פורסם 2007 ביולי 318 שנים הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו.זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל.האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ?הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ?מה עושים במקרה כזה ?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים הייתה יכול לשאול בת'רד שכבר פתחת...אין מילה כזאת "מקריס".תעשה חיפוש, דובר על הנתב הזה כ"כ הרבה בפורום הזה.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר תאמין לי שעברתי על בערך 30-40 הודעות שהזכירו את הראוטר הזה...אפשר תשובה לשאלה ?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים כן יש בעיה כזו בעיקר בטורנטים לדעתי וזה מניסיון אישי,עם האימיול לא היו לי שום בעיות אני מניח שכתוצאה מ-Up הנמוך שנדרש מהאימיול.מה עושים? משנים קשוחה.ולגבי זה באמת יש המון דיונים כולל כמה שפתחתי אני בעצמי..חיפוש יעזור לך
פורסם 2007 ביולי 318 שנים http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר כמה דברים שלא הבנתי.הדבר הראשון שהם אומרים באתר ההוא זה: The following note does NOT apply to WRT54G/GS v5 and upמה זה V5 הזה ? אם אני קונה עכשיו LinksysWRT54GL זה V5 ?לפי מה שהבנתי הבעייה נפתרת בגרסאות קשוחה האחרות שמציאים ?הנושא הזה הוא הנושא שהכי מדאיג אותי.אני מוריד ג'יגות בשבוע עם UTORRENT.מישהו יכול להרגיע אותי ?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אתה יכול להירגע, הקושחות החלופיות עובדות על ה- GL, בדיוק בשבילן הוא נועד. לדגם המקורי, G (בלי L), היו כמה גרסאות שונות כשעד גרסה 4 אפשר היה להפעיל עליו את הקושחות החלופיות ומגרסה 5 ומעלה זה נהיה בעייתי. כאמור זה לא מתייחס ל- GL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.