פורסם 2007 ביולי 318 שנים ראיתי היום איזה סרטון חדש או ישן אני לא יודע לגבי המשחקיות של המשחק. ומאוד התפלאיתי שה AI מאוד ירוד...לוקח לחיילים כמה יריות להגיב עד שהם מתחילים לכוון לכיוון הדמות המשחקת, כשהם בכלל לא מתמקדים בדמות . מסוק שמנסים לפגוע בו, במקום להמשיך להתחמק מהבזוקה, מתקרב ובעצם מקל על הפגיעה.. ועוד כל מיני גברים בסגנוןhttp://www.vgames.co.il/demoftp2/vgames_new_downloads/24850/t_crysis_gpmontage.zipהנה הקישור לסרטון
פורסם 2007 ביולי 318 שנים ואולי המשחק עוד לא גמור?!?#$!$?פעם אחרונה שבדקתי הוא "קצת" היה בתהליכי בנייה.וכן ראיתי את הסרטון וכן הAI של האוייבים נראה על הפנים.אבל זה בבנייה,ואני מצפה מCRYTEK להרבה AI של אוייבים אחרי FarCry.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים עד שחשבתי שנפתרנו מדיונים שמכילים בכותרת שלהם את השם CRYSIS .. מגיע עוד אחד לאוסף..לא נמאס לכם לדון במשחק שבכלל לא יצא ??! מה זה נותן לכם ?לא עדיף לחכות למשחק הגמור שייצא ואז לראות מה יש שם ואיך הוא מתנהג ורץ על מחשבים וכן הלאה..?כאילו שיש משמעות בכלל לדיון שפתחת.. מה השאלה שלך בעצם ??הגיע הזמן שאנשים יתחילו לחשוב מה הם בכלל שואפים להשיג בדיונים שהם פותחים במקום לפתוח סתם כל יום דיוני שטויות..
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר למה ככה? ביאסת לי את התחת?כולם מתלהבים מהמשחק כאילו המשיח מגיע על דיסק דיוידי כנראה על dual layer. בסרטון רואים שאפשר לצנן את ההתלהבות
פורסם 2007 ביולי 318 שנים עד שחשבתי שנפתרנו מדיונים שמכילים בכותרת שלהם את השם CRYSIS .. מגיע עוד אחד לאוסף..לא נמאס לכם לדון במשחק שבכלל לא יצא ??! מה זה נותן לכם ?לא עדיף לחכות למשחק הגמור שייצא ואז לראות מה יש שם ואיך הוא מתנהג ורץ על מחשבים וכן הלאה..?כאילו שיש משמעות בכלל לדיון שפתחת.. מה השאלה שלך בעצם ??הגיע הזמן שאנשים יתחילו לחשוב מה הם בכלל שואפים להשיג בדיונים שהם פותחים במקום לפתוח סתם כל יום דיוני שטויות..אנשים אוהבים הייפ... ועוד יותר להגזים אותו.משמעות הדיון לא ברורה? הוא רוצה לדעת מה אנשים חושבים על העובדה, שבינתיים ה AI ב Crysis נראה חרא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.