פורסם 2007 ביולי 318 שנים אהלן, אני מעוניין לשמר את קלטות הוידאו הישנות בכך שאני אעביר אותם למחשב, כDVD, מה הדרך הטובה לעשות זאת? יש לי במחשב כרטיס שבעבר קנינו למטרה זו אבל אין לאף אחד שמץ איך להשתמש בו, יותר מאוחר אני גם אוכל לברר מאיזה דגם הוא, בנתיים עד כמה שזה פרימיטיבי ראיתי שכתוב עליו WIN TV. בכל מקרה, באיזו דרך יש להמיר קלטות לDVD. תודה
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים יש סיכוי שהכרטיס שלך הוא רק מקבל שידורי TV דרך אנטנה ולא מסוגל לקבל סיגנל אנאלוגי של וידאו בקומפוזיט.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים בהחלט נשמע כאילו שהכרטיס שלך הוא כרטיס TV פשוט.תן בבקשה את הדגם המדויק.הדרך הכי נוחה היום (לדעתי) היא למצוא מישהו עם DVD סלוני מקליט ולחבר אליו את הוידאו.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים הדרך הכי נוחה היום (לדעתי) היא למצוא מישהו עם DVD סלוני מקליט ולחבר אליו את הוידאו.מסכים ללא ספק, היום אפשר לקנות בדיוטי מכשיר שהוא DVD מקליט משולב עם וידאו ב 200$.אין יותר פשוט מזה, בעבודה עם מחשב אתה צריך לחבר וידאו למחשב דרך כרטיס מתאים, להקליט לאחר מכן להמיר ובסוף לצרוב.יותר מדי זמן לבזבז, לך על המכשיר המשולב.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים PVR 150זה בכלל לא כרטיס פשוט:http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr150.htmlיש לך את החיבורים שהגיעו איתו?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אני אמליץ לך על כרטיס שקניתי מאייבורי בסכום לא גבוה ממאה וחמישים שקל (לא זוכר בדיוק).הוא של MSI והשם שלו הוא Plus TV@nywhereיש לו כמעט כל כניסה אפשרית והוא בא עם מלא מתאמים.בעיקרון הוא משמש להקלטה של ערוצי טלוויזיה אבל אפשר גם לחבר אותו לוידיאו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.