנים אז גם הFPS ירד בצורה משמעותית , אני מאמין עם המסך החדש הוא יעבוד ה-ר-ב-ה יותר טוב !

מה הקשר מסך ל FPS?

והמשחק הזה בכלל לא שווה כרטיס חדש... \=

פורסם

^^^

מה הקשר מסך ל FPS?

והמשחק הזה בכלל לא שווה כרטיס חדש... \=

יש קשר, BG300 יכול להוכיח גם את טענתי ואני את שלו, זה דבר שאם אתה לא נתקל בו אתה בחיים לא תאמין אבל מסתבר שכשהחלפתי מסך מהCRT17 הדוחה הקודם שלי, לCTX CRT19 השולט\הPHENOM של המסכים שיש לי עכשיו, הFPS עלה ב5 אבל זה לא העיקר המשחק, תגובת המשחק, תגובת העכבר הכל נראה הרבה יותר חלק יש גם לציין שיש יותר HERZ ואין פגיעה בעיניים אפילו לאחר שימוש אינטסיבי של 12 שעות...

בכל אופן, ה7600GT חזק מה6800GT ללא ספק, ואתה צודק המשחק לא שווה כרטיס מסך חדש, שום משחק לאחרונה לא שווה כרטיס מסך חדש והיי חחח אני עוד חושב לקנות X1950XTX בגרסאת הPHENOM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים