עבור לתוכן

האם קיים לוח שתומך בAGP וPCI-E?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס 7600GT שאני רוצה להעביר למחשב הבא. הבעיה היא שהכרטיס AGP. האם קיים לוח למעבד core 2 dou שתומך גם בagp וגם בpci-e?

פורסם

זה לא נכון שהלוח הזה לא הכי טוב שבעולם, למען האמת כרגע הוא הלוח הדואלי הכי טוב בעולם. (והוא לא היחידי).

מה שכן, קח בחשבון שאם אתה בונה מערכת על הלוח הזה, יש לו שני חיבורי SATA 1.5 ולא SATA2, אם אתה מרכיב את המערכת תוודא שהדיסקים הקשיחים שאתה מחבר לSATA יעבדו (ג'מפרים) במוד של 150 ולא 300 (מגבלות של הצ'יפסט של VIA)

עוד כמה המלצות בקשר ללוח הזה - הוא תומך בKENTSFIELD - לכן אם באפשרותך לרכוש מעבד Q6600 לך על זה

במידה ולא, לך על מעבד חזק בסדרת C2D כמו הE6600 ומעלה. על מנת שתסתבך כמה שפחות עם אוברקלוק גדול למעבד חלש יותר.

וחשוב ביותר, תשקיע בספק כוח חזק ועדכני - אל תחסוך כאן.

אגב, בבנ'צים ללוח הזה בכמה פרמטרים הוא מקבל תוצאות מרשימות ביותר גם ביחס ללוחות 975 ו680

העובדה שמדובר בקומבו עם AGP לא פוגמת בביצועים שלו בהשוואה לPCIE - מה שכן חריץ הPCIE שלו אינו X16 (אין לי מושג עם הוא משיג תוצאות יותר טובות עם כרטיסי PCIE מותקנים עליו). (ותשתדל לא להרכיב כרטיסים על החריץ שליד החריצים הגרפיים)

לגבי זכרונות, תוכל לעבוד עם זכרונות DDR 400 ישנים או לחילופין עם זכרונות DDR2 667 (עד 2 ג'יגה בכל קונפיגורציה).

ובכלל ASROCK היא חברה צעירה ודי חדשנית שעושה פלאים מצי'פסטים זולים. המון עידכוני ביוס ובכלל עושה רושם שהם מאוד משתדלים שם להיות עם האצבע על הדופק בכל הקשור לעידכונים.

בסך הכל אין הרבה אופציות דואליות לשדרוגים, הלוואי שהיו לו עוד כמה חיבורי SATA וליין X16 PCIE

ובסך הכל הלוח אמור לעשות OC עד אזור ה350 אבל במקרים של לוחות בעלי צ'יפסט VIA הייתי מעדיף בכל מקרה ללכת על מעבד יותר חזק שיבקש פחות OC לכלל הלוח. ייתן לך מערכת יציבה כמו אבן באוברקלוק בינוני ויחסוך לך לדעתי את כל תקופת המעבר בין DDR2 לDDR3 וPCIE2

בכל מקרה זה המון לוח בשביל 375 ש"ח. (הכי חשוב שלא תצפה ממנו להיות מה שהוא לא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים