עבור לתוכן

COMPANY OF HEROES - שאלה לכל חולי המשחק שיש כאן..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שסיימתי את המשחק בפעם השלישית השבוע וכבר חרשתי עליו מכל כיוון אפשרי בסקירמיש.. החלטתי לנסות משהו יותר מאתגר - להשיג את כל המדליות.

חסרות לי בעקרון 3 מדליות.. ואתמול החלטתי להשיג אותן בכל מחיר. הבעיה היא שלא ידעתי שהמחיר הוא כל כך כבד !! :lol:

זה פשוט קשה ברמות ואת חלקן אף הגדרתי כבר שלא אפשריות .. יש כאן מישהו שהשיג את כולן ?? ומה יוצא מזה בעצם חוץ מלסגור מעגל ולהשיג שלמות ?

ושאלה יותר ספציפית לגבי השלב הרביעי - (השלב בו שומרים על העיר קרנטיין ועל הכנסייה שיש שם ומנסים להדוף התקפה של הגרמנים משלושה גשרים)

1) אני לא מצליח להרוג שם 250 גרמנים ! (זה מה שמביא לי את המדליה) ניסיתי שלוש פעמים ותמיד אני מגיע גג לאזור המאתיים !! אני משמיד כל גרמני שיש במפה ועדיין רחוק באיזה 60 מהיעד !! למישהו יש טיפים בשבילי ??

2) לא חשוב כמה אני מנסה להדוף אותם הם פשוט גומרים לי את הצורה שם עם הארטילרייה ופשוט הורסים לי את המבנה הראשי שם ובכך מאלצים אותי כל פעם מחדש לסגת לכנייסה , להתארגן מחדש, ורק אז לחזור לתקיפה.. מישהו הצליח אולי לשמור את המבנה הראשי בלי שייהרס מההפצצות ? או שזה חלק מהשלב וככה זה אמור לקרות לא חשוב מה עושים ? (אני מאבטח כל גשר עם מוקשים , שני תותחי נ"ט, פלוגת צנחנים , עמדת MG והמון ביצורים, גדרות ושקי פק"ל..)

תודה לעוזרים.. :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הלוואי והייתי יכול לעזור אבל אני לא השגתי אפילו מדלייה אחת עד עכשיו

[br]פורסם בתאריך: 7.07.2007 בשעה 20:38:43

ואישית אני חושב שהמשחק הזה הוא אחד הטובים...אבל אם אתה רוצה משחק באמת נוסטלגי..נסה להזכר בקומדנוס...
פורסם

איזה רמה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

על HARD - חוץ מהשלב לפני האחרון של לשמור על גיבעה 317 (או שם דומה).. זה פשוט יותר מידי קשה לי שם..

פורסם

בקשר לשלב הרביעי, הפתרון שלי היה לא להגן מתוך העיר, אלה מבחוץ, תבנה שם איזה מבנה קטן (עמדת מדיק, המכונת ירי, לא משנה) שהם ימשיכו להפגיז אותו ולא יעברו בהתקפה השניה לכוחות שלך מחוץ לעיר.

צא מחוץ לגשרים, תכבוש את כול השטחים, יש שלוש דרכים, תסגור את שתי הקיצוניות עם עמדת ירי, מוקשים באמצע שקי חול עםMG עליהם, או צנחים או הCE עם להביור.

העמדה הבעיתית היא באמצע, שמה יש גם שריון, תנסה לסגור את האזור ותביא הרבה נ"ט, אתה לא תצליח להחזיק אותם עד לסוף השלב, אבל זה יתן לך מספיק זמן עד שהתגבורת תגיע, עם קצת מזל הם גם לא יגיעו לגשרים.

אה, ואל תשכח לציד כול פלוגת צנחנים עם בזוקה, אחרת זה לא יעבוד.

אני לא הצלחתי להשיג את המדליה של המשימה האחרונה (צריך להרוג 300 אאל"ט), טיפים לשם יעזור לי

פורסם

יווווווו בקרוב אצלי!!!

מת כבר לשחק במשחק האדיר הזה!

חבילת ההרחבה שלו יצאה כבר??

פורסם

אני השגתי את כול המדליות :xyxthumbs:

אם אתה רוצה תשתמש בטריינר ;D

פורסם

יווווווו בקרוב אצלי!!!

מת כבר לשחק במשחק האדיר הזה!

חבילת ההרחבה שלו יצאה כבר??

אם יוצאת לו חבילת הרחבה אני רץ לקנות, וכן הוא בהחלט משחק שווה, הוא למעשה לסקילים באסטרטגיה.

אני הצלחתי להשיג כמעט את כל המדליות אבל עשיתי את המשימות האלה לפני יותר מחצי שנה. :P

בדקתי, חבילת ההרחבה יוצאת הרבע הרביעי של 2007.

פורסם

חודש הבא??

פורסם

10-11-12

פורסם

10-11-12

חחח OOPS

MYBAD ;D

פורסם
  • מחבר

וואי אני חייב לשתף אתכם במשהו מוזר בטירוף שהיה לי עכשיו במשחק -

שחקתי שוב בנסיון להשיג מדליה, הפעם בשלב - MORTAIN COUNTERATTACK בו אמורים להדוף את התקפת הגרמנים על הגבעה ולשלוט על שלושה נקודות אסטרטגיות חשובות.. מתחילת השלב הרגשתי שמהו פה מסריח.. הגרמנים לא הגיעו עם פנצרים אלא עם רכב M8 משוריין שלא ממש אופייני לשלב הזה ובכמויות ממנו..

המשכתי לשחק כרגיל והתעלמתי ..אבל אז, לקחתי שתי פלוגות צנחנים עם בזוקה במטרה להשתלט שם על אזור תותחי ה 88מ"מ שקרעו אותי ולהפתעתי נתקלתי במקהלה של 10 רכבי M8 משוריינים שפשוט עמדו שם בחבורה אחת גדולה ולא נסעו.. פשוט עמדו שם וחיכו לי !! קראתי להפגזה של הוביצר עליהם ודללתי אותם לאיזה 3 ואז פוצצתי את הייתר עם הצנחנים..

מוזר מספיק, המשכתי. כבשתי את הנקודות ועדפתי עוד כמה התקפות .. ופתאום נתקלתי בעוד חבורה כזו !! הפעם סתם במקום אחר במפה.. פשוט עומדים להם איזה 8 רכבי M8 ומחכים !! לא נתקלתי בדבר כזה מוזר במשחק הזה מעולם !! שוב , אותה טקטיקה - הפגזת הוביצר והמשך טיפול של הצנחנים..

וכאילו שזה לא מוזר מספיק (וזה המוזר המרכזי ששבר את גב הגמל) כשבאתי לנקות את המפקדה שלהם מה מצאתי בחצר המפקדה ?? - סירה !!

ולא סתם סירה !! אלא סירה של האוייב כביכול ! עם כח חיים והכל !! כאילו שזה איזה כלי מלחמה או משהו !! פשוט נקרעתי.. :lol::screwy:

צרפתי תמונה של זה רק כדי שתבינו על מה לעזאזל אני מדבר..

*נ.ב - ניסיתי היום עוד פעמיים את השלב שדברתי עליו בעמוד קודם ופשוט בלתי אפשרי . הדפתי את הגרמנים עד רמה שהם פשוט לא הצליחו לעבור את הגשרים בכלל !! חיסלתי אותם על ימין ועל שמאל.. אבל עדיין, גם אחרי שהרגתי כל גרמני שנתקלתי בו..הצלחתי להגיע רק ל 196.. :'(

חסרים לי עוד איזה 60 !!! איזה באעסה זה.. כבר נמאס לי.. :bash:

[attachment deleted by admin]

פורסם

בקשר לסירה WTF?!

תבדוק אולי זה באג ידוע או איסטר אג

בקשר למדליה =\

לך חסרים אויבים בשלב הזה, לי חסרים בשלב האחרון, יש איזון :nixweiss:

פורסם

:lol: :lol: :lol::yelclap:

היא גם צפה על האדמה? חחחח

פורסם
  • מחבר

כן זה היה מוזר ביותר.. לפי דעתי איזה באג שקרה איכשהו במנוע של המשחק.. זמני כמובן..

פיצצתי אותה אגב עם הצנחנים והיא נעלמה לחצי שניה ומיד נוצרה שוב.. רק שהפעם ניטרלית.. לא כח חיים של הגרמנים..

מוזר ביותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים