עבור לתוכן

[מפרט] מחשב ב10K שקל (משחקים,ללא OC)

Featured Replies

פורסם

אתה טועה. להשקיע כעת בDDR3 זו שטות.

טיפש הוא לא קונה אותם כעת!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו הוא יקנה 2 ג'יגה DDR2 כמו כולם ובעתיד כשהמחירים והתזמונים של DDR3 יתאזנו הוא יוכל לשלב אותם במערכת ולא יצטרך לקנות לוח אם חדש.

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה טועה. להשקיע כעת בDDR3 זו שטות.

אבל אף אחדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא אמר לך לקנו ת ב3000 שקל זכרון DDR3 !!! אבל בזמנים כאלה שעוד שנה זה ישתלט על השוק ואין על זה ויכוח בכלל אבל לא לקנות לוח שתומך בזה ועוד במחיר סביר לגמרי זה פשוט טמטום! כל הקטע בלוח זה שהוא תומך גם בDDR2 עד 1066 וגם בDDR3 עד 1333 מגה הרץ כמובן ולא לחשוב שניה על העתיד זה פשוט מפגרררררררררררררררר :bash:[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:59:44

טיפש הוא לא קונה אותם כעת!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו הוא יקנה 2 ג'יגה DDR2 כמו כולם ובעתיד כשהמחירים והתזמונים של DDR3 יתאזנו הוא יוכל לשלב אותם במערכת ולא יצטרך לקנות לוח אם חדש.

אתה צודק! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אתה יודע שהוא לא יכול לשלב את הDDR2 עם הDDR3, כך שמתי שהוא ירצה להוסיף זיכרון הוא: 1. יצטרך לזרוק את הישנים.

2. יהיו לו רק שני סלוטים להרחבה ולא ארבעה.

תמיד שקונים זיכרון יודעים שכשאחר כך ירצו להוסיף, יצטרכו להוסיף אותו סוג זיכרון כי תמיד האיטי הוא זה שקובע את המהירות ולא מרויחים כלום מהשקעה בזיכרון יותר מהיר.

חוץ מזה היום לא צריך יותר מ667, וגם זה רק לFSB של 1333 אז בשביל מה הוא צריך DDR3 למעבד כזה ועוד בלי OC.

פורסם

זה לא משנה, מתישהו הוא יצטרך להחליף את הזכרונות. כמו כל דבר אחר גם הזכרונות עוברים כיווץ ולכן עד שהוא יצטרך לקנות כבר יהיו 2 ג'יגה זיכרון על כרטיס אחד. עצם זה שתהיה לו את האופציה זה כל מה שמשנה, מה ההבדל אם זה שני סלוטים או 4? מה היית מעדיף לעבוד היום-4 ג'יגה DDR 400 או 2 ג'יגה DDR2 800? ולא נגיד שהזכרונות יתחילו להיות גדולים יותר על כרטיס אחד מה שיאפשר לו לקחת 4ג'יגה DDR3 לשני סלוטים שלו.

פורסם

זה לא משנה, מתישהו הוא יצטרך להחליף את הזכרונות. כמו כל דבר אחר גם הזכרונות עוברים כיווץ ולכן עד שהוא יצטרך לקנות כבר יהיו 2 ג'יגה זיכרון על כרטיס אחד. עצם זה שתהיה לו את האופציה זה כל מה שמשנה, מה ההבדל אם זה שני סלוטים או 4? מה היית מעדיף לעבוד היום-4 ג'יגה DDR 400 או 2 ג'יגה DDR2 800? ולא נגיד שהזכרונות יתחילו להיות גדולים יותר על כרטיס אחד מה שיאפשר לו לקחת 4ג'יגה DDR3 לשני סלוטים שלו.

ואני מסכים איתך שוב! לא לחשוב ככה על העתיד הקרו מאוד אנחנו לא מדברים על הרחוק זאת טפשות ממדרגה ראשונה (איזה אלמוש יצאתי) :screwy:

פורסם
  • מחבר

התרשמתי מהמפרטים שלכם , בייחוד של alonkl.. (מפרט ממש טוב)

אף אחד לא שם גם כרטיס קול, לפחות כרטיס רשת טוב מאוד ??

אני משחק הרבה במשחקי רשת, כגון America's Army, ועוד כמה שיהיו לי...

עכשיו, במשחק AA אמרו לי שבחורף 2008 תצא גירסה 3.0 והדרישות יהיו גבוהות! יעבוד במנוע אנריל 3....

עכשיו השאלה : האם המשחק יעבוד לי חלק במחשב הזה .. ?

וגם אני מתכוון לשחק בCrysis ועוד כמה משחקים כבדים כבדים..

אז יש סיכוי שהמשחקים יעבדו חלק חלק , בלי תקיעות?

עם מסך של 20' ..?

פורסם

חלק שמו לך כ. קול וחלק לא כי היום ישנם בלוחות כרטיסים איכותיים [לא כמו X-FI].

כרטיס רשת יש על הלוח אם.

נראה שהמחשב יריץ לך הכל חלק, למרות שלגבי קריסיס אי אפשר לדעת.

פורסם

בניתי לעצמי מפרט ממש לא רע במחיר זול, (עם 5% הנחה), ב22 ביולי אני יקנה אותו, אם בא לך תוכל להעיף בו מבט:

מפרט המחשב החדש

שיקנה מחודש יולי המאוחר עד לאוגוסט המוקדם

מעבד: Intel Core2 Quad Q6600 2.4Ghz מחיר: 1569 ¤

לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R מחיר: 830 ¤

זיכרון: G.skill 1024Mb X2 Pc-6400 Cl4 מחיר: 486 ¤

דיסק קשיח: Western Digital 2500AAKS מחיר: 323 ¤

מארז: Nzxt Lexa Classic Series מחיר: 612 ¤

כרטיס מסך: Gigabyte X2900Xt 512MB מחיר: 2134 ¤

צורב דיוידי: LiteOn DVDRW LH-20A1S מחיר: 164 ¤

כונן דיסקטים: Sony Floppy 1.44 Black מחיר: 28 ¤

ספק כח: Hec Zephyr 750W Active PFCמחיר: 645 ¤

מערכת הפעלה: Vista Home Premium מחיר: 583 ¤

כרטיס רשת: Edimax EW-7128G 54Mps PCI מחיר: 101 ¤

קירור: Thermaltake Cyclo Slot Fan A2426 מחיר: 43 ¤

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤7209.55

(שווי ההנחה: ¤379.45)

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

פורסם

המפרט שאור הביא הוא מעולה בשבילך, רק תחליף את הכ. מסך לGTX (הוא נכנס לתקציב שלך) או אם אתה לא רוצה להשקיע כל כך הרבה בכ. מסך עדיף לך לרדת ל640MB שמתפקד יותר טוב במשחקים עם פילטרים.

אתה גם יכול להסתפק בליברטי 400W או בHEC 520W, הספק שלו הוא OverKill

פורסם

לפני שאתם מדברים כל כרטיס מסך...

פותח הדיון איזה מסך יש לך?

פורסם

הוא כתב, 20".

פורסם

התרשמתי מהמפרטים שלכם , בייחוד של alonkl.. (מפרט ממש טוב)

אף אחד לא שם גם כרטיס קול, לפחות כרטיס רשת טוב מאוד ??

אני משחק הרבה במשחקי רשת, כגון America's Army, ועוד כמה שיהיו לי...

עכשיו, במשחק AA אמרו לי שבחורף 2008 תצא גירסה 3.0 והדרישות יהיו גבוהות! יעבוד במנוע אנריל 3....

עכשיו השאלה : האם המשחק יעבוד לי חלק במחשב הזה .. ?

וגם אני מתכוון לשחק בCrysis ועוד כמה משחקים כבדים כבדים..

אז יש סיכוי שהמשחקים יעבדו חלק חלק , בלי תקיעות?

עם מסך של 20' ..?

זה יהיה בעוד שנה אז אי אפשר לדעת.. אבל אני דיי בטוח שלא תוכל לשים את כל ההגדרות במקסימום ואולי תצטרך לשפר את הכרטיס הגרפי שלך.

פורסם

בניתי לעצמי מפרט ממש לא רע במחיר זול, (עם 5% הנחה), ב22 ביולי אני יקנה אותו, אם בא לך תוכל להעיף בו מבט:

מפרט המחשב החדש

שיקנה מחודש יולי המאוחר עד לאוגוסט המוקדם

מעבד: Intel Core2 Quad Q6600 2.4Ghz מחיר: 1569 ¤

לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R מחיר: 830 ¤

זיכרון: G.skill 1024Mb X2 Pc-6400 Cl4 מחיר: 486 ¤

דיסק קשיח: Western Digital 2500AAKS מחיר: 323 ¤

מארז: Nzxt Lexa Classic Series מחיר: 612 ¤

כרטיס מסך: Gigabyte X2900Xt 512MB מחיר: 2134 ¤

צורב דיוידי: LiteOn DVDRW LH-20A1S מחיר: 164 ¤

כונן דיסקטים: Sony Floppy 1.44 Black מחיר: 28 ¤

ספק כח: Hec Zephyr 750W Active PFCמחיר: 645 ¤

מערכת הפעלה: Vista Home Premium מחיר: 583 ¤

כרטיס רשת: Edimax EW-7128G 54Mps PCI מחיר: 101 ¤

קירור: Thermaltake Cyclo Slot Fan A2426 מחיר: 43 ¤

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤7209.55

(שווי ההנחה: ¤379.45)

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

בשביל לבזבז 100 שקל על כרטיס רשת? יש לו על הלוח אם כרטיס רשת מצוין. המארז הוא מצוין ד"א יצא הבלאק ליין של הלקסה שהוא בצבע שחור איזה יפה הוא פשוט למות. את הספק תחליף לCORSAIR HX520 והכרטיס מסך ל8800GTS 640.

פורסם

בשביל לבזבז 100 שקל על כרטיס רשת? יש לו על הלוח אם כרטיס רשת מצוין. המארז הוא מצוין ד"א יצא הבלאק ליין של הלקסה שהוא בצבע שחור איזה יפה הוא פשוט למות. את הספק תחליף לCORSAIR HX520 והכרטיס מסך ל8800GTS 640.

לא הייתי כל כך רוצה לעבור ללקסה השחורה, כי היא עשוייה מברזל.

והיא מגיע עם 3 מאווררים כלולים (לא כמו הלקסה שמגיע עם 4), כך ששמילא הם יוצאות באותו מחיר.

זה נכון, יש על הלוח כרטיס רשת מעולה אבל הוא לא בעל יכולת WiFi.

ואם אני לא יודע, האדם רוצה לקחת את המחשב שלו למלון WiFi, או שהוא רוצה להקים רשת אלחוטית, אז הכרטיס הזה יהיה נחוץ :xyxthumbs:

אני לא יודע אם כלכך שווה להחליף לקרוסייר הזה (למרות שהוא ספק מצויין), מפני שאם במקרה בעתיד הוא יהיה נחוץ ב2 כבלים של 8PIN, הוא יצטרך להחליף ספק.

הספק שאני ממליץ עליו יאיר את המארז, ומכיל את כל החיבורים העתידיים והעכשוויים.

ולגבי הכרטיס מסך, יש תמיד קרב עליו, פה זה החלטה שלו, אני פשוט מאמין שהכרטיס כבר מוביל על הGTS (במיוחד לאחר עידכון ה7.6)

פורסם

ברזולוציות גבוהות + פילטרים? תראה באנצ' אחד שמראה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים