פורסם 2007 ביולי 118 שנים שלום, נתנו לי לוח אם כדי שאני אבדוק אותו... אני שמתי זכרון וחיברתי את החוט PWR ככה שאני אוכל להפעיל אותו בלי שום דבר אחר(RESTART LEDS..) עכשיו אני חיברתי את ההרמקול הפינימי... כאשר אני לוחץ אל הכפתור המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד... אבל...!!! שום דבר לא עולה על המסך ואין ציפצופים... נ.ב הלוח בחוץ כלומר לא מוברג פשוט רציתי לבדוק אותו... מה זה יכול להיות?? הלוח פגום? מעבד? תודה לעוזרים
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר אבל אני לא יכול להכנס לביוס של המחשב כי אני לא רואה כלום במסך רק אני רואה שהמאוורר של המעבד דולק (מסתובב) ואין ציפצופים
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אבל אני לא יכול להכנס לביוס של המחשב כי אני לא רואה כלום במסך רק אני רואה שהמאוורר של המעבד דולק (מסתובב) ואין ציפצופיםאחי עזובאת הלוח הזה הוא גם ככה נחשב ל זבלה זה דורון מולחם ללוח הרבה לוחות כאלה פשוט התפגרו לפני זמנם חבל אבל עליו אבל הדרך היחידה זה רק לזרוק לפח ולא לקנות כאלה לוחות יותר לעולם ! ! :-\
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר אני לא רוצה לזרוק אותו אני רוצה אולי לבנות מחשב משני כזה, חבל לזרוק אני רוצה פתרון
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אחי, בשביל לעשות רסטרט ללוח האם לא צריך להיכנס לביוס, מספיק להוציא תסוללה שעליו
פורסם 2007 ביולי 218 שנים 1. כשהלוח לא נמצא בתוך המארז שים לב כי אתה לא מניח אותו על משטח מתכתי.2. על הלוח ישנו ג'אמפר שתפקידו לאפס את הביוס(תחפש CLR_CMOS או CLR_RTC)3.אם המחשב לאחר איפוס ביוס עדיין לא עולה, תוציא את הזיכרון ותבדוק האם הלוח מגיב(מצפצף)
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר 1. כשהלוח לא נמצא בתוך המארז שים לב כי אתה לא מניח אותו על משטח מתכתי.2. על הלוח ישנו ג'אמפר שתפקידו לאפס את הביוס(תחפש CLR_CMOS או CLR_RTC)3.אם המחשב לאחר איפוס ביוס עדיין לא עולה, תוציא את הזיכרון ותבדוק האם הלוח מגיב(מצפצף)1. הוא לא משטח מתכתי הוא על נייר רגיל שמונח על שולחן עץ2. לא מצאתי את הגמפר3. הוצאתי את הבטריה ושמתי אחרת, והוצאתי את הזכרון והוא אינו מצפצףנ.ב: תוכלו להביא לי את המדריך של הלוח: ECS ELITEGROUP L7VMM3 תודה
פורסם 2007 ביולי 218 שנים אם הלוח לא מגיב כשהוצאת את הזיכרון יכול להיות שהלוח הלך, תנסה להחליף ספק כוח ותבדוק שובאם זה לא עוזר אז הלוח מת
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר הספק חדש... באסההההה רציתי עוד מחשב, הלך הלוח נראה לי בי ביטוב לא נוראתודה לכולם אפשר לנעול
פורסם 2007 ביולי 218 שנים וואי שתהיה לי בריא בשביל לאפס ביוס צריך להוציא את הבטרייה שלו להדליק את המחשב לכבות להחזיר את הבטרייה ורק אז עשית לו ריסט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.