עבור לתוכן

מתלבט בין שני XFX Vs. LEADTEK ...8800GTS

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכוון להזמין מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין:

1) XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL

2) LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

עכשיו השאלות העיקריות שלי הם:

1) האם מישהו שרכש את הכרטיס הזה של לידטק מרוצה מהקירור שבא איתו? כי שמעתי על כמה מקרים של התחממות יתר..

2) איך הלידטק בתור אוברקלוקר?

3) לא עדיף לקחת 320MB עם OC מהמפעל עם אחריות מאשר לבטל את האחריות כשאני יעשה OC ל640MB?

4) אני משחק ברזולוציות נמוכות, לא עובר את ה1600X1200... לפי מה שהבנתי ה320MB יספיק.. אבל יש כאלה שאומרים שה640MB היא השקעה נבונה יותר לעתיד.. ושטוב יותר לקחת אותו להפעלת פילטרים וכו'... מה אתם הייתם לוקחים?

אני יודע שחפרו הרבה על הנושא... אבל אני עדיין מתלבט ואני רוצה לשמוע עוד דעות של אנשים מהפורום...

תודה לכל מי שעונה...

פורסם

1) הקירור כמעט בכל ה8800GTS זהה.

2) כמו כל האחרים.

3) זו די העדפה אישית ,אין תשובה חד משמעית.

4) 8800GTS640 (עולה אגב 1899).

פורסם

ככל שיש יותר זיכרון ככה תוכל לאחסן יותר משאבים שצורך הכרטיס מסך, זה לא דווקא אומר רזולוציות גבוהות, אלא גם פילטרים, טקסטורות ועוד....

המלצה שלי: אם אתה מתכוון לקנות את ה-8800GTS 640MB עדיף שתיקח כבר את ה-HD2900XT שהוא יותר טוב ממנו וגם הרבה תוספות אחרות וכו'... קצת יותר ייקר.

פורסם

פילטרים וכ'ו לא צריכים בכלל זיכרון גראפי. הם עובדים יותר על הקלוק של הכרטיס.

רזולוציה זה מה ששואב זיכרון גראפי, ככה שאם אתה הולך לשחק ב 1200X1600 אז בהחלט עדיף כבר ללכת על ה 640MB.

ה 320MB יקרטע ברזולוציה הזאת ברוב המשחקים הכבדים,אבל הוא יציג את אותם תוצאות כמו ה 640MB ברזולוציה של 1024X1280.

ועל תתקרב בכלל אל ה 2900XT בורן הוא מה שנקרא "פאן בויי" והוא ממליץ את הכרטיס לכול אחד על ה GTS.

פורסם

חברה סליחה שאני גולש קצת מהנושא אבל נראה לי שזה רלוונטי אז גם אתם חושבים שעדיך את הGTSעל הXT?

פורסם

פילטרים וכ'ו לא צריכים בכלל זיכרון גראפי. הם עובדים יותר על הקלוק של הכרטיס.

רזולוציה זה מה ששואב זיכרון גראפי, ככה שאם אתה הולך לשחק ב 1200X1600 אז בהחלט עדיף כבר ללכת על ה 640MB.

ה 320MB יקרטע ברזולוציה הזאת ברוב המשחקים הכבדים,אבל הוא יציג את אותם תוצאות כמו ה 640MB ברזולוציה של 1024X1280.

ועל תתקרב בכלל אל ה 2900XT בורן הוא מה שנקרא "פאן בויי" והוא ממליץ את הכרטיס לכול אחד על ה GTS.

מה אתה שרוט?

אתה אומר שהזיכרון נועד בשביל רזולוציות גבוהות בלבד ועוד אתה אומר ש-HD2900XT לא שווה... איפה אתה חיי?!

לפותח התראד קח בראש שקט את ה-HD2900XT, הוא כרטיס מסך מצויין אם לא אכפת לך שזה קצת מרעיש.

הוא לפעמים שווה ל-GTX ולפעמים ל-GTS.

פורסם

לפותח התראד קח בראש שקט את ה-HD2900XT, הוא כרטיס מסך מצויין אם לא אכפת לך שזה קצת מרעיש.

התכוונת לפעמים ל GTS ולפעמים פחות ממנו...

ובין 640 ל 320...

הייתי הולך על ה320... גם בגלל הקטע עם האחריות וגם כי XFX מציגים ביצועים עדיפים בסדרה הזאת על ליטק...

עד כמה שאני אוהב את לידטק...

פורסם

אוברקלוק אפשר לבצע גם ידנית - אבל 320MB נוספים לא יצמחו משום מקום. קח את הלידטק בראש שקט (ובכלל, HD2900XT לא ייתן לך כלום חוץ מחור יותר גדול בכיס)

פורסם

מה אתה שרוט?

אתה אומר שהזיכרון נועד בשביל רזולוציות גבוהות בלבד ועוד אתה אומר ש-HD2900XT לא שווה... איפה אתה חיי?!

הזכרון הגראפי הוא בעיקר בשביל רזולוציות גבוהות, והוא לא רק בשביל רזולוציות , הוא פשוט לא משחק תפקיד בפילטרים אפקטים וכו'.

וכן אני אומר ש ה 2900XT לא שווה. הוא לא הוכיח את עצמו בשום ביקורות ומבחנים שעשו עליו, ושלא לדבר על הדרייברים שלו.

חבר שלי עד היום מצטער שהוא קנה את הכרטיס הזה.

פורסם

הזכרון הגראפי הוא בעיקר בשביל רזולוציות גבוהות, והוא לא רק בשביל רזולוציות , הוא פשוט לא משחק תפקיד בפילטרים אפקטים וכו'.

וכן אני אומר ש ה 2900XT לא שווה. הוא לא הוכיח את עצמו בשום ביקורות ומבחנים שעשו עליהם, ושלא לדבר על הדרייברים שלו.

חבר שלי עד היום מצטער שהוא קנה את הכרטיס הזה.

אכן...

ה 2900 נכון לעכשיו לפחות, למרות הדרך הארוכה והיפה שהוא עשה מאז ההוצאה שלו, לא נותן ערך טוב...

פורסם

אוברקלוק אפשר לבצע גם ידנית - אבל 320MB נוספים לא יצמחו משום מקום. קח את הלידטק בראש שקט (ובכלל, HD2900XT לא ייתן לך כלום חוץ מחור יותר גדול בכיס)

:xyxthumbs:

עדיף את ה640MB, הOC ל320MB ייתן לך עוד כמה FPS ברזולוציות נמוכות, ה640MB יתן לך עוד הרבה FPS ברזולוציות גבוהות.

פורסם

חברה תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי האתר הBENCH שדניס הביא הXT לוקח את הGTS כמעט בכול המשחקים שנבדקו, החיסרון של ספק הוא די שולי ואפשר למצוא אחד טוב ולא לשלם הרבה מאוד כסף...וקחו בחשבון שהXT עולה רק ב100 ש"ח יותר מהGTS ככה שהוא די משתלם...

אז נכון לעכשיו מה אתם חושבים הGTS או הXT?

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה 2900XT הוא השקעה יותר טובה לתמורה לכסף ,והוא גם השתפר עם עוד דריברים חדשים .

או שאתה יכול לקחת משהו כמו ה 1950XT שעולה איזה 1000 שח ועוד כמה זמן לקנות משהו חזק יותר .....מהסדרות הבאות שיצאו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים