עבור לתוכן

גיימר בתחילת הקריז מחפש מחשב (תקציב - 4500 ש"ח סופי..)

Featured Replies

פורסם

אז האמת היא, מאז שסיימתי את אובליביון לפני שנה וקצת- אני עדיין מפנטז על לקנות מחשב חזק מספיק בשביל גרפיקה מלאה עם ביצועים מהירים (בפעם האחרונה ממש שיחקתי בהילוך איטי..)

אז עכשיו, כשיש לי איזה חודש זמן פנוי יחסית, וקצת כסף - אני הולך על זה ובגדול!!!

חשבתי על המפרט הבא:

amd athlon 4600 am2 dual core

M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E

2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667mhz

250GB 7200RPM, 16MB, SATA II של WD מה אתם אומרים על הRAID

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E

כמו כן אני צריך מארז עם קירור טוב ...

יוצא לי בKSP קצת יותר מ4000 ש"ח

אז דבר ראשון- מה תגידו על המפרט הזה (אני מעדיף AMD כי הם יותר זולים ולא מתחממים כמו אינטל)

דבר שני- כמה זה כבר משנה לקנות זכרון של 800 mhz? אני לא יודע שום דבר על אוברקלוקינג ואין לי ממש כוח להתעסק עם זה.. אני רוצה להקבר בסירודיל כמה שיותר מהר!!

דבר שלישי וחשוב מכל - איפה קונים נאמר לי שלא לקנות בחנויות מחשבים אזוריות, נאמר לי שבKSP ואייבורי אני יכול לשכוח משירות ואחריות, אין לי ג'וקר בשרוול שקונה מהיבואן או קונה בשבילי מארה"ב.. מה עושים???

תודה חבריה, (תעזרו לגיימר בתחילתו של הקריז)

פורסם

דווקא סדרת המעבדים של אינטל [הCROE 2 DUO] בקושי מתחממים..

פורסם

א) קנה DDR 3 למחשב שלך, כי אני קניתי DDR שבועיים לפני שיצא DDR 2 וזה באסה.

ב)אם יש לך כסף בשביל RADEON 1950 PRO 512 MB, קנה X1950 XT.(או, במידה ויש לך עוד קצת כסף 8800GTS 320 MB.)

אם אתה גר בסביבת אשדוד, יש לי חנות מעולה בשבילך. על האחריות אני לא בטוח אבל השירות שם מעולה. הם ישבו ויסבירו לך לגבי כל דבר ויעזרו לך להרכיב כל מחשב שאתה רוצה.

פורסם

הAMD עדיף כי לא מתוכנן OC. וDDR3 רחוק מלהיות משתלם כרגע.

פורסם

בניתי לך משהו טוב יותר, עם המעבד שרצית, וכרטיס מסך טוב יותר.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

למה ירדת מ2 ג'יגה זכרון לאחד בודד ? למה שינית את לוח האם? אשמח לדעת... כל זה בשביל כרטיס מסך פצצה בריבוע (ביצוע ומחיר)?

פורסם

למה ירדת מ2 ג'יגה זכרון לאחד בודד ? למה שינית את לוח האם? אשמח לדעת... כל זה בשביל כרטיס מסך פצצה בריבוע (ביצוע ומחיר)?

אם תסתכל בסעיף של הזכרונות, הכמות היא 2, זאת אומרת שתי צ'יפים של ג'יגה זכרון כל אחד.

לא ירדתי בזכרונות אחי.

והלוח אם זה אותו לוח אם שאתה בחרת בדיוק רק בלי כרטיס מסך אונבורד (ON BOARD).

אתה לא צריך, סתם ביזבוז כסף ומתח.

אגב אם אתה מעדיף 8800GTS 320MB, אז תוסיף עוד 30 שקל ותקנה את הדגם של EVGA, ה SUPERCLOCKED.

תיהיה לך תמיכה גם ב DX10, קצת טמבל שלא חשבתי על זה קודם, אבל חשבתי שאם רצית רדאון בהתחלה אז אני ישים לך גם רדאון.

פורסם

המפרט שלי בצד

<<<<<<<<<<<

4.5 בSkyPC אחלה מפרט!!! ביצועים גדולים

פורסם

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב או שהתרד ינעל.

פורסם

אם תסתכל בסעיף של הזכרונות, הכמות היא 2, זאת אומרת שתי צ'יפים של ג'יגה זכרון כל אחד.

לא ירדתי בזכרונות אחי.

והלוח אם זה אותו לוח אם שאתה בחרת בדיוק רק בלי כרטיס מסך אונבורד (ON BOARD).

אתה לא צריך, סתם ביזבוז כסף ומתח.

אגב אם אתה מעדיף 8800GTS 320MB, אז תוסיף עוד 30 שקל ותקנה את הדגם של EVGA, ה SUPERCLOCKED.

תיהיה לך תמיכה גם ב DX10, קצת טמבל שלא חשבתי על זה קודם, אבל חשבתי שאם רצית רדאון בהתחלה אז אני ישים לך גם רדאון.

סליחה..אבל אתה טיפש או מה?!

אתה לקחת לו לוח עם כרטיס מובנה והוא לקח לוח מעולה בלי כרטיס מובנה. משהו קרה לך? :)

הזכרונות ב-KSP על הפנים. גם החנות עצמה לא מומלצת.

חנויות מומלצות באיזור המרכז הם: לוג'יק PC, סקאי PC, זיגזאג2000

באשדוד יש לך את IQPC שהם אחלה

פורסם

הזכרונות ב-KSP על הפנים. גם החנות עצמה לא מומלצת.

חנויות מומלצות באיזור המרכז הם: לוג'יק PC, סקאי PC, זיגזאג2000

באשדוד יש לך את IQPC שהם אחלה

לקניית חלקים אין שום רע בלקנות מ-ksp, כל עוד הוא קונה חלקים מותגים ארוזים וסגורים.

היתרון הגדול שלהם, זמינות חלקים יש כמעט הכל ולא צריך לחכות כמה ימים.

אגב: לפני שבוע הרכבתי לחבר מפרט דחוף בעקבות לוח תקול, 4600 x2 עם זכרונות value של קרוייסר, החלקים נרכשו במקום והכל בסדר גמור, שוב אני אומר כל עוד מדובר בחלקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים