עבור לתוכן

בעיות חמורות עם צורב

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי צורב

.Ricoh 32*8*8

והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה,

אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66.

עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי.

??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???.

??? ??? ??? ???

פורסם

תנסה לצרוב עם התוכנה השניה.

קח דיסקים של 650MB, נסה עליהם.

האם אתה מנסה לצרוב מההרד דיסק או מכונן הסידי, זאת יכולה להוות בעיית מהירות.

את הודעת השגיאה אתה מקבל ב-TEST?

בכל מקרה, אם לא ידעת, תעשה סריקה ואיחוי לפני הצריבה.

על איזו מערכת הפעלה אתה????

פורסם
  • מחבר

תנסה לצרוב עם התוכנה השניה.

קח דיסקים של 650MB, נסה עליהם.

האם אתה מנסה לצרוב מההרד דיסק או מכונן הסידי, זאת יכולה להוות בעיית מהירות.

את הודעת השגיאה אתה מקבל ב-TEST?

בכל מקרה, אם לא ידעת, תעשה סריקה ואיחוי לפני הצריבה.

על איזו מערכת הפעלה אתה? אני מנסה מההארד דיסק, הטסט הולך מושלם בלי בעיה אחת, סריקה ואיחוי אני עשיתי, ואני על ווינדוס אקס פי עם כל התיקונים שיש למערכת הפעלה, וגם לתוכנות צריבה.

פורסם

אני מניח שחיברת את הצורב יחד עם ה סידירום?

אז זה לא טוב,תחבר את הסידירום והדיסק הקשיח ביחד

ואת הצורב לחוד.

פורסם

זה לא אמור להפריע שחיברת כבל 80 גידים במקום 40 גידים כי 40 הגידים הנוספים הם רק הארקה ולא DATA אז אין לזה קשר לצריבה.בכל מקרה אם ניסית הכל וזה לא הצליח, קנה או שתלווה ממישהו כבל 40 גידים ותנסה שוב. במחשבים יש כל מיני תופעות "משוגעות" שלא ניתן להסביר אותן ולפעמים דוקא הבעיה הכי לא סבירה היא זאת שגורמת למשהו לא לעבוד (כמו הצורב שלך במקרה הזה).

פורסם

מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16

אמרת את הכל, היית צריך לשים נקודה אחרי זה והכל היה מובן כבר.

פורסם

תנסה לעדכן לו FIRWARE מהאתר של ריקו והוא קצת ישתפר.

נ.ב. אים תישלח אותו לתיקון יתכן ותקבל במקומו *12 עים JUSTLINK וזה הרבה יותר טוב.

דן

:hat:

פורסם

אני מניח שחיברת את הצורב יחד עם ה סידירום?

אז זה לא טוב,תחבר את הסידירום והדיסק הקשיח ביחד

ואת הצורב לחוד.

אוי זה בולשיט !

אני עובד עם סידירום וצורב מחוברים יחד, ושני HD יחד, והכל עובד חלק. מספיק עם החרטא הזה שאי אפשר לחבר צורב וסידי על אותו ערוץ ! ההפך הוא הנכון ! במידה ויש לך כונן UDMA66/100, אתה תעשה לו רק עוול אם תחבר אותו לצורב , שבמקרה הטוב עובד UDMA33, דבר שיאט את הקצב גם עבור ה HD המהיר ובעצם יפגע בביצועים !

HD1,2 - Primary Master/Slave

CDR - Secondary Master

CD/DVD - Secondary Slave

ושאף אחד לא יזיין לך במוח שזה לא טוב.

פורסם

או איזה בולשיט מזה השטויות האלו

תצרוב עם easy וזהוא

או שזה פשוט איזה בעיה עם הנרו

פורסם
  • מחבר

ואוו, תודה על כל התגובות.

אני חושב שאני אנסה באמת לשלוח לתיקון, יש סיכוי שאני אקבל דגם שונה במקומו?

או שבאמת כדאי לנסות להחליף את הכבל וזהו?

פורסם
  • מחבר

אז ככה החלפתי קבל וקניתי דיסק של 650 מגה

עם הדיסק של ה 650 מגה זה צורב יפה מאד, אבל עם הדיסקים של ה 700 ומעלה הוא לא צורב

סיבה?

פורסם

תקבל דגם חדיש יותר *12 עים JUSTLINK

דן

פורסם

תקבל דגם חדיש יותר *12 עים JUSTLINK

דן

שטויות במיץ עגבניות רקובות !

אין שום קשר בין ה- JUSTLINK לבין היכולת של הצורב ל-OVERBURN (וכל צריבה מעל 650 מ"ב שזה דיסק תיקני היא OVERBURN). היה לי צורב ישן שצרב X2 ולא שיכתב והוא צרב יפה מאד עד 700 מ"ב ולא חלמו אז על JUSTLINK.

אם יש לו תקלה בצורב אז הוא יתוקן או יוחלף (תלוי אם הוא קנה בחנות טובה או לא) בלי קשר לטכנולוגיה שמגינה מפני נפילה של הצריבה בגלל עומס במחשב.

פורסם

אין שום קשר בין ה- JUSTLINK לבין היכולת של הצורב ל-OVERBURN (וכל צריבה מעל 650 מ"ב שזה דיסק תיקני היא OVERBURN). היה לי צורב ישן שצרב X2 ולא שיכתב והוא צרב יפה מאד עד 700 מ"ב ולא חלמו אז על JUSTLINK.

תגיד יש לך סרטן בגזע המח ???

(אולי מהטלפון הסלולרי)

מי אמר שיש קשר ?

הדבר היחידי שנאמר שיש סיכוי גדול מאוד שהוא יקבל צורב מהיר יותר וחשוב מזה צורב בעל JUSTLINK

דן :

hat:

פורסם
  • מחבר

הפואנטה אבל שהוא צורב לי דיסקים של 650 מגה

ומ 700 הוא עושה בעיות

הוא תקין ככה שלא יחליפו לי אותו

אבל איך אפשר להגדיר שיצרוב לי 700 מגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים