פורסם 2007 ביולי 418 שנים לייזי נשלח אותך כחבילה דרך חברת UPS או DHL נחסוך הרבה כסף איזה כיף, לא צריך לסחוב מזוודה עד נתב"ג ולהתעכב שם חצי יום
פורסם 2007 ביולי 418 שנים mgs4crysisassasins creedGTA4Halo 3ET: Quake warsTabula rasaBioshockCall of duty 4Starcraft 2Medal of honor: AirbroneNeed for speed: ProStreetCondemned 2:BloodshotSuper mario GalaxyDevil may cry 4Halo WarsUnreal Tournament 3Hellgate LondonTekken 5Half life 2: Episode 2Team fortress 2PortalSplinter cell: Convictiongran turismo 5HOLY SH*T !!!!!!!!!!*משפיך*
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אל תשכח גם את The WitcherFallout 3Super Smash Bros. BrawlAge of Conan: Hyborian AdventuresFable 2SporeLairToo HumanKillzone (working title)Warhammer Online: Age of ReckoningKane & Lynch: Dead MenStrangleholdTom Clancy's EndWarזה רק אני או שזה הE3 הכי טוב שהיה אי פעם? (אין לי מושג באיזה זמן זה... אני מניח שמישהו הבין)+למה דארק מסייה מופיע שמה?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים לדעתי E3 השנה לא יהיה משהו שנה קודמת היה תחשיפה הסופית של הWII ושל הPS3 ומיקרוסופט גם הציגה הרבה משחקים גדולים השנה זה בטח יהיה רגוע יותר -אני דווקה מעריך שבטוקיו גיים שואו יהיו דבריםהרבה יותר מענינים
פורסם 2007 ביולי 518 שנים לדעתי E3 השנה לא יהיה משהו שנה קודמת היה תחשיפה הסופית של הWII ושל הPS3 ומיקרוסופט גם הציגה הרבה משחקים גדולים השנה זה בטח יהיה רגוע יותר -אני דווקה מעריך שבטוקיו גיים שואו יהיו דבריםהרבה יותר מענינים הם חושפים את אססין קרידהם הולכים לעשות את ירושליים בתוך התערוכה (מין עיר בתוך התערוכה)ואמרתי את זה פעם ואני אומר שובהדור הזה של המשחקים לא רק מתאפיין בגרפיקה הרבה יותר טובה מהדור הקודם יש הרגשה כללית שהמפתחים באמת מנסים לעשות משהו שלא נעשה עד עכשיואססין עם התנועה החופשית לחלוטין שלהםפייבל עם הכלב וההשפעה האבסולוטית על העולםביושוק שמציג שליטה מאוד מתקדמת על הדמות
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מהמשחקים שהזכרתה רק ביוסוק ניראה לי באמת מעניין כי פשוט ראיתי סירטונים והמשחק באמת ניראה כיף אבל אססין קריד ופייבל 2 ניראים כמו שיפור גרפי בעיקר של משחקים מהדור הקודם מאשר משחק באמת חדשני אז יופי אססין קריד יהיה כמו הנסיך הפרסי אם גרפיקה משופרת ובפאבל 2 יהיה כלב אבל לא ראיתי בהם משהו באמת מעניין אני יותר מחכה לחשיפה של מלחמת הכוכבים לWII שאני מקווה שתיחשף בE3 ולמשחקים של נינטנדו שלא נחשפו ומשחקים של סקוור איניקס זה בעיקר אבל אולי יהיו משחקים מפתעים מחברות אחרות אולי יחשפו את GT לPS3 אולי GOW2 ל360 קשה לדעת מה יהיה
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מהמשחקים שהזכרתה רק ביוסוק ניראה לי באמת מעניין כי פשוט ראיתי סירטונים והמשחק באמת ניראה כיף אבל אססין קריד ופייבל 2 ניראים כמו שיפור גרפי בעיקר של משחקים מהדור הקודם מאשר משחק באמת חדשני אז יופי אססין קריד יהיה כמו הנסיך הפרסי אם גרפיקה משופרת ובפאבל 2 יהיה כלב אבל לא ראיתי בהם משהו באמת מעניין אני יותר מחכה לחשיפה של מלחמת הכוכבים לWII שאני מקווה שתיחשף בE3 ולמשחקים של נינטנדו שלא נחשפו ומשחקים של סקוור איניקס זה בעיקר אבל אולי יהיו משחקים מפתעים מחברות אחרות אולי יחשפו את GT לPS3 אולי GOW2 ל360 קשה לדעת מה יהיה אתה בכלל ראית כמה חופש תנועה יש באססין? את העובדה שיש AI ייחודי לכל איש בקהל? SOCIAL BLENDING? 10K אנימציות לNPC ו5K אנימציות לאססין לא סתם.... ובפייבל שהעולם מתפתח וכל ההשפעה על העולם כל זה דברים שלא היו עדיין במשחקי מחשב ואתה בא ומזלזל לחלוטין
פורסם 2007 ביולי 518 שנים קודם כל אתה מדבר על מספרים שזה בפועל לא אופך משחק לטוב אם תיקח את LP לדוגמה וכמה שדיברו אליו תיראה שבסוף הרבה אנשים יתאכזבו ובעניין פיבאל אז קודם כל זה פיבאל 2 מה שאומר שהיה אחד ושיחקתי בו ואתה יודע מה היה המון היפ על פאיבאל הראשון ובסוף הוא היה הרבה פחות מורכב מזלדה וכל היזדקנות היתה גימיק שלא באמת הזיז למשחק סתם שטויות -נכון משחק טוב אבל לא חדשני ככה שאני לא מצפה להנסיך הפרסי משודרג ולא לפיבל 2 למרות שמאוד יכול להיות שהמשחקים יהיו נחמדים דווקה ביוסוק מעניין כי מהסירטונים הוא ניראה מאוד ארקידי ומאוד כיף אבל בכללי אני רוצה ליראות דברים חדשים יותר או סדרות שאני באמת אוהב
פורסם 2007 ביולי 518 שנים קודם כל אתה מדבר על מספרים שזה בפועל לא אופך משחק לטוב אם תיקח את LP לדוגמה וכמה שדיברו אליו תיראה שבסוף הרבה אנשים יתאכזבו ובעניין פיבאל אז קודם כל זה פיבאל 2 מה שאומר שהיה אחד ושיחקתי בו ואתה יודע מה היה המון היפ על פאיבאל הראשון ובסוף הוא היה הרבה פחות מורכב מזלדה וכל היזדקנות היתה גימיק שלא באמת הזיז למשחק סתם שטויות -נכון משחק טוב אבל לא חדשני ככה שאני לא מצפה להנסיך הפרסי משודרג ולא לפיבל 2 למרות שמאוד יכול להיות שהמשחקים יהיו נחמדים דווקה ביוסוק מעניין כי מהסירטונים הוא ניראה מאוד ארקידי ומאוד כיף אבל בכללי אני רוצה ליראות דברים חדשים יותר או סדרות שאני באמת אוהב אמרתי 2 מספרים והתייחסת רק להם....ואני מודה שבביושוק יש דברים חדשים אבל באססין יש הרבה יותרחבל שאתה פשוט אטום מידי כדי להבין את זה
פורסם 2007 ביולי 518 שנים ניראה שהוא יצא אם הוא יהיה הנסיך הפרסי על סטרואידים או משחק באמת חדשני ובביוסוק יתכוונתי שמהסרטונים הוא ניראה מאוד כיף
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מחבר לגבי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271429.msg2394206#msg2394206 קרייסיס נראה פשוט כמו באטלפילד עם איכות מעולה.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים שמעתי הרבה דברים אבל להשוות את CRYSIS לבאטלפילד זה באמת משהו מיוחד CRYSIS הוא דוגמה לחוסר המקוריות של CRYTEK...לכל משחק שלה היא דוחפת בשם את המילה CRY, הם השתמשו באותם עצים של FARCRY , אותו עיצוב של המפות, הרעיון אותו רעיון! אתה הולך ונלחם נגד אנשים ובשלב מסויים יש גם מפלצות (במקרה הזה חייזרים) בכללי המשחק הזה הוא FARCRY משופר ולא יותר מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.