עבור לתוכן

8900gtx !!!

Featured Replies

פורסם

מתי לדעתכם מגיעים כרטיסי מסך חדשים כמו 8900gtx

או משהו אחר חדש אוליי של ati?

פורסם

לפי מה שאני יודע, כבר נמכרים היום כרטיסי 2900XT עם זיכרון 1GB GDDR4

פורסם

שלא משתלמים בכלל. בכל מקרה הסדרת הבאה של נוידיה תגיע רק בסוף השנה הזאת.

פורסם

אבל מה הקשר לפורום מפרטים :nixweiss:? בשביל זה קיים פורום תצוגה וגראפיקה...

פורסם

באמת מה הקשר לפה?

פורסם

אבל מה הקשר לפורום מפרטים :nixweiss:? בשביל זה קיים פורום תצוגה וגראפיקה...

מה אתה שרוט? אתה מרחף או מה?

פורסם

אין צורך להתעצבן.

בזמן שהגבתי את התגובה שלי (וכנראה גם אור כהן), הדיון הזה עדיין היה בפורום מפרטים, כנראה שאחד ממנהלי הפורום הזה העביר אותו :)

בכל מקרה, לא ידוע עדיין אם מתוכנן בכלל 8900, אבל ל-ATI יש כבר את ה-HD2900XT 1GB, נראה איך הוא אחרי ביקורות.

פורסם

טיפש אחד! הלחצת אותי חשבתי יש הכרזה על 89GTX

יש את הHD2900 כמו שאמרו

תשנה כותרת!!

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

והדיון הזה נראה לי די מיותר.

פורסם

אין צורך להתעצבן.

בזמן שהגבתי את התגובה שלי (וכנראה גם אור כהן)' date=' הדיון הזה עדיין היה בפורום מפרטים, כנראה שאחד ממנהלי הפורום הזה העביר אותו :)

בכל מקרה, לא ידוע עדיין אם מתוכנן בכלל 8900, אבל ל-ATI יש כבר את ה-HD2900XT 1GB, נראה איך הוא אחרי ביקורות.

[/quote']

טוב, אם אתה מדבר אמת אז סליחה.

בכל מקרה 8900GTX עדיין לא נראה באופק ואם הוא יראה באופק הדפים האלה ייתמלאו בדיבורים עליו.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271001.0

בכל מקרה 8900GTX עדיין לא נראה באופק ואם הוא יראה באופק הדפים האלה ייתמלאו בדיבורים עליו.

שמעת, 8900GTX? תדליף על עצמך שמועות מהר :smile1:

פורסם

אני רואה את כל המליינים רצים לקנות את ה-8900gtx כשיצא, יחליפו אותו עם ה-8800gtx הנוכחי, או ה-2900XT שלהם (לא רגע הם לא קנו את זה, הם הרי לא יחכו שנה עד ש-AMD תואיל בטובה להוציא את זה, הם קונים ישר מה שהכי חזק, אז במקרה הכי גרוע, יש להם 8800ultra שיחליפו..)

פורסם

כיף להם

ומה שהיה לפני איזה חודש על זה שאנוידיה פירסמה משהו על כרטיסי הדור הבא שלה שיעשו מלא פלופים אז התכוונו ל89GTX??

פורסם
  • מחבר

יש לי amd 4200+

asus a8n32deluxe

2gb corsair cl2

7950 gx2

אני חושב אם לקנות 8800gts או 8800gtx אם הם יתאימו טוב למחשב שלי אחרי הכל יש לי ddr1 400mhz

ומעבד לא הכי חדיש

או שכדאי לי לחכות לכרטיסים חדשים כי אחריי הכל ה8800 נמצאים כבר הרבה זמן בשוק

ואני לא רוצה לעשות טעות כמו שעשיתי עם המחשב הזה שקניתי אותו לפני שנה בידיוק לפני שכל הטכנולוגיות יצאו

ועכשיו המחשב שלי נחשב ממש לגרוטאה במיוחד הכרטיס מסך בטכנולוגיית הsli המטומטת שלו ששום משחק חדש לא תומך בזה

ואני צריך לחכות עד ש nvidia יעשו טובה וישחררו דרייבר עם תמיכה. לבד אני לא כל כך מצליח לעשות פרופילים למשחקים

וגם זה לא תמיד מצליח ואם מצליח לא במלוא העוצמה שהכרטיס צריך לעבוד.

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

והדיון הזה נראה לי די מיותר.

ומהר.. נמאס לי כבר שכל המשתמשים פה נותנים כותרת כאילו יצא 8900GTX (!!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים