פורסם 2007 ביולי 218 שנים משהו קצת לא מסתדר לי עם הטמפ' של המעבד.יש לי E6600 עם וינטלטור ביג טייפון.אני עם OC שמביא את המעבד רק ל-2.6 מגה הרץ.הטמפ' כשהפעלתי את המחשב הגיע ל-70 ועכשיו אחרי שהוא קצת נח היא על 62לצורך העניין:Field ValueCPU 62 °C (144 °F)Field ValueCPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F)Field ValueCPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F)אומנם חם בימים אלו אבל אני עם מזגן בחדר...
פורסם 2007 ביולי 218 שנים באיזו תוכנה אתה משתמש למדידת הטמפרטורה?אולי חסרה לך משחת טרמית? תבדוק את זה.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים ברור שיש לך משחה טרמית,אבל אולי תחליף אותה?אולי המאורר לא יושב טוב?אולי יש אבק?ומה היו הטמפ' לפני ה OC?תבדוק גם טמפ' בביוס.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אברסט לפעמיםמ מגזים... נסה את speed funאם כבר אז ההפך..ותמדוד עם TAT ובביוס...
פורסם 2007 ביולי 318 שנים אברסט לפעמיםמ מגזים... נסה את speed funממש להפך...ספיד פאן לא מדייקת מגזימה ולא יציבה במדידות שלה....או TAT שזה הכי אמין או CORE TEMP
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר היי אנשים.דבר ראשון תודה רבה על התגובות.עשיתי בדיקות עם חבר שלי והגענו למסקנה שזה הוינטלטור של המעבד כי כל שאר הרכיבים תקינים מבחינת החום.אגב, גם בביוס חם לו.אז הוצאתי את הוינטלטור, ניקיתי אותו כמו שצריך וכרגע אני עומד על 53 מעלות כאשר העלתי אותו ל-OC של 2.83
פורסם 2007 ביולי 318 שנים היי אנשים.דבר ראשון תודה רבה על התגובות.עשיתי בדיקות עם חבר שלי והגענו למסקנה שזה הוינטלטור של המעבד כי כל שאר הרכיבים תקינים מבחינת החום.אגב, גם בביוס חם לו.אז הוצאתי את הוינטלטור, ניקיתי אותו כמו שצריך וכרגע אני עומד על 53 מעלות כאשר העלתי אותו ל-OC של 2.83חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חם לואחי שישתה הרבה שלא יתייבשחיחעחחעחחדעחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אתה הורג אותי"וינטלטור" חחחחחחחחחחחח
פורסם 2007 ביולי 318 שנים אנשים די להספים את התרד הזה... הבנו וונטילטור מצחיק יופי..תצחקו בלב..ותפסיקו להגיב "או מצחיק" וכו... אני מאמין שפותח התרד הבין... פותח התרד הטמפ' היא 53 במאמץ או במנוחה ? כמו כן לא הייתי ממליץ לך לעשות OC עפ הקירור סטוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.