עבור לתוכן

quadro fx1500 קיימים מספר ייצרנים. מי מועדף?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לרכוש כרטים גראפי בעל צ'יפסט של nVIDIA מדגם quadro fx1500.

בחיפוש בזאפ אני רואה שיש יותר מיצרן אחד לכרטיס הנ"ל. יש את leadtek ויש את pny. מחיפוש ברשת אני מבין שגם nVIDIA בעצמם מייצרים את הכרטיס.

אני רואה שרוב החנויות מחזיקות את leadtek.

מה המשמעות שי היצרן במקרה הזה?

בתודה מראש.

אורי טל.

פורסם

תקרא ב - FAQ על היצרנים.

פורסם

מה השימושים שלך באמת?

ובעיקרון היצרן לא ממש משנה...

פורסם

מה השימושים שלך שאתה קונה כרטיס כזה?

כי זה ליישומים גראפיים בלבד וגם ה88GTS יותר חזק ממנו.

בכל אופן אין הבדל ממשי זה אותו הכרטיס. אריזה שונה ולפעמים קירורים שונים.

אין צורך במשהו יותר יקר מזה:

http://skypc.co.il/pl_product~LV562~8~0.htm

פורסם
  • מחבר

השימוש העיקרי (כמעט היחידי) של המחשב הוא SOLIDWORKS.

אשמח גם להמלצות על חנות בעלת תודעת שירות גבוהה למקרה של תקלות בעתיד.

אורי טל.[br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 14:11:04

מה הניסיון שלכם עם skypc?

לא רק במעמד הקניה. מה עם השירות?

אורי טל

פורסם

תשתמש בכפתור העריכה כדי להוסיף מידע חדש להודעה שלך במקום לשלוח שתי הודעות רצופות.

פורסם

יש לי נסיון של שנתיים עם SkyPC ולדעתי אין יותר טוב

פורסם

השאלה היא האם אתה בטוח שאתה חייב QUADRO או שאולי אפשר לקבל אותם ביצועים עם GTS?

פורסם

SolidWorks היא תוכנה לעיצוב בתלת מימד כך שאני מניח שהוא יודע מה הוא קונה. זה לא משחקים שאז באמת היה צריך GTS למשל.

פורסם

מעניין אותי בגלל שהכרטיס בעל ליבה של G70 ואני רוצה לדעת האם הוא נותן ביצועים יותר טובים בתוכנות עריכה למיניהן או שהוא סתם עולה כמו הGTS כי הוא QUADRO

פורסם

אולי תופתע לשמוע אבל ה2900XT של ATIמציג ביצועים פי 3 טובים יותר ולעיתים פי 4 בכל העניין של עריכה גרפית והכל..

תחפש בגוגל חומר על זה יש איזה אתר שעשה השואה בינו לבין הקוואדרו FX5500... והוא כמובן ניצח את הFX5500..

פורסם

אין מצב !

פעם ראיתי השוואה של GTX עם הכרטיס קואדרו הכי פשוט (לא זוכר תשם) והקוודרו לקח בהרבה !

וגם זה לא ניראה לי הגיוני שכרטיס שמיועד למשחקים יהיה טוב בעריכה, סה"כ זה לא טוב להם...

פורסם
  • מחבר

מעניין אותי בגלל שהכרטיס בעל ליבה של G70 ואני רוצה לדעת האם הוא נותן ביצועים יותר טובים בתוכנות עריכה למיניהן או שהוא סתם עולה כמו הGTS כי הוא QUADRO

אולי תופתע לשמוע אבל ה2900XT של ATIמציג ביצועים פי 3 טובים יותר ולעיתים פי 4 בכל העניין של עריכה גרפית והכל..

תחפש בגוגל חומר על זה יש איזה אתר שעשה השואה בינו לבין הקוואדרו FX5500... והוא כמובן ניצח את הFX5500..

יש תשובה אחת לשלושתכם:

מחקר שעשיתי בין משתמשי תוכנות תלת מימדיות בינהם גם תוכנות כמו 3dMAX ו-SOLIDWORKS ובחברת סיסטמטיקס (מחלקת התמיכה של סוליד בישראל) קיבלתי את הרושם החד משמעי שהכרטיסים המועדפים לעבודה הזו הם של nVIDIA מסידרת QUADRO. אין שלילה לגבי הכרטיסים של ATI אבל יש העדפה ל-nVIDIA.

באתר של סוליד גם מצאתי את הטבלה הזו:

http://www.solidworks.co.il/Support_Free/Free_Download/2007/SolidWorks2008_cards.pdf

אני "נעול" על הכרטיס הזה ולא עומד לשנות את דעתי לגביו. ובכל זאת, מה שמעניין אותי זה מאיפה אני קונה אותו? איך יכול להיות, למשל, שב-SKYPC המחיר הוא "א" ובחנויות אחרות המחיר גבוהה ב-10% עד 35%? האם מדובר בסחורה שהוחזרה לחנות (סתם רעיון) אני פשוט לא רוצה לקנות ולהצטער ומצד שני אני לא רוצה לשלם סתם כסף (על העצים שלי גדלים פקנים).

אורי טל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים