עבור לתוכן

תערוכת E3 2007 - הדיון הרשמי!

Featured Replies

פורסם

הכל טוב ויפה אבל זה רק עד שיגמר המלאי כי הם מתכננים להפסיק את יצור ה60 גיגה

במקום כניראה תיהיה גירסה של 80 גיגה אם 2 ידיות ומשחק ב600$ בארצות הברית

הPSP עובר דבר דומה

מפסיקים תרגיל ועוברים לדק

בעניין הPS3 לדעתי בקרוב יוכרז על רטט

היו הרבה שמועות בזמן האחרון ולדעתי זה יקרה בקרוב מאוד או בחגים או לפני

מאיפה הבאת את הידיעה הזאת ? מי אמר שהם מפסיקים לייצר את 60 הגיגה ?

מה שכן הודיעו זה שיפסיקו לייצר את גרסאת ה 20 גיגה.

גרסאת ה 60 גיגה חיה ונושמת . גרסאת ה 80 גיגה היא בסה"כ חבילה מורחבת כביכול שתגיע עם כונן גדול יותר ומשחק מתנה - MOTORSTORM נכון להיום.

אז אל תמציא סתם דברים שלא אמרו..

• תגובות 53
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל כן אמרו 2 בכירים בסוני

תגלגל בגימספוט ותיראה וגם פתחתי דיון על זה

פורסם

מתנצל..

אכן קראתי עכשיו ברחבי הרשת שזה כנראה באמת יהיה קח - פשוט עושים ניקוי מדפים לגרסאת 60 גיגה באמריקה..

חוצפה.

ומשחררים עוד הודעה רישמית שהם מורידים מחירים ב 100$.. לא נמאס להם למכור לוקשים ?

ולמה הם חושבים שצריכים עוד 20 גיגה של כונן עם משחק ? לא עדיף להשאיר את בחירת המשחק ללקוח ולתת לו לקנות איזה משחק שהוא רוצה?

ומי בכלל צריך עוד 20 גיגה ? (בטוח שלא בשביל ה HOME המטומטם הזה שהם יצרו)

פורסם

אני חושב שבקרוב הם גם יכניסו רטט לידיות בחבילה של ה80 גיגה

בPS1 היה סיפור דומה אם הכנסת הידית החדשה

פורסם

עכשיו קראתי ב GAMESPOT שזה למרות הכל עדיין לא סגור ב 100% שהם יפסיקו את ייצור ה 60-GIGA..

זה בהחלט מרגיש ככה , אבל אין שום אישור סופי על כך מגורם בכיר ב SCEA. כל מה שיש עד עכשיו זה פליטת פה של בכיר ב SCEE (הכוונה ל David Reeves) שרק אלוהים יודע למה הוא קילקל את חגיגת המכירות של SCEA..

חשבתי שזה משהו שנינטנדו או מיקרוסופט אמורות לעשות ולא מישהו מתוך סוני עצמה.. :lol:

ולגבי האירופאים - לפי מה שהבנתי הם מקבלים גם באנדל חדש הכולל שני שלטים ושני משחקים - מוטורסטורם ורזיסטנס.. :

Sony Computer Entertainment Europe instead announced a new PS3 bundle that would come with two games--Resistance: Fall of Man and MotorStorm--and an extra controller.

השאלה באיזה מחיר ? אותו 600 אירו ?

למקור -

http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174978&tag=latestnews;title;0

פורסם

זה אותו מכיר ושני בכירים בסוני פלטו לא רק אחד

ככה שהם רוצים למכור את ה60 גיגה ולעבור ל80 וכניראה בעתיד הקרוב להוסיף רטט בידיות

פורסם

עד שסוני עשו דבר אחד חיובי עם ה PS3 - הורדת מחיר למחיר שפוי יותר - מתברר בסופו של דבר שזה גם בלוף.

פשוט מתנהלים שם בצורה חובבנית ולא מובנת..

יהיה להם קשה מאד במצב שלהם היום להתחרות ב XBOX360 - עד עכשיו הם ממש לא הצליחו להוכיח בשום כותר שה PS3 חזקה יותר מה X360 (ההפך לרוב הוא הנכון) ותוסיפו לזה שהמחיר שלה גבוה בהרבה מה X360.. מה קבלתם ? = קונסולה לא הגיונית שאין סיבה כרגע לרכוש..

הורדת המחיר ממש העלתה לי חיוך וגרמה לי לחשוב שהנה הם התאפסו על עצמם וממש חשבתי לרכוש אותה עוד כמה חודשים כשייצאו משחקים טובים .. אבל עכשיו, כבר לא נראה לי ..

פורסם

ה360 דווקה מתחיל להיות במצב הרבה יותר קשה מהמצב של הPS3

המוניטין שלו ניפגע קשה מבעיות חומרה וכבר יש תביעה יצוגית ראשונה והחזרה גדולה בהוסטרליה

הWII מוכר הרבה יותר באזור הטוב ביותר של מיקרוסופט שזה ארצות הברית וביפן הוא כימאת לא קיים

סוני אולי לא מוכרת הרבה אבל היא מיתקרבת כבר ל4 מיליון עולמי שזה בכלל לא רע לקונסולה יקרה כל כך

ואין לה בעיות חומרה נפוצות

לערכתי אם סוני תוריד תמחיר מספיק מהר היא תנצח את מיקרוסופט בדור הזה

וזה בעיקר בגלל הבעיות חומרה

פורסם

יש בזה משהו..

אפשר להסתכל גם על פיצ'רים נוספים שיש ב PS3 .. כמו העובדה שהוא נגן הבלו-ריי הזול ביותר בעולם כיום - כמעט חצי מחיר מנגנים אחרים..

בעוד שב X360 בשביל לנגן סרט HD-DVD צריך לקנות כונן חיצוני ..

אם הPS3 היה נשאר לתמיד ב 499$ זה היה כבר מחיר הרבה יותר מזמין..

האמת כשאני חושב על זה, הבאנדל החדש של אירופה דווקא לא רע בכלל - מקבלים שני שלטים ושני משחקים ב 600 אירו.. זה מחיר סביר ביותר.

בדוק שאם הדבר היה זהה בארץ הייתי כבר קונה את זה אתמול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים