עבור לתוכן

מהירות שליחה נמוכה ברשת ג'יגהביט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S.

אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר.

החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY.

כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר.

התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה.

אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHTPC, העברה זוחלת בקצב של 1MB\S.

אני ניסיתי להעביר את הכרטיס למחשב הHTPC ולחבר כאן את הרילטק וזה לא עזר.

ניסיתי אפילו לחבר כבל רשת מוצלב בין שני המחשבים ועדיין היתה בעיה (ז"א אין מה להאשים את הסוויץ').

בסוף שלחתי למוכר EMAIL והם שלחו לי כרטיס נוסף, שוב פעם חדש.

הכרטיס מגיע ואותה הבעיה קוראת.

בHTPC יש לי Windows XP SP2 ובמחשב הראשי יש לי Windows 2003 Sever SP2. שניהם עם העדכונים האחרונים (את המפרטים אפשר לראות בצד).

ניסיתי גם 3 גרסאות שונות של דרייברים (כולל את אלה של MS ב-2003). ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב השלישי שלי, Duron 800 על הלוח A7V266-E עם אותן תוצאות.

ניסיתי להעתיק קובץ מכל מחשב לכל מחשב ובכל פעם זה אותו הדבר, מעתיק בסביבות ה1MB\S לכל כרטיס, לרילטק 8111, לרילטק 8139 הרגיל בDURON, מאינטל לאינטל(!!) ו אפילו ל3COM.

אני לא יודע מה לעשות חוץ מזה, עם כל כרטיס אחר אין שום בעיה להעביר קבצים ברשת מכל מחשב לכל מחשב.

אודה מקרב לב למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה הנ"ל.

פורסם

ניסית לשנות את המהירות מ AUTO לג'יגה ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, לא עזר.

הבעיה היא שהסויץ' והמחשב מראים מהירות חיבור של ג'יגהבייט.

פורסם

סתם בשביל הפאן, תנסה להעביר את הקבצים לא באמצעות שיתוף, אלא פתח שרת FTP או HTTP על אחד המחשבים

ותשלח קבצים ככה במקום.

האם עכשיו יש הבדל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים