עבור לתוכן

לא מצליח להפעיל את המיקרופון במחשב החדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3

ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון...

הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק

אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק...

מישהו יודע מה עושים?

תודה

פורסם

תבדוק בהגדרות שהוא לא על מיוט.

פורסם
  • מחבר

בדקתי כבר...

עשיתי הגברה למיקרופון וניסיתי לשחק עם התוכנה של הכ.ק [realtek hd audio manger] זה עבד לי לכמה דקות ואז הפסיק.

פורסם

תראו מה קרה לי פעם אחת: לחבר שלי קנו מחשב חדש ,והוא אמר לי גם שהמיקרופון לא עובד לו.

אז עזרתי לו במסנג'ר ואמרתי לו לבדוק ב-SOUND RECORDER אם הוא מקליט ואם זה לא מושתק וכל זה...

רק בסוף שאלתי אותו משהו קטן: "חיברת את המיקרופון?" והוא אומר לי לא...

איזה מפגר :kopfpatsch:... ואני שואל אותו איך אתה רוצה שזה יעבוד הוא אומר לא יודע... :-X

פורסם
  • מחבר

בדקתי שהוא מחובר וזה גם מזהה אותו אוטומטית שהוא מחובר...

עם אני יביא תמונה של התוכנה זה יעזור לכם?

פורסם

באיזו תוכנה אתה משתמש עם המיקרופון ?

פורסם
  • מחבר

עם הרשמקול של הווינדוס ועם הונטרילו

פורסם

יש מצב שיחקת בהגדרות של התוכנה של הכרטיס קול, ובחרת בוא נגיד, יציאה של 5 רמקולים, ואז בעצם הכניסה של המקרופון שחיברת מתפקדת כיציאה לרמקולים אחוריים, או SUB.

לא יודע איפה עושים את זה בתוכנה הזאת, אבל גם לי יש כרטיס קול של REALTEK ויש את האפשרות הזאת.

תנסה לשנות את ההגדרות ליציאה של 2 רמקולים בלבד (סטריאו) ותראה אם זה יעבוד.

יעזור גם אם תשלח תמונת מסך של החלון של התוכנה איפה שבוחרים כמה יציאות לרמקולים.

פורסם
  • מחבר

אחרי ששיחקתי עם זה זה עשה רעש והצלחתי להפעיל את היציאה ואז החלפתי מיקרופון וזה עובד

חח

תודה על העזרה

פורסם

שמח שהסתדר לך, אבל לא ממש הבנתי מה עשית.

פורסם
  • מחבר

פשוט סתם שיחקתי עם ההגדרות ובחרתי בכרטיס קול של ההרבה ערוצים ואז עשיתי הגדרות מתקדמות לpink in rear עשיתי הגבר מיקרופון או משהו כזה ואז המיקרופון עשה רעשים אז החלפתי אותו עם מיקרופון אחר והוא עבד. [רק אחרי שעשיתי את ההגבר מיקרופון]

נ.ב

חח איזה נחמד זה יש למעלה מאיפה כתבת את ההודעה [איפה שההודעה שכתבתי נגיד יש פלאפון ובאמת כתבתי את זה מהפלאפון שלי... לעומת הדפים שזה מהמחשב]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים