עבור לתוכן

איך זה שבכזה מחשב משחקים עובדים לאט?!

Featured Replies

פורסם

אהלן,

המחשב הוא מחשב חזק, נקנה השבוע. (מפרט בצד)

איך זה שעם כזה מחשב שקניתי אותו לHIGH במשחקים כבדים, משחקים כמו FIFA לא עובדים חלק בHIGH?! הכוונה היא שמדי פעם יש לאגים במשחק (ואני ממש לא משחק באינטרנט)

התקנתי דרייברים, אני חושב שאת הטובים (אם לאחד הרכיבים יש דרייבר שיעשה פלאים אשמח ללינק)

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

כן, המחשב באמת חזק.

איזה מע' הפעלה מותקנת אצליך ?

פורסם
  • מחבר

ויסטה אולטימייט (32)

התקנת כזאת מערכת הפעלה אמורה לגרום לכזה מחשב לקרטע?

פורסם

מוזר.. בהודעה הקודמת רשום שיש לך XP..

פורסם
  • מחבר

באמת מוזר.. (לא מותקן לי XP במחשב הזה, גם לא במחיצה אחרת..)

פורסם

lol חחחחחחחח בטח איזה באג בפורום..

תגיד המחשב עובד ממש לאט?

או שהוא עובד מהר ומידי פעם יש לך תקיעות קטנות.?

אם התקנת ומחקת הרבה קבצים וכו' יכול להיות שהוא לא מסודר אז תעשה איחוי דיסק זה אמור לסדר את זה.

פורסם

התקנת את כל הדרייברים?

לוח אם (לי גם היה בעיה שהיה מלא תקיעות בסטאלקר נגיד והיה מלא מסכים כחולים ואפרקטים [אם רשמתי נכון] במשחקים וזה הסתדר עם התקנת כל הדיסק דרייברים של הלוח אם), כרטיס מסך וכו'.

פורסם
  • מחבר

אממ התקנתי את קול הדיסקים שקיבלתי עם המחשב.. (ערימה של דיסקים.. לוח אם צורב כרטיס רשת וכל אלה.. למעבד לא מצאתי, לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של NVIDIA)

פורסם

ניסית להוריד את הדרייברים 160.02?

פורסם
  • מחבר

איך אני בוחר איזה דרייבר אני בוחר?

בחרתי באתר של Nvidia ל8800GTS לויסטה 32 ביט והאפשרות היחידה היא 158.24.

זה הכי טוב? מה הכי טוב?

פורסם

אהה נראה לי שלויסטה זה הדרייבר הכי טוב, אני לא זוכר בדיוק (הכוונה למה שיש לך עכשיו).

אם היה לך XP אז 160.02 היה האופציה הכי טובה.

פורסם

160 זה דרייוור לQUADRO אבל הוא עובד מעולה עם 88

התקנת גם את הדרייברים של הלוח אם?

והשאלה זה האם FIFA עובד טוב בכלל בויסטא (אני ממליץ בכלל להתקין XP ולשחק עליו הכל)

פורסם

או שזה דרייברים כמו שכולם אמרו כאן,או שהספק לא עובד טוב/לא מספיק חזק למחשב שלך...

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהספק לא מספיק טוב מפני שביררתי הרבה לפני הקנייה (גם בפורומים פה, ספקים ומפרטים) ונאמר לי שהספק שקניתי (ליברטי 400) הוא מספיק למפרט שקניתי גם אם אני אעשה OC (מה שלא עשיתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים