פורסם 2007 ביולי 218 שנים היי אשמח מאוד אם תעזרו לי .אני זקוק למפרט עם תקציב של מקסימום 4000 ש"ח . בכסף הזה , הבחור רוצה להריץ משחקים (לא מהאחרונים..אסטרטגיה מלחמה וכו' . אפילו 3 שנים אחורה)הוא מעוניין גם ב- 500GB הרדיסק + 2GB זיכרון +צורב דיוידי אני יודע שזה נשמע מוגזם אבל אשמח אם תוכלו להכניס את הדרישות הנ"ל לתוך מסגרת התקציב.אם אי אפשר בתקציב כזה , אשמח לקבל מפרטים המתאימים לדרישות, בעלויות יותר גבוהות ( לא יותר מדי גבוהות :-) ) תודה רבה מראש .
פורסם 2007 ביולי 218 שנים לא מוגזם כלל.קיבל אפילו כרטיס שישרת אותו טוב יותר גם למשחקים בעלי דרישות גבוהות יותר.מעבד לא רע, לוח אם לא רע, 2 ג'יגה זכרון כמו שביקש.בקצת פחות מ 4.בבקשה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אל תיקח את ה4200 כי יש איתו מלא בעיות!!! אוקי אני אזכור זאת לפעם הבאה שאני אכין מפרט מובסס AMD. לפותח הת'רד, תחליף את המעבד ב 4600 של AMD, ואז התשלום הסופי הוא 4050 ש"ח. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר תודה רבה רבה !אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע .תודה[br]פורסם בתאריך: 2.07.2007 בשעה 19:39:36johni , מאיפה המחירים נלקחו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.