עבור לתוכן

מה דעתכם על המשחק LOST PLANET?

Featured Replies

פורסם

הכוונת והזווית של השחקן לא זזים לחוד?

או שמתי שהכוונת זזה גם השחקן זז?

כי זה אמור להיות מהXBOX וזה לא כמו שאתה מתאר את זה :-\

מה פתאום, זה כמו לשחק MAX PAYNE.

הכוונת עם העכבר והריצה והקפיצות וכל זה עם המקלדת.

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק טוב :)

ידוע לכם איך הוא יעבוד על

E2160

OCZ 2GB\667

PALIT X1950GT\512

ברזולוציה 1024*768?

במידה ויש למישו מחשב דומה

פורסם

אני כמעט בסוף המשחק הזה, המשחק הזה פשוט מעולה, מכל הבחינות, גראפיקה פגז (כן אני משחק על רזולוציה מקסימלית AA8x ו- AF16x) רץ חלק, פשוט תענוג

משחקיות מדהימה, משחק באמת מושקע וכיפי, מלא הנאה..

הטריילרים עושים ספוייל טוב, אבל כשמשחקים במשחק, מבינים באמת את העניין.

בקיצור - חוויה, תשחקו ותהנו. 8)

עריכה: הסרטים שאתם רואים במשחק אינם מרונדרים מראש, שזה לדעתי גם יתרון ענקי לגראפיקה.

פורסם

שיחקתי בדמו ודי נהנתי על הגדרות בינוניות וסתקלו ת'מפרט שלי יש לי מפרט לא מי יודע מה, שיחקתי על ממוצע 30 FPS.

פלוס יש לי גיימפאד של XBOX360 ופשוט תענוג לשחק בזה, באמת משחק על רמה גבוה יחסית :yelclap:

פורסם

משחק מעולה - גרפיקה מדהימה

50-60FPS~

נהנה מכל רגע :xyxthumbs:

פורסם

משחק מעולה - גרפיקה מדהימה

50-60FPS~

נהנה מכל רגע :xyxthumbs:

איזה כרטיס מסך יש לך? (אין לך פירוט מערכת בפרטים)

פורסם

אני כמעט בסוף המשחק הזה, המשחק הזה פשוט מעולה, מכל הבחינות, גראפיקה פגז (כן אני משחק על רזולוציה מקסימלית AA8x ו- AF16x) רץ חלק, פשוט תענוג

משחקיות מדהימה, משחק באמת מושקע וכיפי, מלא הנאה..

הטריילרים עושים ספוייל טוב, אבל כשמשחקים במשחק, מבינים באמת את העניין.

בקיצור - חוויה, תשחקו ותהנו. 8)

עריכה: הסרטים שאתם רואים במשחק אינם מרונדרים מראש, שזה לדעתי גם יתרון ענקי לגראפיקה.

אי אפשר לעשות במשחק AAX8...

ואם אתה עושה AAX8 דרך הכרטיס אז המשחק פועל לך על AAX0...

תוציא את ה X8 ושים דרך המשחק X4 חבל שאתה סתם משחק ככה.

פורסם

לקונסולות הדור הבא,נכון לעכשיו, יש יתרון גדול על המחשב.

אומנם אני לא חובב קונסולות,אני PC פאנבוי,אבל זו האמת..

מרבית המשאבים של התעשייה מושקעים במשחקים לקונסולות...על כל 10 משחקים מפוצצים שיוצאים לXBOX360 או לPS3 יוצא משחק אחד טוב למחשב.

אז כן,אפשר לאמר את המשפט המלוקק "זה לא הכמות,זו האיכות". אבל עם תקציבי ההפקה שניתנים למשחקי הקונסולות, המשחקים הבודדים שיוצאים למחשב פחות או יותר שווים ברמתם למשחקי הקונסולות.

בתחום הגראפי- הקונסולות לוקחות. אז כן, מחשבים יכולים להגיע היום לרף גראפיקה הרבה יותר גבוה מX360 או PS3, אבל מחשב כזה יעלה מחיר אסטרונומי.

נכון לעכשיו אני עם מחשב שהולך וגוסס לו לאט לאט...אין לי כסף או זמן להשקיע במחשב חדש [מה לעשות,צבא...]. אנשים אומרים שמחשבים טובים במחירים נורמאלים יהיו בעתיד...נניח בטווח של שנתיים מעכשיו. אחלה, זה אומר שיהיה לי חסך של שנתיים משחקים...לעזאזל, כדי לשחק בGOW, CRYSIS או כל דבר HD אחר,אני פשוט אצטרך לחכות כמו מסכן. ולא,זה ממש לא אותו האפקט של האימפקט בין לשחק במשחק חדש חדש שיצא אתמול לחנויות לבין לשחק שנתיים אחרי במשחק שכבר לכולם נמאס ממנו ורק ההארדקור פריקס עדיין משחקים בו במולטי...אם לא הבנתם על מה אני מדבר- אני מדבר על הייפ...כן,זה אולי נשמע מפגר, אבל אלמנט ההיפ הוא אחד הדברים החזקים בתעשייה שגורמים לך להנות ממשחק אפילו עוד יותר. וזה לא משנה עד כמה איכותי המשחק או לא, ההייפ הוא ערך מוסף לחווית ההנאה, שפשוט לא קיים במשחק אם אתה משחק בו בדיליי של שנתיים קדימה. הדוגמא הכי קלאסית לכך היא HALO2...כלכך התלהבתי ממנו שהוא יצא,ועכשיו הוא סוף סוף הגיע למחשב...מישהו בכלל יורק על הזבל'ה הזה עכשיו? זה נראה כמו חרא וזה הכי OLD FASHIONED שיש.

I REST MY CASE

רק בגלל כל הסיבות הנ"ל אני שוקל לקנות XBOX360.

פורסם

לקונסולות הדור הבא,נכון לעכשיו, יש יתרון גדול על המחשב.

אומנם אני לא חובב קונסולות,אני PC פאנבוי,אבל זו האמת..

מרבית המשאבים של התעשייה מושקעים במשחקים לקונסולות...על כל 10 משחקים מפוצצים שיוצאים לXBOX360 או לPS3 יוצא משחק אחד טוב למחשב.

אז כן,אפשר לאמר את המשפט המלוקק "זה לא הכמות,זו האיכות". אבל עם תקציבי ההפקה שניתנים למשחקי הקונסולות, המשחקים הבודדים שיוצאים למחשב פחות או יותר שווים ברמתם למשחקי הקונסולות.

בתחום הגראפי- הקונסולות לוקחות. אז כן, מחשבים יכולים להגיע היום לרף גראפיקה הרבה יותר גבוה מX360 או PS3, אבל מחשב כזה יעלה מחיר אסטרונומי.

נכון לעכשיו אני עם מחשב שהולך וגוסס לו לאט לאט...אין לי כסף או זמן להשקיע במחשב חדש [מה לעשות,צבא...]. אנשים אומרים שמחשבים טובים במחירים נורמאלים יהיו בעתיד...נניח בטווח של שנתיים מעכשיו. אחלה, זה אומר שיהיה לי חסך של שנתיים משחקים...לעזאזל, כדי לשחק בGOW, CRYSIS או כל דבר HD אחר,אני פשוט אצטרך לחכות כמו מסכן. ולא,זה ממש לא אותו האפקט של האימפקט בין לשחק במשחק חדש חדש שיצא אתמול לחנויות לבין לשחק שנתיים אחרי במשחק שכבר לכולם נמאס ממנו ורק ההארדקור פריקס עדיין משחקים בו במולטי...אם לא הבנתם על מה אני מדבר- אני מדבר על הייפ...כן,זה אולי נשמע מפגר, אבל אלמנט ההיפ הוא אחד הדברים החזקים בתעשייה שגורמים לך להנות ממשחק אפילו עוד יותר. וזה לא משנה עד כמה איכותי המשחק או לא, ההייפ הוא ערך מוסף לחווית ההנאה, שפשוט לא קיים במשחק אם אתה משחק בו בדיליי של שנתיים קדימה. הדוגמא הכי קלאסית לכך היא HALO2...כלכך התלהבתי ממנו שהוא יצא,ועכשיו הוא סוף סוף הגיע למחשב...מישהו בכלל יורק על הזבל'ה הזה עכשיו? זה נראה כמו חרא וזה הכי OLD FASHIONED שיש.

I REST MY CASE

רק בגלל כל הסיבות הנ"ל אני שוקל לקנות XBOX360.

R.I.P למחשב אולי קרוב, כי בזה אתה צודק מחשב שיריץ כל משחק על כל הגרפיקה עם כל הפילטרים ברזולוצייה מעל 1280 ושיימשך 3 שנים לפחות צריך להוציא 10000 אולי קצת פחות אולי קצת יותר, ב10000 במחשב???? חח אני מוכן להשקיע גג 2500-4000 לא יותר מזה, וחוץ מזה אני גם שוקל אם לקנות PS2 או כרטיס מסך ב1500 ש"ח, העדיפות שלי הולכת לPS2 כי כבר נמאס לי אבל נמאס לי לשדרג.

פורסם

משחק נחמד

פורסם

R.I.P למחשב אולי קרוב, כי בזה אתה צודק מחשב שיריץ כל משחק על כל הגרפיקה עם כל הפילטרים ברזולוצייה מעל 1280 ושיימשך 3 שנים לפחות צריך להוציא 10000 אולי קצת פחות אולי קצת יותר, ב10000 במחשב???? חח אני מוכן להשקיע גג 2500-4000 לא יותר מזה, וחוץ מזה אני גם שוקל אם לקנות PS2 או כרטיס מסך ב1500 ש"ח, העדיפות שלי הולכת לPS2 כי כבר נמאס לי אבל נמאס לי לשדרג.

ואו,יצאתי אידיוט

רציתי לשים את התגובה הזו בדיון על GEARS OF WAR שיוצא למחשב

ובטעות שמתי את זה פה.

:lol:

לא משנה, זה עוד איכשהו גם רלוונטי לגבי הדיון הזה.

פורסם

חחחח ומאיפה את מביא שGOW יוצא למחשב?

פורסם

הדמו לא עובד ב XP64. מישהו יודע אם המלא כן יעבוד?

פורסם

זה מה שיש לי להגיד על המשחק קניתי בSTEAM ב 40$ ותוך 3 ימים סיימתי אותו

גרפיקה סבבה

משחקיות SHOOTER רגיל שום תחכום

AI מזעזע

שליטה יש לי שלט XBOX360 אלחוטי וסתם שליטה

משחק סופר קצר

בקיצור לא שווה לקנות לפעמים אני מבין למה אנשים מורידים בצרורות

זה טיפה יותר ארוך מ HL2 EP1

כל הגרפיקה הסאונד ההיקפי סרטוני המעבר המושקעים ,לא יכלו להשקיע במשחקיות?

איפה HL1 , SYSTEM SHOCK 2, QUAKE 1+2 ,MDK ואיפה המשחקים החדשים האלו

אנחנו הולכים אחורה במקום להתקדם.

פורסם

זה מה שיש לי להגיד על המשחק קניתי בSTEAM ב 40$ ותוך 3 ימים סיימתי אותו

גרפיקה סבבה

משחקיות SHOOTER רגיל שום תחכום

AI מזעזע

שליטה יש לי שלט XBOX360 אלחוטי וסתם שליטה

משחק סופר קצר

בקיצור לא שווה לקנות לפעמים אני מבין למה אנשים מורידים בצרורות

זה טיפה יותר ארוך מ HL2 EP1

כל הגרפיקה הסאונד ההיקפי סרטוני המעבר המושקעים ,לא יכלו להשקיע במשחקיות?

איפה HL1 , SYSTEM SHOCK 2, QUAKE 1+2 ,MDK ואיפה המשחקים החדשים האלו

אנחנו הולכים אחורה במקום להתקדם.

איך המשחק מתנהל ברשת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים