עבור לתוכן

החרדים :חוק האוסר על לימוד אנגלית ומדעים

Featured Replies

פורסם

אחד כמוני?

למה את יודעת מי אני בכלל?

תראי איך את נראת אחר כך תדברי

boohoo.jpg

נראית מצויין, רק שתדע. :lol:

תבין לבד, כמו שהיא לא יודעת עלייך אז מאיפה לנו לדעת שיש בגרמניות וצרפתיות כוסיות!

בכל מיקרה התמונה הזו לא שלה, היא במאגר פה בפורום, וגם עם זו היא אז ו? מה אתה מנסה להוכיח פה?

התמונה אכן שלי, וה-boohoo פה לא קולט שבנות דתיות לא מסתובבות עם חברה' חילונים בכלל, במיוחד לא עם בנים. הם לא רוצים שבנים ובנות ישבו באותה פיצרייה, אז נראה לך שאיזה סוחר יהלומים יתן לבת שלו להסתובב עם בחור חילוני, ועוד אחד כזה?! אבאלה' ימצא לה עוד איזה בן של סוחר קרקעות מיליונר ויחתן אותה. אם מישהו צרייך אותך, אז זה לא הם.

וכן, אופי הניסוח השטחי והדבילי דיי מוכיחים את מה שאני מנסה להגיד. שאחת כמו הבת של המיליונרים לא תתן לו אפילו מבט שני.

• תגובות 133
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

boohoo.jpg

נראית מצויין, רק שתדע. :lol:

:givemebeer: דריה כוסית, אני יכול להעיד! =) :smile1:

--------------------------------------------------------------

אני כרגע דלוק על בחורה דתיה, ממש ממש יפה.. הבעיה, שעד כמה ששמעתי היא אפילו שומרת נגיעה...

ואני... אאממ.. נו... רוסי, עם קעקוע ופירסינג בלשון, שם זין על כל מה שקשור לדת והחוקים שלהם... הכי חילוני שיש...

ועדיין היא כל הזמן מסתקלת עלי... =\ אבל דווקא במבט מעניין, לא במבט רע, במבט טוב.. ואני מבולבל... :nixweiss: :nixweiss:

וכבר אמרתי שהיא גדולה ממני בחצי שנה בערך? :-[

פורסם

החרדים לא נגד לימוד אנגלית או מדעים הם פשוט מפחדים על הקהילה שלהם

אחרי השינוי הזה החרדים לא יהיו כמו שהם היום

וטוב שכך

פורסם

אני כרגע דלוק על בחורה דתיה, ממש ממש יפה.. הבעיה, שעד כמה ששמעתי היא אפילו שומרת נגיעה...

ואני... אאממ.. נו... רוסי, עם קעקוע ופירסינג בלשון, שם זין על כל מה שקשור לדת והחוקים שלהם... הכי חילוני שיש...

ועדיין היא כל הזמן מסתקלת עלי... =\ אבל דווקא במבט מעניין, לא במבט רע, במבט טוב.. ואני מבולבל... :nixweiss: :nixweiss:

איך קוראים לך, הנרי דוד (זה ממרחק נגיעה)?
פורסם

החרדים לא נגד לימוד אנגלית או מדעים הם פשוט מפחדים על הקהילה שלהם

אחרי השינוי הזה החרדים לא יהיו כמו שהם היום

וטוב שכך

מה?

פורסם

איך קוראים לך, הנרי דוד (זה ממרחק נגיעה)?

סורי, לא הבנתי אותך :-\

אפילו לא הבנתי אם האיתי אמור להעלב... =\ :s05:

פורסם

מה? זה כמו הטלנובלה ההיא על הדוסית והילדון הרוסי? הם גנבו את סיפור חייך לתסריט? :lol:

פורסם
  • מחבר

מרחק נגיחה.?

Aviko

פורסם

אני לא רואה טלנובלות.. :-\

אבל היא (הילדה) ממש יפה...

פורסם

אני אומר:

Go for it...

:lol:

פורסם

God bless :xyxthumbs:

פורסם

חחח

גנב ת'תסריט ממרחק נגיעה אשכרה.

פורסם
:screwy:
פורסם

פשוט פס יצור למובטלים כל מערכת החינוך הדתית, לא רק שמשלמים להם מסים כשהם מובטלים, גם אנחנו צריכים לשלם מסים כדי לעזור להם להגיע לאבטלה. הגיעה העת להפסיק את כל המימון למוסדות החינוך האלה :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים