עבור לתוכן

החרדים :חוק האוסר על לימוד אנגלית ומדעים

Featured Replies

פורסם

רק בשנה האחרונה הכניסו נשים לעוקץ, ככל הנראה בגלל השינויים באופי הפעילות של היחידה לאחר הנסיגה מלבנון, ובכל מקרה למיטב ידיעתי הן משרתות רק במעברים.

• תגובות 133
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכחת גם מקרה שבו נהג אגד היה צריך לירות באוויר בגלל שחש מאוים

אני יודע ממקור ראשון למשל מה הם עושים למי שרוצה לפתוח עסק בשטח רמת בית שמש א' (שהיא שטח ששייך לעיריית בית שמש נטו! בניגוד לרמת בית שמש ב' שזה שטח שקנו תורמים), זה מתחיל מטלפונים באמצע הלילה והטרדות וכו'

ומגיע עד איומים שהם ישרפו את העסק אם ייפתח

לא אני ולא החברים שלי וגם ההורים שלי (שגדלו בבית שמש) לא רואים עתיד בעיר הזאת

תוך 10 שנים כנראה כבר יהיו שערים בכניסה לעיר (שייסגרו בשבת) ומשמרת צניעות בכל בית שמש

להורים שלי יש חברים שגרו שם הרבה שנים וילד בגיל שלי, היינו עושים על האש לא רחוק מבית שמש איתם, אני לא בטוחה אם הם עדיין גרים שם.

על נהג האוטובוס לא שמעתי, על בתי העסק דווקא כן. מה עוד, לפני כמה שנים, לפני שהחרדים החלו לזלוג בכמויות לבית-שמש, החלו לבנות שם פרוייקטים יוקרתיים מעט, בתי קרקע, כדי לעודד אוכלוסיה עשירה יותר לעבור לשם. מה שקרה, זה שחרדים פלשו לבתים הללו והתנחלו שם. אם אינני טועה, הקבלן לא הצליח להוציא צו בית משפט להוציא אותם משם בכלל, ולא ברור לי איך. הם פלשו לשטח שלא בבעלותם וקיבלו את הבתים במתנה כי הבית משפט האימפוטנט שכח שהחוק חשוב יותר מלא להרגיז את החרדים שעושים כאוס.

אולי אני עיוור, אבל בטקס סיום מסלול בעוקץ (של אחי הגדול) לא היו כמעט נשים. הרוב המוחלט היו גברים.

דווקא מישהי מהבי"ס שלי שהלכה לשם טענה הפוך. היא אומרת שהפרומונים של הנשים הופכים את הכלבים לצייתנים יותר או משהו. מוזר. איפה כתוב שזה רק בשנה האחרונה? לפני שנתיים וחצי נסעתי לירושלים והיתה באוטובוס חצי פלוגה של עוקץ, כולן בנות ורק בן אחד (ה-fucktoy של כולן, בטח, בר-מזל ;D).

פורסם

מי אמר שהן היו לוחמות? באחד הגליונות האחרונים של במחנה שיצא לי לקרוא לקראת סוף השירות שלי הייתה כתבה על הבנות של עוקץ. אם אני לא טועה, עד אז היה רק מחזור אחד או שניים של בנות שסיימו את המסלול.

פורסם

כל אחד אומר משהו אחר. אני כבר לא יודעת למי להאמין.

טוב ברור שאי אפשר לשלוח בחורה ללוחמה בשטח כי קצת קשה לה להשתין בבקבוק. אבל זה דיון אחר.

פורסם

וכל מי שבוכה שהם מתרבים, בינתיים הם "מתרבים" רק באזורים שלהם, והם הדבר היחיד שמונע מהערבים בארץ להיות רוב

"האיזורים שלהם"?

אחד מה "איזורים שלהם" זה ירושלים, הבירה של המדינה הזו, שאמורה להיות דמוקרטית ומשוחררת.

