פורסם 2007 ביולי 418 שנים עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה.שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה.ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר.בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם)איך אפשר לטפל בבעיה?תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר לא,האוזניות עובדות עם מכשירים אחרים כמו שצריך בלי בעיות.אולי אני פשוט אפנה לחברה שקניתי ממנה את המחשב שיחליפו לוח אם
פורסם 2007 ביולי 618 שנים כן כנראה הפתרון במוצלח ביותר יהיה לפנות למקום שבו קניתה ת'מחשב.כמו כן אתה יכול גם לנסות להתקין את הדרייברים של הכ.קול מחדש.
פורסם 2007 ביולי 618 שנים שמע מה שיש לך לבדוק זה אם הג'מפרים בלוח אם מסודרים טוב אבל בטח לא שיחקת בלוח אם מה שכן תנסה לעשות איפוס ביוס זה יחזיר לך את ההגדרות לברירת מחדל אולי שם הבעיה אם לא תנסה ביוס חדש זה צריך לסדר אותך בהצלחה שיהיה ותעדכן
פורסם 2007 ביולי 618 שנים חח בשביל לסדר רעש באוזניות אתה אומר לו לעשות עדכון לביוס? עדיף פי 1000 שיתן לבדיקה מהירה במעבדה שבה קנה ת'מחשב.
פורסם 2007 ביולי 618 שנים תיאורטית תמיד יש רעש רקע מסויים ( בכל מערכת ) השאלה כמה ?זה ממש בלתי נסבל ?איזה אוזניות אתה מחבר למחשב ( אוזניות איכותוית ברמה גבוהה ?)
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר אוזניות in-ear של Sonyדיי אייכותיות כן.זה רעש לא כזה שלא נסבל אבל רעש מורגש בהחלט, בוא נגיד שאם אני אשים מוזיקה שקטה ורגועה ירגישו אותו, אם אני אשים מוזיקה עם קצב לא ישמעו את הרעש (כנראה שהאוזניים גם מתרגלות לרעש)בכל אופן, יום ראשון אני אתקשר אל הספקית.אני מעדיף לא להתעסק עם ג'אמפרים וביוס כי אין לי ממש ניסיון בזה.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אם ככה אז יש מצב שזה בסדר.תמיד יש רעש רקע, חבר את האוזניות למקור אחר - מחשב אחר או מערכת סאונד או טלביזיה ותגביר את הווליום כשלא מנוגן שום דבר. אתה תראה שתמיד יש רעש רקע מסויים.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים ניסית את האוזניות על מחשב אחר על מערכת הפעלה אחרתתנסה דרייבר אחר אם זה ישן יותר או אם זה חדש יותר אם האוזניות תקינות זה רק בעיה במערכת בדרייבר שיהיה לך בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.