עבור לתוכן

גיימספוט קבעו: 8800GTS משתלם הרבה יותר מ2900XT

Featured Replies

פורסם

http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot

ככה גיימספוט קבעו. אני לא אומר עדיין שזה הבחינה היחידה שקובעת (הם בדקו ברזולוציה של 2000X1500 W T F). אני רק מודיע על הסוג-של ביקורת הזו. כמו כן רואים שבקומפני אוף הירוס הXT משתווה לGTX דווקא, אבל בכל מקרה, בכללי- יחס המחיר/ביצועים של הGTS הוא המלך.

פורסם

אני אוהב את ה=- 8800gts 640MB שלי :D

פורסם

me 2 :-*

פורסם

אני לא ...אני אוהב פיצה ...

פורסם

ראיתי הכל, יש משחקים שה-HD2900XT נופל בהם ויש שה-8800GTS, וב-3DMark06 ה-HD2900XT מוביל, יש משחקים שה-8800GTS הוא שולט ויש כאלה שה-HD2900XT שולט אבל בכלל ה-HD2900XT יותר טוב.

פורסם

רק חבל של 8800 אין תמיכה בפריסת ווידאו חומרתית כמו ב 8600 8500 וה 2900

פורסם

3D MARK06 הוא המבחן הכי משמעותי.

פורסם

חבר'ה לפי הסקירה האחרת של גיימספוט הזאת(http://www.gamespot.com/features/6170621/index.html?om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;features;title;3)

אומרת שה2600 XT יותר שווה מה 8600 GT! אבל לפי מ-ל-א סקירות אחרות שראיתי דווקא יותר שווה ה8600 GT!

אז מה אתם אומרים בתכל'ס יותר שווה מביניהם?

פורסם

איפה אתה רואה שם השוואה בין הכרטיסים האלו בכלל?

אני רואה רק כרטיסי HE שם.

פורסם

ובאמת היינו צריכים אישור מהם בשביל להבין שהכרטיס משתלם יותר? ;D

הן מבחינת צריכת חשמל והן מבחינת ביצועים נטו

פורסם

כה יותר משתלם

יש לי8800 פשוט תענוג

פורסם

חבר'ה לפי הסקירה האחרת של גיימספוט הזאת(http://www.gamespot.com/features/6170621/index.html?om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;features;title;3)

אומרת שה2600 XT יותר שווה מה 8600 GT! אבל לפי מ-ל-א סקירות אחרות שראיתי דווקא יותר שווה ה8600 GT!

אז מה אתם אומרים בתכל'ס יותר שווה מביניהם?

למישו יש רעיון?

פורסם
  • מחבר

קראתי את הת'רד שהפך לקרב ATI VS NVIDIA ושננעל וזה גרם לי לתהות... מה הקטע בלאהוב חברה אחת כל כך. כולנו פה צרכנים. כולנו פה רוצים את הטוב ביותר לנו. אז למה לעזאזל יש אנשים שלא מוכנים לרדת מההתלהבות ומהתרגשות שלהם אף פעם. בסדר, הבנו שאתם מרוצים ומאושרים שיש מישהו שעזר לכם לשחק במשחקי המחשב המזורגגים שלכם, אבל לפעמים הזמן לעבור מצד אחד לשני. אני כבר אומר הרבה פעמים שלמי שיש מספיק כסף (נגיד מוכן להוציא 2300 שקל אפילו, סתם) וספק חזק מספיק בשביל 2900XT, שיעשה אן-דן-דינו בינו לבין 8800GTS כי זה לא כל כך משנה, אולי בכמה משחקים תהיה נפילה אבל במשחקים אחרים הוא יצדיק את המחיר שלו ועוד איך. וגם, אנשים ממשיכים להלל כרטיסים שהם גם ככה כישלון, או אחרים שיצחקו לעיד כשלון של הכרטיסים המתחרים (אני בטוח שיש מלא אנשים ירוקים שמשום מה נקרעים עד היום מצחוק בגלל המיד ריינג' של ה2XXX). אנשים פה, כל כך מאמינים שמה שהם החליטו לאהוב הוא כל כך טוב, שהם מוכנים להטעות (אולי בלי כוונה!) אנשים אחרים ולנסות לסחוף אנשים אחרים לקנות מהחברה הספציפית הזו. אני נבוך כל פעם שאני קורא הודעות כל כך חד צדדיות של אנשים כמו kill_b7, בורן טו קיל, וURIB. לפעמים גם סימונסיקס ודניס נשמעים קצת חד צדדים אבל אני יודע שהם מדברים מתוך הגיון והם לא פנאטיים לגבי הדעה שלהם.

אני מתחנן אליכם, אנשים, למען האנשים התמימים שקוראים בפורומים האלו ולא יודעים כל כך טוב מה טוב להם בכל הכסף שיש להם, היו הוגנים ולפני שאתם אומרים משהו בססו זאת על פי יותר מדוגמה אחת ברשת. הביאו מסקנות מאתרים שונים, ולא רק את המסקנות שלכם או של אתר אחד ספציפי. אני אומנם אוהב את הכרטיסים של NVIDIA, אבל מוכן לעבור לקנות כרטיסים אחרים אם היו טובים יותר, ואם מישהו שואל אותי לגבי תקציב מסויים או כרטיס מסויים אני אתאמץ להגיד לו את התשובה הנכונה ביותר.

פורסם

אני מסכים איתך, אבל למה לכלול אותי ברשימת המועמדים לפאנבויס ? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים