פורסם 2007 ביולי 218 שנים נתקלתי לפני כמה ימים במשחק האדיר הזה והופתעתי לראות שיש מעט מאוד מידע לגביו ברשת. זהו אחד ממשחקי ה RPG הטובים ביותר שראיתי (בייחוד אחרי האכזבה מאובליביון ובטח מגוטיק 3). מישהו פה משחק במשחק הנ"ל?נראה שיוצרי המשחק לא השכילו ליצור מספיק "הייפ" סביבו וחבל - זה משחק ה RPG הטוב ביותר שיצא בשנים האחרונות.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אני שיחקתי, אלו היו ה7 גיגה הטובים ביותר שביזבזתי באותה תקופה משאיכזב אבל זה שכל מכה יכולה לגמור את המשחק, אם בשלב מסויים את נהיה חזק יותר מהשליח והורג אותו, כשהיית צריך להביא את שאר החלקים, פתאום אתה רואה את הרשע עצמו מת ואת אחותך לצידך, ולי לא יצא לסיים אותו אהבתי גם את הכישופים והגנבות והנרקומנסיה, בסהך משחק יפה
פורסם 2007 ביולי 218 שנים בתור אחד שמאוד אהב את gothic2 המשחק לפי התיאור שלך נראה בדיוק בטעם שלי....תוכל לתת עוד קצת פרטים, כמו העלילה וככה....כמה זה באמת דומה לגוטיק?...(שיחקתי באובולין , ואותו דווקא לא ממש אהבתי...)...תודה רבה...
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לפי מה שאני רואה המשחק עוד לא יצא, אפילו לא דמו. מכאן שאתם שיחקתם בגירסא פרוצה...
פורסם 2007 ביולי 218 שנים שיחקתי בו...יותר מידי גוטיק (בוא נלחץ על אותו מקש הרבה פעמים ונהרוג הכל) וגם המקשים שמה ממש לא הגיוניים
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר http://stage6.divx.com/Games-Trailers/video/1109860/two-worlds-reportage-francais
פורסם 2007 ביולי 318 שנים משחק חמוד לא יותר מזה, הוא קצר מדי ולמרות שבהתחלה נראה כאילו הסיפור וכל העולם הינו עמוק ומיוחד, הוא פשוט לא והרבה מקומות שבהם היה יכול להיווצר ייחוד כלשהו, הוא פשוט לא שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.