עבור לתוכן

מפרט למשחקים כולל היקפי 6K

Featured Replies

פורסם

אני צריך מפרט למשחקים ב-6000 ש"ח,

כולל מסך מקלדת ועכבר.

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

פורסם
  • מחבר

אמאלה מה זה המפרט הזה? :-\

אגב שכחתי לציין - אני צריך מסך 19", לא מתכנן OC.

וגם ראיתי מסך NU L922A הייתי עליו והוא מצויין בשבילי.

פורסם

אמאלה מה זה המפרט הזה? :-\

אגב שכחתי לציין - אני צריך מסך 19", לא מתכנן OC.

וגם ראיתי מסך NU L922A הייתי עליו והוא מצויין בשבילי.

מה זה המפרט הזה?

מעבד מעולה לוח מעולה וזיכרונות מצוינים וגם הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

מה זה המפרט הזה?

מעבד מעולה לוח מעולה וזיכרונות מצוינים וגם הכרטיס מסך

בחייאת ראבק אני לא חדש בתחום

שום דבר לא משתלם פה

כרטיס מסך דפוק כשבתקציב כזה שמים 8800GTS

דיסק קשיח שמת 160 כאילו WTF מה אנחנו בשנות ה60 שכל משחק שוקל דיסקט?

זיכרון סתם שמת כזה יקר כשיש אותו ביצועים בחצי מחיר

מארז בזבזני מאוד אין תקציב לדבר כזה פה

וספק כוח ש-למה בכלל צריך ספק כוח ניפרד פה??? 400TRT יחזיק מצויין מפרט עלוב שכזה

פורסם

המפרט הראשון שהוצע יש לי רק להגיד את זה: אם עם המפרט הזה אתה רוצה לשחק משחקים רציניים אז תלך לחפש מי ינענע אותך!!! מפרט גרוע למשחקים...

אפשר AMD: מפרט של אינטל יעלה יותר בדיי הרבה..(שמישתווה לזה)

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤464

לוח אם:

ASUS M2N-E ¤541

מסך:

LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1394

כרטיס מסך:

SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1938

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369

זיכרון:

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤392

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ¤408

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤142

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤417

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79

מחיר סופי: ¤6144

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

חחחחח יא גנובים העלבתם אותו מסכן, מה קרה אז הוא לא מבין כל כך בחומרה מה אתם נופלים עליו יא שמנים.

איפה התרבות יא רבי חח

זה מה אני בניתי

אגב כמו שאתה רואה שמתי לך את ה MX518, למה אמרת זה למשחקים אז הנחתי שאתה צריך עכבר לגיימרים כן?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם הוא לא מבין שלא ייבנה מפרטים...אם סולטן לא היה מבין והיה בנאדם תמים שבא לבקש עזרה שאין לו שום מושג ואני או אתה לא היינו ניכנסים לדיון הזה מה היה קורה?! האדם היה מבזבז כסף סתם...בקיצור אם מישהו לא מבין שלא ייבנה...

יש לי כמה הערות למפרט שלך..כלומר רק 2....הוא אחלה מפרט באמת שמישתלם א-ב-ל זה אם הוא מוכן לקנות מK.S.P (אני אישית לא הייתי קונה אבל איש איש ושיקול דעתו)

עוד משהו זה בקשר לספק ולמארז...הספק פחות חזק מהליברטי והמארז יותר רועש ופחות איכותי...הוא יותר מתאים למפרטים עם תקציבים נמוכים...כמו כן איזו חברה של הכרטיס מסך ששמת לו?

עריכה: שמתי לב איזו חברה...לא ידעתי שהם רושמים את החברה בכותרת של הקטגוריה....בכול מקרה ניראה אחלה מפרט...דומה לשלי רק שהכסף מהספק ומהמארז הלכו לטובת המעבד פה אצלך

והכרטיס מסך ששמתי לו ממש חזק ומישתווה לגירסאות ה640MB בחלק מהמיקרים

פורסם

אם הוא לא מבין שלא ייבנה מפרטים...אם סולטן לא היה מבין והיה בנאדם תמים שבא לבקש עזרה שאין לו שום מושג ואני או אתה לא היינו ניכנסים לדיון הזה מה היה קורה?! האדם היה מבזבז כסף סתם...בקיצור אם מישהו לא מבין שלא ייבנה...

יש לי כמה הערות למפרט שלך..כלומר רק 2....הוא אחלה מפרט באמת שמישתלם א-ב-ל זה אם הוא מוכן לקנות מK.S.P (אני אישית לא הייתי קונה אבל איש איש ושיקול דעתו)

עוד משהו זה בקשר לספק ולמארז...הספק פחות חזק מהליברטי והמארז יותר רועש ופחות איכותי...הוא יותר מתאים למפרטים עם תקציבים נמוכים...כמו כן איזו חברה של הכרטיס מסך ששמת לו?

עריכה: שמתי לב איזו חברה...לא ידעתי שהם רושמים את החברה בכותרת של הקטגוריה....בכול מקרה ניראה אחלה מפרט...דומה לשלי רק שהכסף מהספק ומהמארז הלכו לטובת המעבד פה אצלך

והכרטיס מסך ששמתי לו ממש חזק ומישתווה לגירסאות ה640MB בחלק מהמיקרים

אני כרגע משתמש במארז ששמתי לו, אני מאמין שהיתי הולך עם הרוב אם לא היה לי את המארז של ENERMAX, הוא פשוט טוב אין לי מילים לגביו.

עושה תעבודה, מקרר היטב את החלקים, ולא רועש כלל אחי, לפי דעתי בכל אופן.

הסיבה היחידה שאני שם אותו כל הזמן במפרטים שלי זה בגלל שאני מאוד מרוצה ממנו אצלי והוא שווה את המחיר שלו.

ובקשר לכרטיס מסך, לא עדיף כבר להוסיף את ה 100 שקל האלה ולקנות את ה GTS 640MB ?

הספק, אין את הליברטי 400W של ENERMAX ב KSP, יש רק את ה500 וה 600, ואף אחד מהם לא נחוץ במפרט הזה, בטח לא במחיר כזה.

וזה לא ש ANTEC חברה ממוצעת, אני רואה אותה כחברה שהיא לא פחות טובה מ ENERMAX שתדע לך.

(גם אין את הלוח אם של ASUS M2N, שהוא ללא הכרטיס מסך מובנה) ובגלל זה התחלתי לשים את הלוח אם של ג'יגהבייט משום שאנשים החלו לכעוס עלי שאני כל פעם מכניס לוח אם עם כרטיס מסך אונבורד במפרטי AMD.

וכן אחי, אני יודע לבנות מפרטים רק דרך KSP, ממש נוח לי לבנות דרכם, ב IQPC ו SKYPC ניסיתי לבנות ופשוט הלכו לי העיניים, אני פותח את הסרגל של הכרטיסי מסך, לא מסודר בכלל שם הכל מעורבב, פשוט יצאו לי העיניים עד שמצאתי את מה שחיפשתי.

מי שכותב שהוא לא מעוניין לקנות מ KSP מלכתחילה או בוחר חנות מסויימת בהודעה הראשית, אז אני כבר עובד בהתאם, אבל ככה? רק KSP.

גם המחשב שלי משם, אז יש לי דעה די חיובית כלפיהם, בינתיים אין שום בעיות תודה לאל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יותר אהבתי את המפרט של M.L...

הנה המפרט שלו עם קצת שינויים (כמו שאמרתי המסך הזה מספיק בהחלט). מה אתם אומרים?

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX

מחיר: ¤742

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤541

מסך:

NU LCD 19" L922A 8ms DVI

מחיר: ¤1060

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1717

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS

מחיר: ¤369

צורב DVD:

BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK

מחיר: ¤177

זיכרון:

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K

מחיר: ¤392

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU

מחיר: ¤408

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

מחיר: ¤182

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤417

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

מחיר: ¤79

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6084

למי ששואל - אני מעדיף מחשב שיהיה טוב בכל חלק מאשר צולע בכולם חוץ מהכרטיס מסך (מופנה לאלה שבונים מפרטים שכל מה שטוב בהם הוא ה-88GTS 640MB)

פורסם

אוקיי יותר אהבתי את המפרט של M.L...

הנה המפרט שלו עם קצת שינויים (כמו שאמרתי המסך הזה מספיק בהחלט). מה אתם אומרים?

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX

מחיר: ¤742

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤541

מסך:

NU LCD 19" L922A 8ms DVI

מחיר: ¤1060

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1717

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS

מחיר: ¤369

צורב DVD:

BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK

מחיר: ¤177

זיכרון:

OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K

מחיר: ¤392

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU

מחיר: ¤408

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

מחיר: ¤182

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤417

הרכבת מחשב:

הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

מחיר: ¤79

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6084

למי ששואל - אני מעדיף מחשב שיהיה טוב בכל חלק מאשר צולע בכולם חוץ מהכרטיס מסך (מופנה לאלה שבונים מפרטים שכל מה שטוב בהם הוא ה-88GTS 640MB)

אחלה מפרט, תתחדש.

פורסם

אחלה מפרט תתחדש...

לjohni

הבניית מפרטים בIQPC היא בין הנוחות אם לא הנוחה שקיימת...הבנייה בK.S.P סבירה....בסקייפיסי אני מסכים שהיא פשוט קטסטרופה...

בכול מקרה הבנאדם כבר קיבל את המפרט שלו...

פורסם

אחלה מפרט תתחדש...

לjohni

הבניית מפרטים בIQPC היא בין הנוחות אם לא הנוחה שקיימת...הבנייה בK.S.P סבירה....בסקייפיסי אני מסכים שהיא פשוט קטסטרופה...

בכול מקרה הבנאדם כבר קיבל את המפרט שלו...

IQPC לא יקרים יותר מ KSP ?

פורסם

תלוי....אני לא עושה השוואות מחירים בין החנויות אבל למשל בK.S.P הזיכרונות לא ממש מחברות..כלומר הרוב זה ג'אנק חוץ אוליי מקינגסטון וטיינמוס שיש להם שם ו2GB של זיכרון שם עולה יותר מאשר בIQPC...תבדוק סטיק אחד של 1GB 667MHZ בK.S.P תכפיל ב2 ותיראה שזה בערך 400 שקל ומחברה מעפאנה...בIQPC יש סט של 2GB של OCZ במחיר זהה פחות 10 שקל...ככה שתלוי מה אבל בערך זה אותם מחירים פעם לטובת אלו ופעם לטובת אלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים