עבור לתוכן

לוח אם ??

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי...

Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX

וזה על הכוונת שלי

עכשיו הAC97 הזה שווה משהו??

ומה זה ( FC-PGA ) ????

מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)

פורסם

AC97 זה כרטיס קול בתוכנה, כלומר, כרטיס שיושב חזק על המעבד שלך ומנצל אותו כדי לטפל באודיו. אם כל מה שאתה צריך זה לשמוע קולות של ה-WINDOWS ושל האיי סי קיו דרך זוג רמקולים שעולים 20 ש"ח אז זה מספיק לך ואתה לא צריך כרטיס קול אמיתי שעולה כסף (וזה למרות שיש כרטיסים לא רעים ב- 100 עד 300 ש"ח). בכל מקרה מה שיש לך על הלוח אם הזה הוא בקר AUDIO שנמצא בתוך ה-CHIPSET של VIA.

עכשיו לשאלתך השניה :

FC-PGA זה פשוט Filp Chip-Pin Grid Array. זה לא משהו שאמור לעניין אותך בתור משתמש "רגיל" במחשב. זאת הדרך של אינטל לתאר את תצורת המעבד שלה (הפנטיום 3 או הסלרון שבאים בתור "צ'יפ" ולא על כרטיס בתצורת SLOT). זה מתאר מעבד בתצורת צ'יפ נשלף (FLIP CHIP) עם מערך פינים (פיני החיבור, "הרגליים" של המעבד) בתצורת רשת. זה הכל.

אותך רק מעניין שהלוח שלך יתאים למעבד שיש לך או מעבד שאתה מתכוון לקנות.

אם הפנטיום 3 שלך בא על כרטיס , כלומר הוא SLOT1 אז אין לך מה לעשות עם הלוח הזה. אם לעומת זאת, המעבד שלך הוא SOCKET 370, כלומר FLIP CHIP אז הלוח הזה הוא קניה בהחלט טובה בשבילך כי יש בו הכל וגי'גהבייט חברה מצוינת.

תתחדש

פורסם

לא חבחל על הכסף לקנות לוח חדש ל P3???

תוסיף עוד כסף ותשדרג את כל המחשב או שלא תשדרג בכלל (בנתיים)

אלא אם כן נדפק לך הלוח ואתה צריך לוח חדש........אבל אם הלוח שלך תקין אל תחליךף את הלוח הקיים!!!!

פורסם

אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי...

Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX

וזה על הכוונת שלי

עכשיו הAC97 הזה שווה משהו??

ומה זה ( FC-PGA ) ????

מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)

אני ממליץ על Asus CUBX (אני לא מורעל\פנאט\מעריץ של ASUS ). יותר זול. יותר מהיר. החיסרון- מהירות 133 לא רישמית (בגלל שזה BX ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים