פורסם 2007 ביולי 418 שנים אהלן, המחשב הוא מחשב חזק, נקנה השבוע. (מפרט בצד) איך זה שעם כזה מחשב שקניתי אותו לHIGH במשחקים כבדים, משחקים כמו FIFA לא עובדים חלק בHIGH?! הכוונה היא שמדי פעם יש לאגים במשחק (ואני ממש לא משחק באינטרנט) התקנתי דרייברים, אני חושב שאת הטובים (אם לאחד הרכיבים יש דרייבר שיעשה פלאים אשמח ללינק) :kopfpatsch:
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר ויסטה אולטימייט (32)התקנת כזאת מערכת הפעלה אמורה לגרום לכזה מחשב לקרטע?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים lol חחחחחחחח בטח איזה באג בפורום..תגיד המחשב עובד ממש לאט?או שהוא עובד מהר ומידי פעם יש לך תקיעות קטנות.?אם התקנת ומחקת הרבה קבצים וכו' יכול להיות שהוא לא מסודר אז תעשה איחוי דיסק זה אמור לסדר את זה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תנסה את מה שרשום כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093אני לא יודע עד כמה זה יעזור לך, זה רשום על XP, אבל לי זה עזר ופתר את אותה בעיה...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים התקנת את כל הדרייברים?לוח אם (לי גם היה בעיה שהיה מלא תקיעות בסטאלקר נגיד והיה מלא מסכים כחולים ואפרקטים [אם רשמתי נכון] במשחקים וזה הסתדר עם התקנת כל הדיסק דרייברים של הלוח אם), כרטיס מסך וכו'.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אממ התקנתי את קול הדיסקים שקיבלתי עם המחשב.. (ערימה של דיסקים.. לוח אם צורב כרטיס רשת וכל אלה.. למעבד לא מצאתי, לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של NVIDIA)
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר איך אני בוחר איזה דרייבר אני בוחר?בחרתי באתר של Nvidia ל8800GTS לויסטה 32 ביט והאפשרות היחידה היא 158.24.זה הכי טוב? מה הכי טוב?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אהה נראה לי שלויסטה זה הדרייבר הכי טוב, אני לא זוכר בדיוק (הכוונה למה שיש לך עכשיו).אם היה לך XP אז 160.02 היה האופציה הכי טובה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים 160 זה דרייוור לQUADRO אבל הוא עובד מעולה עם 88התקנת גם את הדרייברים של הלוח אם?והשאלה זה האם FIFA עובד טוב בכלל בויסטא (אני ממליץ בכלל להתקין XP ולשחק עליו הכל)
פורסם 2007 ביולי 518 שנים או שזה דרייברים כמו שכולם אמרו כאן,או שהספק לא עובד טוב/לא מספיק חזק למחשב שלך...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר לא נראה לי שהספק לא מספיק טוב מפני שביררתי הרבה לפני הקנייה (גם בפורומים פה, ספקים ומפרטים) ונאמר לי שהספק שקניתי (ליברטי 400) הוא מספיק למפרט שקניתי גם אם אני אעשה OC (מה שלא עשיתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.