כבירה של מדינה כזו, העיר צריכה להוות דוגמה ומופת לשאר ערי ישראל, אבל במקום זה, היא נשלטת ע"י המאפיה החרדית. המצב שם לא שונה בהרבה מבית שמש, במיוחד אם אתה על גבול של אחת השכונות החרדיות (100 שערים לדוגמה)

שם זה בכלל סיוט. נראה לי שבנסיעה הבאה שלי לבני ברק/ירושלים אני לוקח איתי רובה אוויר להרחקת חרדים בתיק |:

פורסם

הסיפור עם בית שמש זה העובדה שבמאה שערים קיימת מצוקת דיור, אז משפחות צעירות (אך גם הקיצוניות ביותר) פשוט זלגו משם לבית שמש והחליטו לחרד אותה ולהפכה לבירה החרדית החדשה.

פורסם

הכותרת מאוד לא מדוייקת אבל לעניין הנושא עצמו, מאוד מקומם.

בית ספר ממלכתי מקבל תקציב בתנאי שהוא מקיים את לימודי הליבה האלו וזה לא למען אף אחד אחר אלא למען עצמם.

רוצים חינוך פרטי? אין בעייה שלמו מכיסכם. אני רק מקווה שהתולעת הזו שקוראים לה ראש הממשלה שלנו לא ילקק לרב עובדיה ולו רק כדיי לזכות בתמיכת הקול החרדי.

גם כן דמוקרטיה! :pissed:

אגב כנסעתי לירשליים לא מזמן ורציתי להגיע לאן שהוא הGPS כיוון אותי דרך שכונה חרדית בשבת, הנבלות חסמו את הכניסה לשכונה עם שני טנדרים !! :pissed:

פורסם

אתה יודע מה עושים במקרה כזה?

אתה לוקח את המפתח החביב של האוטו שלך

מצמיד אותו לקצה האחורי של אחד הטנדרים

מתהלך לאיטך לכיוון הצד השני, תוך כדי הנפת היד הצמודה לטנדר במסלולים מגדוונים ככל העולה על דמיונך.

אחרי שסיימת, לך כמה צעדים אחורה, צפה ביצירת המופת שלך, וסע משם.

פורסם

בשביל מה? הם עדיין יוכלו ליסוע משם. עזור להם למנוע חילול שבת ע"י הוצאת האוויר מכל הצמיגים

פורסם

אם כבר לעזור להם למנוע חילול שבת, תסייף להם את כל הדלק מהמיכל ;D

פורסם

מתי יגיעו הדוסים שגם ככה לא עושים כלום כל היום ויחשבו למה שונאים את השיטה הזאת של היהודות בכל מקום בעולם?

אפילו פה בארץ שונאים אותם

אני לא אומר שמה שהם עושים זה בסדר (אבל אומר שהכותרת דפוקה ומטעה)

משהו אנחנו/הם עושים במשך הרבה זמן לא בסדר וצריך לתקן את זה אחרת חרא לכולנו

וכולם לא בסדר 100%

פורסם

תשמע, לי זה נראה כאילו הם רשמית רוצים להתנתק מהמדינה הזאת וליצור להם אוטופיה משלהם!

יש פתרון! אפשר בהחלט לתת להם מדינה משלהם בתוך הנגב. הם יפסיקו ללמוד מדעים ואנגלית, תחשוב לבד כמה מהם ילכו ללמוד רפואה, כמה יהיו רופאים, כמה יחלו וכמה ימותו כי אין מי שיטפל בהם. הם לא רוצים שום דבר במדינה הזאת חוץ מאשר את הכסף שלה ולכפות את התרבות שלהם על כולם (תראו מה קורה בבית שמש, ממש מאפיה!). אני מציעה להתנתק מהם.

בחדשות מנפחים הכל אני גר ברמת בית שמש איפה שהתחוללו המהומות וזה לא היה כזה נורא חוץ מכמה טרוריסטים חובשי כיפה ושומרי מצוות מטורללים גם אפשר להגיד שנהנתי כי צלפתי עם הרובה אוויר M16 חצי אוטומטי שלי בחרדים עם כדורי קרמיקה ועופרת.....

פורסם

אני גם גר בבית שמש

ותאמין לי שאני רואה מה קורה מסביב

פורסם

:screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים