עבור לתוכן

מילה טוב על חברת קומפקס

Featured Replies

פורסם

אהלן.

קניתי את הנתב" COMPEX NP27G" ולפעמים צריך לדעת לתת מילה טובה.

ברגע שחיברתי את הנתב משום מה הוא לא עבד טוב (לא קיבל את זה שחיברתי לו מחשב והמחשב רשם שהכבל רשת מנותק)

דיברתי עם השירות והם בלי לחשוב פעמים, לקחו ממני כתובות ופרטים ואמרו לי שעוד היום חברת השליחים UPS תגיע אלי, תקח את הראוטר ותביא לי אחד חדש.

להגיע עד אלי ולהחליף לי בלי לבדוק וכל זה בחינם.

לא כל יום נתקלים בשירות כזה.

כל הכבוד ותודה.

למרות שבסופו של דבר הכל הסתדר ולא הייתי צריך שיבואו להחליף לי את הראוטר.

פורסם

אני יכול להגיד לך אותה מילה טובה על חיון היבואון של סמסונג,

שהחליף לי 2 מסכים מ-2 חנויות שונות סה"כ 10 פעמים בלי לשאול הרבה שאלות,

בגלל שהמסכים שהם שולחים מגיעים משומשים.

ומגיע שליח UPS וכל מה שתרצה..

פורסם

אהלן.

קניתי את הנתב" COMPEX NP27G" ולפעמים צריך לדעת לתת מילה טובה.

ברגע שחיברתי את הנתב משום מה הוא לא עבד טוב (לא קיבל את זה שחיברתי לו מחשב והמחשב רשם שהכבל רשת מנותק)

דיברתי עם השירות והם בלי לחשוב פעמים, לקחו ממני כתובות ופרטים ואמרו לי שעוד היום חברת השליחים UPS תגיע אלי, תקח את הראוטר ותביא לי אחד חדש.

להגיע עד אלי ולהחליף לי בלי לבדוק וכל זה בחינם.

לא כל יום נתקלים בשירות כזה.

כל הכבוד ותודה.

למרות שבסופו של דבר הכל הסתדר ולא הייתי צריך שיבואו להחליף לי את הראוטר.

עוד לא נתקלתי בשירות שלהם, כנראה שהנתב פשוט איכותי מדי.

תגיד מילה טוב על החומרה, אהה. :yelclap:

הטעות היחידה שעשיתי בהתחלה היא שחיברתי כבל מוצלב במקום רגיל, מיד החלפתי ומאז הכל עובד מעולה.

הדבר הכי מעצבן הוא הקטע של האתחול 30 שניות, והעובדה שאין כפתור פיסי לכיבוי/הדלקה של השידור האלחוטי.

תתחדש. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

צודק, באמת חבל שאין כפתור פיזי לכיבוי הנתב.

האמת שאני עדיין לא משתמש בו.

היו אמורים להתקין אצלי היום תשתית כבלים של הוט ועם החוסר מזל שלי כנראה שהכבל של הבית שלי נפגע איפשהו בשכונה.

מה שכן, הם מבטיחים לסדר את זה בהקדם, מקווה שבאמת לא יהיה בעיות.

פורסם

גם לי יש אותו נתב ורכשתיו עם משלוח חינם ממשרדיה (שהיא חנות אינטרנטית, מהטובות ביותר שיצא לי לרכוש דרכן עם תנאי החזרה הוגנים). אחרי 7 חודשים אני עדיין ממש מרוצה ממנו למרות שהוא לא הכי זול. בחיבור חוטי הוא יציב ונותן את המהירות המקסימלית לכל עמדת מחשב ולא מתנתק או קורס אף פעם עם P2P. זה נכון שניתן לנתק את התשדורת האל-חוטית רק מהממשק במחשב, אבל זה לא כל כך נורא והעיקר שזה אפשרי. לאתחל אפשר או מהממשק או מכפתור איפוס בתחתיתו שמשחזר שני מצבים שונים: שיחזור כל ההגדרות להגדרות יצרן או שיחזור סיסמה. לא צריך לאתחל אותו בשביל לקבל כתובת IP אחרת אלא רק ללחוץ על Apply ב-WLAN ולהמתין כ-10 שניות. מה שבאמת מרשים זה שהוא מאוורר טוב ולא חם מאוד. רק חבל שהנוריות בוהקות ממנו ולא ניתנות לעימעום מוחלט אז אני שם אריזה של תקליטורים לפניו בלילות. מוצר מצויין מיצרן סינגפורי לא מוכר אבל איכותי שלא נופל ממוצרי D-Link או לינקסיס ואף ייתכן שטוב מהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים