עבור לתוכן

למה איו אוברקלוק להמונים??

Featured Replies

פורסם

אני טועה לאחר ואוברקלוק כניראה כל כך נפוץ ובדרך כלל לא מצריך הוספת כסף לכשעצמו מדוע אין אתר או מעבדה או מישהו שמיקצועי בדבר ועושה אוברקלוק בתשלום??? או שיש???

פורסם

רוב האנשים שרוצים לעשות OC עושים בעצמם או בעזרת חבר (במיוחד שOC למעבד הוא כל כך קל)

מה שכן יש זה OC+אחריות לכרטיסי מסך

פורסם

אני טועה לאחר ואוברקלוק כניראה כל כך נפוץ ובדרך כלל לא מצריך הוספת כסף לכשעצמו מדוע אין אתר או מעבדה או מישהו שמיקצועי בדבר ועושה אוברקלוק בתשלום??? או שיש???

אני מוכן לעשות לך OC :smile1: כמה אתה מוכן לשלם? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא אני לא צוחק אני רציני אחי אני מוכן לשלם בשביל זה 50-100 זה ניראה לי בסדר לא?

פורסם

אני חושב שב TMS עושים.

ראיתי פה אחד שרשם מפרט ובסוף הוסיף "מחיר כולל אחריות והמערכת מואצת עד הסוף", משהו כזה בסגנון.

פורסם

זו קצת שטות לדעתי לתת למקום לעשות לך אלא אם כן יש אחריות,וגם אין דבר כזה "מערכת מואצת עד הסוף" כי זה תלוי במליון ואחת גורמים ואף אחד לא אמר ש-3GHZ זה גבול למערכת X

פורסם

לא אני אמרתי את זה.....

פורסם

זו קצת שטות לדעתי לתת למקום לעשות לך אלא אם כן יש אחריות,וגם אין דבר כזה "מערכת מואצת עד הסוף" כי זה תלוי במליון ואחת גורמים ואף אחד לא אמר ש-3GHZ זה גבול למערכת X

מחזק! ניראהלי מפגר להביא למישהו 100 שקל בשביל שיתקין לך מאוורר ב-200..............................

פורסם

הייתי ב TMS היום והיה רשום ש OC עולה 250 :nixweiss:

פורסם

למה שאנשים במעבדה יקחו אחריות עם ישרף לך חלק או משהו

פורסם

הייתי ב TMS היום והיה רשום ש OC עולה 250 :nixweiss:

איזה OC ? , אפשר לעשות OC של 10%

פורסם

למה שאנשים במעבדה יקחו אחריות עם ישרף לך חלק או משהו

אתה לא מבין את הקטע של OC עם אחריות...

הם עושים לך OC והם מתחייבים שלא יקרה כלום למעבד תמורת כסף

פורסם

אם למעבד יקרה משהו ואתה נווב שלא יודע לעשות OC, אחרי שתשמע במעבדה אחרת שבדיקה עולה עוד כסף אתה לא תרצה לשלם עוד כסף לעניין...וזהו. או שהחנות תאשים חלק אחר כמו הזכרונות כי המערכת לא עולה :nixweiss:. בקיצור זה בלי אחריות. אם אתה רוצה לעשות OC

DO IT BY YOURSELF

---

אבל אם אתה מתעקש זה על אחריותך.

אני זמין אם אתה רוצה. :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

אם למעבד יקרה משהו ואתה נווב שלא יודע לעשות OC, אחרי שתשמע במעבדה אחרת שבדיקה עולה עוד כסף אתה לא תרצה לשלם עוד כסף לעניין...וזהו. או שהחנות תאשים חלק אחר כמו הזכרונות כי המערכת לא עולה :nixweiss:. בקיצור זה בלי אחריות. אם אתה רוצה לעשות OC

DO IT BY YOURSELF

---

אבל אם אתה מתעקש זה על אחריותך.

אני זמין אם אתה רוצה. :smile1: :smile1: :smile1:

מה הקשר נוב שלא יודע לעשות OC?

הם עושים OC ומבטיחים לך שלא יקרה כלום כמו בכרטיסי מסך

פורסם

מה הקשר נוב שלא יודע לעשות OC?

הם עושים OC ומבטיחים לך שלא יקרה כלום כמו בכרטיסי מסך

ואני מבטיח לך שאני יהיה עם אמא שלך מחר בערב! :bash: זה שההם מבטיחים לא אומר כלוםם OC עולה על משך החיים של המעבד ותאמין לי לא משנה גם עם המנכ"ל העולמי של אינטל עושה אותו.. זה סתם בזבוז כסף ב-250 שקל אתה קונה טוניק! לא חבל לאנשים על הכסף... :kopfpatsch: יאללה תעשו את זה בעצמיכם כמו שאמרו לפני מקסימום קוראים איזה מדריך או מבקשים עזרה מחבר.. וזהו גמרנו סיפור קיצר לפי דעתי לא כדאי לבקש מחנות כי גם ככה אם יקרה משהו למערכת הם כבר ימצאו מה להאשים ---"הספק כוח לא היה מספיק טוב" וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים