עבור לתוכן

שאלה על שימוש בFrames בHTML

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכנתי עמוד, המחולק לשני חלקים בעזרת FRAMESET בעל שני FRAMEים - החלק העליון עם הכפתורים והחלק התחתון עם התוכן. כמובן הכפתורים שבחלק העליון מוגדרים תחת TARGET לחלק התחתון והשאלה שלי זה, האם אפשרי (וכמובן איך) במצב הזה לעשות שברגע שלחצתי על כפתור X ונפתח לי למטה העמוד שלו, הכפתור יתחלף לי נגיד לירוק (תמונה שאגדיר) וכך גם בכל שאר העמודים והכפתורים. כלומר אני רוצה להגיע למצב בו כל פעם שאני נמצא בעמוד ספציפי, הכפתור שהוביל אותי אליו הופך ל-"מיוחד".

תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

אפשר להשתמש בa:active במידה והקישור שלי זה כפתור תמונה?

פורסם

אתה יכול להגדיר לקישור תמונת רקע, ולקבוע את הגובה והרוחב שלו שיתאימו לגובה והרוחב של התמונה.

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מתמחה בCSS, תוכל אולי לתת לי איזשהו סקריפט בסיסי ממנו אוכל להתקדם? אודה לך מאוד...

פורסם

משהו כזה:

<html>
<head>

<style type="text/css">
a.bla:link
{
background-image: url('button0.jpg');
background-repeat: no-repeat;
height: 20px;
width: 20px;
}

a.bla:active
{
background-image: url('button1.jpg');
background-repeat: no-repeat;
height: 20px;
width: 20px;
}
</style>

</head>

<body>

<a href="bla.html" class="bla">bla</a>
</body>
</html>

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך... הלכתי לנסות...

עריכה:

הצלחתי חלקית שזה יעבוד, אבל הבנתי את העקרון של זה מול המטרה שאני מנסה להשיג.

הבעיה היחידה עם האפשרות הזאת שהיא מוגבלת עד ללחיצה של העכבר... נניח אני מנסה לסמן טקסט בעמוד והכפתור שוב מתחלף למה שהוא היה עד לפני הלחיצה עליו ואני מנסה להשיג מצב בו הכפתור לא מתחלף עד שאני נכנס לעמוד אחר... המטרה היא שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור ועד הרגע שאני עובר לעמוד אחר הוא נשאר להיות תמונה שאני מגדיר. אני לא יודע במה צריך להשתמש כאן כדי להשיג את התוצאה הרצויה, אם זה JAVA או CSS או פשוט HTML... אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה לפתור ת'בעיה הזאת. תודה מראש.

פורסם

אתה יכול להשתמש בJS ובאירוע ONCLICK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים