עבור לתוכן

מחפש משחקי רשת מהנים..

Featured Replies

פורסם

כן css אחלה משחק..אבל לא יודע אחרי איזה 30 דקות של משחק אני מרגיש כאילו אני סתם מבזבז זמן...ברוב השרתים חורשים כל הזמן על de_dust 2 ולאט לאט זה ממש נעשה אותו דבר כל הזמן שאתה כבר מרגיש מצחיק....

fire in the hole

fire in the hole

'איזה קאמפר,איזה נאב,שתוק יא הומו'...וכו'...חח

פורסם

כן css אחלה משחק..אבל לא יודע אחרי איזה 30 דקות של משחק אני מרגיש כאילו אני סתם מבזבז זמן...ברוב השרתים חורשים כל הזמן על de_dust 2 ולאט לאט זה ממש נעשה אותו דבר כל הזמן שאתה כבר מרגיש מצחיק....

fire in the hole

fire in the hole

'איזה קאמפר,איזה נאב,שתוק יא הומו'...וכו'...חח

חחחח אתה צודק, רוב המשחקים שלי זה ב de dust 2.

ובכלל בעניין מה שהם אומרים כל פעם ברקע.....חחח..פשוט תעשה מה שאני עושה...מנמיך את הVOICE עד הסוף ככה לא מטרידים אותך...

פורסם

sagi_10, נפתרה הבעייה שהייתה לישראלים להרשם לwarrock?

לצערי לא , עדין צריך להשתמש בפרוקסי אלמנת להירשם .

פורסם

חח אחי אני בכלל מוריד את הוי מהvoice transmition...אצלי אגב 99% מהמשחקים זה בde_dust2 פשוט התרגלתי למפה ואני הכי טוב בה..ו'אין לי כוח' להתרגל לאחרות חחח....קיצר לא יודע פעם מישהו פתח אפילו דיון על זה שזה ממש בזבוז זמן...כי תכלס זה הכול חוזר על עצמו כזה..ויש אנשים שממש יושבים ימים שלמים על זה....

מה אתם חושבים? אם נגיד משחקים חצי שעה ביום שעה גג זה בסדר...כי תכלס זה מולטי..זה לא משחק סינגל פלייר שזה כמו סרט עם עלילה וזה מושך ומעניין..

פורסם

אני וחברים שלי משחקים Half-life 2:Deathmatch (הם קנו מיוזמתי), אבל הם משתעממים מהר מזה (אלוהים יודע למה, כי אני לא), אנחנו משחקים חצי שעה-שעה ואז יוצאים.

אז חוזרים למולטיפלייר של GTA:SA, ולפעמים גם ל-condition zero.

חוץ מזה, אין משהו אחר, גם אנחנו מחפשים משחק בנרות.

פורסם

CS 1.6 ומכוניות FaltOut 2, לא חייב משחק מקורי כדי לשחק ברשת :) (הכוונה ב FaltOut 2).

פורסם

אז ככה בזמן האחרון ואני וחבר שלי חיפשנו משחקים..

ולא כל מצאנו משהו..

אז אני םחות או יותר מחפש משחק רשת לשחק עם חברים..

עדיפות לא משחקי אסטרטגיה..

עיניין הגרפיקה ממש לא חשוב..

אשמח אם תעזרו לי.. כי אנחנו סובלים משיעמום טוטאלי..

בתודה מראש,

דור.

אני אמליץ על משחק בשם טאקטיקל אופס,דומה מאוד לקאונטר סטרייק,משחק מהנה יותר.

המון שרתים ישראלים קהילה גדולה יש אפילו אתר למשחק תחפש בגוגל את האתר כי אסור לפרסם פה אתרים.

בקיצור אחלה של משחק עכשיו יצאה הגנה חדשה נגד ציטרים וכו..משהו נחמד,ממליץ לנסות.

פורסם

חח אחי אני בכלל מוריד את הוי מהvoice transmition...אצלי אגב 99% מהמשחקים זה בde_dust2 פשוט התרגלתי למפה ואני הכי טוב בה..ו'אין לי כוח' להתרגל לאחרות חחח....קיצר לא יודע פעם מישהו פתח אפילו דיון על זה שזה ממש בזבוז זמן...כי תכלס זה הכול חוזר על עצמו כזה..ויש אנשים שממש יושבים ימים שלמים על זה....

מה אתם חושבים? אם נגיד משחקים חצי שעה ביום שעה גג זה בסדר...כי תכלס זה מולטי..זה לא משחק סינגל פלייר שזה כמו סרט עם עלילה וזה מושך ומעניין..

אני דווקא משחק CS1.6 וCZ בשניהם מפות surf וaim וgg ובסגנון.

פורסם

אני אמליץ על משחק בשם טאקטיקל אופס,דומה מאוד לקאונטר סטרייק,משחק מהנה יותר.

המון שרתים ישראלים קהילה גדולה יש אפילו אתר למשחק תחפש בגוגל את האתר כי אסור לפרסם פה אתרים.

בקיצור אחלה של משחק עכשיו יצאה הגנה חדשה נגד ציטרים וכו..משהו נחמד,ממליץ לנסות.

אוי נו באמת, הם לא התכוונו במובן הזה, אלא שלא תבוא ותפרסם חנות ("היי יש עכשיו מבצע ב-XXX, לכו לקנות ומהר").

אתה יכול להביא לינק.

פורסם

quake III מעולה ברשת...

האינטלגנציה של השחקנים של המחשב טובים אם אתה רוצה להוסיף אתגר וכשאני שיחקתי עם חברים (זה היה רשת בייתים של 6-8 מחשבים נהנתי מאוד...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים