פורסם 2007 ביולי 318 שנים Electronic Entertainment Expo= E3למי שלא יודע מה זה בעצם E3:http://he.wikipedia.org/wiki/E3התערוכה תתחיל ב-10 ליולי בחופי סנטה מוניקה שבקליפורנייה.אלה המשחקים אשר יופיעו בתערוכה:http://e3.gamespot.com/games.html?tag=event_nav;games
פורסם 2007 ביולי 318 שנים וגם זה צריך להיות בפורום קונסולות כי זה בעיקר תערוכה של חברות קונסולות והרבה פחות PC
פורסם 2007 ביולי 318 שנים רפרוף קל מראה שיש שם כמות לא מבוטלת של משחקים ל-PC. אז זה פורום משחקים. חוצמיזה שנראה לי שגם קונסולות שייכות לתחום המשחקים, או שאני טועה?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים אותי מעניין בעיקר דבר אחד - מה יהיה כבר עם ה KILLZONE הזה !!??כבר יותר משנה שאני מחכה לאיזה הצצה למשחק הזה וסוני פשוט מפתחים אותו בסופר סודיות ולא מדליפה כלום !!אני מאד מקווה שיהיה להם כבר מה להראות לעולם ב E3 הזה. אחרת זה כבר חוצפה !!אחרי כל כך הרבה שנים בפיתוח ועם תקציב של 20 מיליון אירו הגיע הזמן לראות כבר משהו ממנו..
פורסם 2007 ביולי 318 שנים ה ASSASIN'S CREED נראה בנתיים מסרטוני משחק ששוחררו כמו PRINCE OF PERSIA בגרסא חדשה יותר..ואני מקווה שסוני לא תאכזב עם KILLZONE. אם המשחק הזה ייראה אפילו 50 אחוז מאיך שהוא נראה בזמנו בטריילר המפוברק ששוחרר זה יהיה פיצוץ..אחרי כל ההשקעה שהם שמו עליו אני מצפה (וכמובן שגם סוני) שהמשחק הזה יושיע אותם מהכישלון של ה PS3 ..
פורסם 2007 ביולי 318 שנים וגם זה צריך להיות בפורום קונסולות כי זה בעיקר תערוכה של חברות קונסולות והרבה פחות PC תפסיק לדבר שטויות, אוקיי?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר תגידו, למבינים שפה, למה כתבי HWzone לא מבקרת ומביאה חדשות היישר מ-E3?רק היא מביאה מ-Computex.... כבר ייצא מה***, אתם לא חושבים?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים HWzone הוא אתר חומרה מחשבים וטכנולוגיה לפי הכותרת שלו, אבל בעיקרו הוא אתר חומרה. שים לב כמה פורומים יש לחומרה וכמה למשחקים.זה נכון שבE3 יש המון דברים מעניינים על כל מיני חידושים ומשחקים.. אבל אם תשווה את זה לכמות החידושים בנוגע לחומרה שיש בקופיוטקס, תקבל את התשובה שלך..רק היא מביאה מ-Computex.... כבר ייצא מה***, אתם לא חושבים?אף אחד לא מכוון לך אקדח לראש. אל תקרא.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים לייזי נשלח אותך כחבילה דרך חברת UPS או DHL נחסוך הרבה כסף (למה אין סמיילי שפשוט אומר im with him?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.