פורסם 2007 ביולי 318 שנים בעקרון אני אוהב רק מטאל אבל הקטע הזה איכותי כ"כ זה ממש מטורף... אולי אני אקנה הדיסק המקורי תודה רבה על העלאה =]
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אבא שלי נתן לי את הדיסק לפני איזה חצי שנה ואמר לי שכדאי לי להקשיב לו אבל אף פעם לא הקשבתי.. איזה קטע.. אני אאזין לו עוד היום!
פורסם 2007 ביולי 418 שנים דרך אגב, Al Di Meola הופיע בארץ לפני פחות מחודש ב-ZAPPA CLUB..וזה הייתה הופעה מטורפת אגבהוא מצויין ללא ספק.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים עם כרטיס קול מובנה (AC 97) וקרייטיב inspire 2500 אני ארגיש שינוי ממוסיקה רגילה? תמיד רציתי לראות ממה כולכם מתלהביםעם איזו תוכנה כדאי לשמוע את זה?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים וזה ידרוש ממך מאמצים על אנושיים כדי להוריד ולבוק את זה : תוכנה לא כזה משנה...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אוי ואבוי אני שומע את זה כזה גרועאלוהים.או שזה המוזיקה עצמה שגרועה, או שזה שהמחשב שלי עושה לאגים לקובץ סאונד של 60 מגהאת המטאל שלי אני שומע הרבה יותר איכותי
פורסם 2007 ביולי 418 שנים עם כרטיס קול מובנה (AC 97) וקרייטיב inspire 2500 אני ארגיש שינוי ממוסיקה רגילה? תמיד רציתי לראות ממה כולכם מתלהביםעם איזו תוכנה כדאי לשמוע את זה?אני עם אותו ציוד ולא הכי מרגישים בהבדל, עם האוזניות הג'נריות שלי ב100 שקל דווקא כן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.