פורסם 2007 ביולי 418 שנים שלום לכולםיש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון...הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיקאני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק...מישהו יודע מה עושים?תודה
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר בדקתי כבר...עשיתי הגברה למיקרופון וניסיתי לשחק עם התוכנה של הכ.ק [realtek hd audio manger] זה עבד לי לכמה דקות ואז הפסיק.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תראו מה קרה לי פעם אחת: לחבר שלי קנו מחשב חדש ,והוא אמר לי גם שהמיקרופון לא עובד לו. אז עזרתי לו במסנג'ר ואמרתי לו לבדוק ב-SOUND RECORDER אם הוא מקליט ואם זה לא מושתק וכל זה... רק בסוף שאלתי אותו משהו קטן: "חיברת את המיקרופון?" והוא אומר לי לא... איזה מפגר ... ואני שואל אותו איך אתה רוצה שזה יעבוד הוא אומר לא יודע... :-X
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר בדקתי שהוא מחובר וזה גם מזהה אותו אוטומטית שהוא מחובר...עם אני יביא תמונה של התוכנה זה יעזור לכם?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים יש מצב שיחקת בהגדרות של התוכנה של הכרטיס קול, ובחרת בוא נגיד, יציאה של 5 רמקולים, ואז בעצם הכניסה של המקרופון שחיברת מתפקדת כיציאה לרמקולים אחוריים, או SUB.לא יודע איפה עושים את זה בתוכנה הזאת, אבל גם לי יש כרטיס קול של REALTEK ויש את האפשרות הזאת.תנסה לשנות את ההגדרות ליציאה של 2 רמקולים בלבד (סטריאו) ותראה אם זה יעבוד.יעזור גם אם תשלח תמונת מסך של החלון של התוכנה איפה שבוחרים כמה יציאות לרמקולים.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר אחרי ששיחקתי עם זה זה עשה רעש והצלחתי להפעיל את היציאה ואז החלפתי מיקרופון וזה עובדחחתודה על העזרה
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר פשוט סתם שיחקתי עם ההגדרות ובחרתי בכרטיס קול של ההרבה ערוצים ואז עשיתי הגדרות מתקדמות לpink in rear עשיתי הגבר מיקרופון או משהו כזה ואז המיקרופון עשה רעשים אז החלפתי אותו עם מיקרופון אחר והוא עבד. [רק אחרי שעשיתי את ההגבר מיקרופון]נ.בחח איזה נחמד זה יש למעלה מאיפה כתבת את ההודעה [איפה שההודעה שכתבתי נגיד יש פלאפון ובאמת כתבתי את זה מהפלאפון שלי... לעומת הדפים שזה מהמחשב]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.