פורסם 2008 ביוני 1117 שנים נו אז מה הבעיה אתה מכניס אותו למצב טיסה במקום שקנית אותו ומגיע איתו לארץ במצב טיסה....כשהוא במצב טיסה אין לו קשר עם החברת סלולר... זה הופך אותו לנגן (פחות או יותר...)
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים רואים שבחיים לא התעסקת עם איפון.בלי לאקטב אותו, אין שום דרך להכניס אותו למצב טיסה. בלי לאקטב את המכשיר אתה פשוט לא יכול לעשות כלום! (חוץ משיחות חירום..)
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים עדיין לא הבנתם? אין שום דרך כרגע לקנות אותו בלי להירשם למפעילה כרגע, אתה חייב לעשות אקטיבציה בחנות!
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים יכול להיות שעוד איזה 3 4 חודשים אם אני יעבוד טוב בעבודה החדשה שלי הבוסים יתנו לי אחד כזה! זה אחלה מכשיר!
פורסם 2008 ביולי 217 שנים עדיין לא הבנתם? אין שום דרך כרגע לקנות אותו בלי להירשם למפעילה כרגע, אתה חייב לעשות אקטיבציה בחנות!AT&T תמכור את הדור הבא של האייפון גם ללא הסכם מנוי לשנתיים, אבל תמורת 599 לגרסה הזולה ו-699 לגרסה היקרה יותרhttp://tech.walla.co.il/?w=/4008/1306283
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אני יודע שרק עכשיו הכריזו את זה, לא רמזתי שהטעת אתנו השאלה היא האם מה שמקבלים בתמורה ל700$ זה מכשיר שאפשר להשתמש בו בתוכניות TO-GO
פורסם 2008 ביולי 217 שנים נידמה לי שזה איפון סים פרי, ללא שום חבילה התחייבות.בכל זאת ב700$ יש את HTC DIAMOND שטוב ממנו בכל דבר.מוזר אין על שום דבר באתר ATT:http://www.wireless.att.com/cell-phone-service/specials/iphone-info.jsp
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ה-HTC אחלה מכשיר אבל עם רק 4 גיגה ובלי כרטיס הרחבה, ועיצוב שלפי דעתי פחות יפה מהאיפון.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ה-HTC אחלה מכשיר אבל עם רק 4 גיגה ובלי כרטיס הרחבה, ועיצוב שלפי דעתי פחות יפה מהאיפון.מה?! אתה כניראה לא להיט בעיצוב... (חחח מצטער אני יודע שרשמת לדעתך...אבל זה פשוט מקומם!)והוא יותר קטן... אבל מה לעשות אייפוד תמיד יהיה איי פוד וזה מה שבאמת יפריע לHTC להיות יותר טוב....
פורסם 2008 ביולי 217 שנים גם כשמדובר בעיצוב וזה ענין של טעם אין מה לעשות,האייפון נראה הרבה יותר יפה.הממשק של ה HTC חביב אבל זה שהוא מבוסס על מערכת הפעלה של ווידוס-מוביילעושה בעצם את ההבדל הגדול בינו לבין האייפון שמבוסס על מערכת הפעלה של אפל.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ לחיוב ולשלילה, לא הכל וורוד באיפון. צריך לזכור שהוא גם משתמש בחומרה חזקה יותר ומערכת הפעלה מסורסת. לדוגמא (בסיסית) קופי-פייסט. "say no more".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.